Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Teljesen tanuló?
Köszi a gyors választ és a fotókat!
Eddig a 2CT-s gumikat nézegettem, mert ugye mindenhol azt írták/hallottam, hogy azok bírják legtovább, de az én 6.000 alatt lefutott Dunlopom után már annak is örülnék, ha csak 16.000 km-t bírna el!
És most úgy néz ki, hogy ezt a ContiForce-ot 20.000 Ft-ért meg tudnám venni újonnan!
Látom MZ-zel, nagyon jó kezdet Menj el azzal is túrázni, ha elég megbízható. Ha egy szezon alatt lenyomsz pár ezer km-et, akkor már vehetsz bármit De lényeg tényleg a tisztelet ahogy Erik is mondja. Sértődés ne essék, de a te korodban erről még nem sokat tud az ember (nem csak te, más se) úgyhogy csak ésszel
Sziasztok!
400-asomhoz nem lehet beszerelni valami kütyüt hogy "tájékoztasson" a benzinszintről, vagy legalább ha kifogyóban van?
Ha valaki tud bármiféle megoldást akkor az írja meg nekem.
Köszönöm szépen!
Nem épp tanuló motor, de ha van érzéked, akkor bármi lehet.
A lényeg, hogy az 50, 650, vagy az 1250 ccm-t is ugyanúgy kell tisztelni, mert mindegyik halálos fegyver!
Még 1-2ezer és fenn lesz, a márciusi szülinapjára megkapja!
Mi a véleményetek a gsf 650-ről, mint "tanuló" motor?
Már közeleg a kopásjelző, jelenleg ilyen!
Én lejárom a mintát, nem hagyok benne 1,5mm-t.
A fele egyébként két személy, túra felszerelés.
Grat, király lett!
Ez a Conti Force is ilyen jó sokáig bírja?
Utassal jársz sokat vagy egyedül?
Na sikerült megoldani a hütőcsövet.A tsanyi-tol kapott helyen voltam,23 ker soroksár.Nagyon jol és gyorsan dolgoznak,ja és 3500 ft ba fájt Köszönöm nektek a gyors segitséget.
meg mindig nem tetted fel?
Még a nyáron,Tayrol-tól, mert a Tesója hozta külföldről, és Ő pedig nem állt valami jól. Ez csak Nekem volt biznic.
Viszont a hátsó még nincs fenn, mert képtelen vagyok elkoptani a 180-as Contiforce-t. Már 16e van benne, pedig csak egy 8-10e-t reméltem tőle, akkor egyszerre kerültek volna fel a PR2.es papucsok.
Lett is - és még tökölni se kellett a nyákmaratással, vásárlással.
Nano cimbora megoldotta, és legyártott párat - Én meg csak kifizettem neki.

Majd melegszik az idő, akkor kell még belőni a potikkal a cseppszámot...

Jelenleg összesen akkor benne van kb. 7700ft-ba:-)))
Engem is érdekelne!
Ha szabad érdeklőni, mennyiért, honnan?
Mármint PR2-esem.
OK!
Hello!
Oké,rendben.
2 db van, a másik 2004.45heti

Ha lesz még,akkor jelzek....
Ha még meg lesz februárban is, valami véletlen folytán, akkor jelentkezz mégegyszer, megveszem a Fiamnak. Neki nse árt egy mérettel nagyobb!
De legalább Made in Japan.
Nekem most meg van oldva a köv. 20 ezrem mert itt figyel a vadi új P2-esem! .
A tavaji szezont egy 2004es pp-n töltöttem. Gond nélkül.
igen...
2005-ös gyártású, jól látom?
Sziasztok !

Ha esetleg valakinek gumira lenne szüksége !

ÚJ Bridgestone BT-20R
20.000-ért