Na ez az, mondjuk ez még mindig jobb mint mint amit én néztem (dynojet szett 40e) Csak kérdés, hogy megéri-e a szett a többlet ráfordítást? Mert azt néztem a dynojet szettbe több minden van, nem csak fúvóka van. Van benne rugó, tű meg ilyenek is.
A múltkor a feleségem nagyapjának a műhelyében találtam békebeli üveggyertyát, meg stroboszkópot. A gyertya leírásában 1200es lada szerepelt... :)
Mosolyogtam, és visszacsomagoltam a helyére.
Hát igazából az üveggyertyás állításra leszek nagyon kíváncsi, mert az enyémen is sport dob van és nem hiszem, hogy hozzá lenne állítva a karbi. Igaz nem is nyitott teljesen (E legal), de biztos más mint a gyári dobbal. Néztem ha csak a fúvókákat cseréli az ember az nem nagy cucc, de néztem ezeket a Dynojet szetteket is. Az már húzósabb picit, de az is típusra van, ha a gyári dobhoz van mérve akkor az sem túl jó.
Én ősszel a bal oldali kormánysúlyt (240gr.-os) hagytam el, pályán
jöttem 160.-nal de nem szitált be, csak otthon vettem észre.....
Még jó hogy nem volt nagy forgalom,mert ha valaki mögöttem véletlen bekapja....hujujj!
Igazából semmi különös nincs vele, bár tapasztaltam pár dolgot a saját hibáimból tanulva. Úgy jártam, hogy szelep kiszedés előtt felöntöttem a torkokat és nem mind eresztett és gondoltam, hogy ami jó azt nem csiszolom feleslegesen. Aztán kiderült, hogy addig jó amíg hozzá nem nyúlok. Kicseréltem a szimeringet, felöntöm megint, ereszt mint állat. Na akkor ki, csiszolás, pucolás, utána jó lett. Még van mára pár szelep, mert olyan hideg van kinn a garázsomba, hogy nem bírom sokáig egyhuzamban. Ma sztem befejezem, nincs már sok, csak a tömítésre várok még Ruditól
A csiszolást úgy csináltam, mint ahogy azon a videón van amit karika111 beszúrt ide a minap. Teljesen jó lett.
Ja még egy valami volt közbe: az egyik szelepnél a rugó összenyomása után valami nem úgy állt ahogy kellett volna és a rugó előtte azt a két kis pöcköt ami a tányért rögzíti a szelepszárnál. Ha valaki látott már ilyet az tudja, hogy milyen apró vacak. Hát mit mondjak, kitakarítottam a fél garázst is, de meglett végül mindkettő
Közben belegondoltam mi is lehet még a gond. Az is eszembe ötlött, hogy nyitott dobbal vettem, a gyári nem volt meg hozzá. Azt is el tudom képzelni, hogy nincs hozzá állítva, és ez okozza azt a bizonyos megtorpanást. De karbiszikron mindenképpen meglesz.
Mosolyogtam, és visszacsomagoltam a helyére.
Vélemény?
jöttem 160.-nal de nem szitált be, csak otthon vettem észre.....
Még jó hogy nem volt nagy forgalom,mert ha valaki mögöttem véletlen bekapja....hujujj!
A csiszolást úgy csináltam, mint ahogy azon a videón van amit karika111 beszúrt ide a minap. Teljesen jó lett.
Ja még egy valami volt közbe: az egyik szelepnél a rugó összenyomása után valami nem úgy állt ahogy kellett volna és a rugó előtte azt a két kis pöcköt ami a tányért rögzíti a szelepszárnál. Ha valaki látott már ilyet az tudja, hogy milyen apró vacak. Hát mit mondjak, kitakarítottam a fél garázst is, de meglett végül mindkettő
Előre is köszi!
Ugye Zöldi?