Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ironed
Gyári kipúfogót mennyi kilóméternél lehetne lecserélni mert youtube on hallodtam a gyári hangját és nem nagyon jött be.
Így az a kérdésem hogy mennyi kilóméter után tehetnéjk rá egy pöpec kipuft.(esetleg az injektoron állítani kell vagy az csak rendszernél kelél?))
Gondolom azért a bejátásig maradjon a gyárija?
köszi a választ
Sem az új 1250-t sem a régi 1200-nél csodaszámba megy sztem a 4.5L. 70-80 között talán, amúgy normál használatba 5-7 között eszik, 6.5 felett meg már téped neki rendesen.
Úgy hogy bárkinek akinek volt,és volt vele esetleg valami gondja baja vagy jó tapasztalata annak szivesen meghalgatnám a véleményét.
A válszotokat előre is köszönöm Lali
(a múszerfalon kijezli hogy mennyi a hütőviz hőfoka vagy csak forráspont jelzője van?))))
Köszi sziasztok
Másik a fogyasztás azt mondják hogy 4.5 ki lehet hozni belőle országúton és még ha cibálod akkor se eszik többet 8 liternél.
hevernak van egy GS 500 f je ő azt mondja meg sokan mások erre a tipusra hogy nagyon rozsdál remélem a bandit nem ebbe a kategóriába tartozik.
Persze egyáltalán nem akarom ki vinni az esőbe ha elkap az más.
De csak le kell mosni egy pászor,nem akarom vitrinbe tartani de szeretek vigyázni a gépesre.
Hello sziasztok Lali vagyok
Annak kérném a véleményét akinek van vagy volt Suzuki GSF 1250 Naked Bike ja.
Olyanokra gondolok mint például szélvédelem.
Mondjuk én túrázni szeretném venni (ki hinné egy túramotort túrázni) tehát egyáltalán nem 250 tiltóval szeretnék közlekedni mert akkor igen csak kellenne egy spanifert is magammal vinni hogy le ne szakadjak a gépről meg ha gyorsulni szeretnék akkor közelébe se mennék a naked bike nak.
az is biztos hogy 1250cm3 meg 108 Nm hez tartozik egy kis gumizabáló gyorsulás de pont ez tettszik benne.
250-es bandithoz vennek vezermulanc vezetot S.O.S.
pedig jo arc a srac, mondjuk a sisak tenyleg nem motorra valo.
Totalbike, CIKK, igazi idióta, nem az a baj, hogy a térdprotektor 7pénz vagy 4, meg a tanktáska -sikeresen kiválasztotta azokat a cuccokat, amiket érdemes olcsón megvenni. De, hogy LIDL bukósisakot 14 pénzért....megérdemli...
Mindenki motorozik? Vagy mi van a fórummal, hogy ennyire kihalt! Na holnap én is motorozok egy jót a munkahelyre.
mondjuk lehet en sem adnam el elotte.
Ez egy ilyen biznisz :D
sose adják külön, csak ha megmarad...
Szia.
Én voltam,már megtaláltam,azért köszi.
ertettem.
....csak egyben!
Görbevázas 600-nál:
dudához: sárga/zöld + fekete/kék
Kuplungkapcsoló: fekete/citromsárga

A színelosztás 80/20
estet az uraknak

meg mindig nem sikerült megoldani a gordiuszi csomomat
nincs valakinek 2 perce feleslegesen

dudahoz milyen szinü drot megy?es a kuplugkar alatti megszakito nal
köszönettel
Sziasztok!

Valaki mintha itt a fórumon keresett volna valami ilyesmit

http://www.bikerzone.hu/index....
szia!

a doboz tartoval kulon nem elado?

udv.!
TayRol
Olajat kell cserélnem a vasban, de nagyon durván lenulláztam a családi kasszát (a vasárnapi kiruccanás is 12k-ban volt), így most lehet ebben a hónapban ez volt az utolsó gurulásom Meglátom, hogy marad pénzmag.
Szia!

mult hétvégén családi progi volt,azért nem jelentkeztem ,mostani hétvégét tervezel "spontán" valamerre?

De csak akkor, ha nem esik az eső!
Nagyon nehezen válok meg tőle, de kihasználatlanul áll otthon a garázsban, mert Budapesten dolgozom, illetve a jövőre spórolok, de ha a jövőben még egyszer motort veszek, az Suzuki BANDIT lesz!
Valld be, nem is akarod eladni
Szervusztok!

Fájó szívvel, de eladóvá vált motorom:

http://hasznaltmotorok.hu/hirdetesek/34003/suzuki-gsf-650-b
andit-s

A hirdetésben leírtak teljes mértékben megfelelnek a valóságnak, éppen ezért nem minden áron eladó!