Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csukott
Meg hát. És ha elviszed Bicskére, csukot szemmel felteszi.
Jó benya is, akkor Tata mellett is lehet szerelni, ősöknél...

Az írottak első részét értem, full szerelvény kell (fogalmam sincs milyen vicek-vacakokból áll), megrendelem, kifizetem, aki szereli utána ne kérjen újabb dirib darabot....

Zöldi, meg tudod rendelni K.Istvántól? Mindennel együtt...
Mccullogh láncfűrészolaj. Praktikus. Pistáék Stihlt tesznek bele
Milyen olajat teszel bele?
Én husquarna láncfűrész-olajat. Egy kicsit ragadós. Talán azért szedi fel a koszt.
A sima motorolaj nem annyira. Az meg összevárja mindenütt.
Enyém igen....
Hát csak azért, mert épp most tette fel az olajzóval együtt!
Halkan jegyzem meg, az enyém nem így szokott kinézni.
Ha tényleg akarsz, szóljál, Pista elhozza germániából jóval olcsóbban, merg tud hozzá adni okosba szereléket, nem kell az egész bóbelevancot megvenni. CSinált az összerakáshoz PPT leírást is, én lefotózom az enyémet- mert ugye ugyanannyi hely van-, felrakjátok Mikivel pikk-pakk.
Ok, + üzemanyag
Hát, akinek úgy néz ki a lánca, mintha most tette volna fel a dobozból, az nem lehet más
Nem is kockás!
Rakjuk már össze neki!
Zöldi? Mikor megyünk?
Jól van na, csak húzlak!
A tököm a láncolajzótokba, adok 5L kannás meg 10 palack villányi bort annak aki idejön Pécsre és beszereli, miután megveszem...
Azta! Van szemed a dologhoz!
Persze aki tudja mit kell nézni!
a kép magáért beszél

én sajnáltam érte a 60000huf-ot/pár, feléért vettem használtat a másik felét elmotorozom,vagy már elmotoroztam
rendben elhiszem,nem kötekszem!

Leírnád milyen stilusban "gurulsz"?,ezt elérni nyomatékból nem lehet szvsz

ebbben az évben hajtottam a vasat 8000km után gumi kuka lett(macadam),mostanira(bridgeston vagy mi) próbálok jobban vigyázni!
Igen azt használok McCoi.
Miért ültetnélek fel inkább motorra ülök és motorozok, híd el ebben a gumiban ennyi kiló-méter van nem tartozok senkinek sem hazudni!
Te nem akarsz bennünket felültetni ugye?
Látom Te is láncolajzót használsz
Tavasszal a motorkiállításon érdemes szétnézni, szoktak jó gumiakciók lenni!Én is ott vettem az idén!
Ilyen állapotba van a gumim 34000 kiló-méter után tegnap ígértem de ma sikerült lefotóztam!
Én is örülök, hogy javítható volt, ugyanis azt mondták, hogy az új olyan 150.000 Ft. körül van!
Igyexek motorozni, ha ráérek!
Igazából annak örülnék, ha a szezont még kihúzná a gumi, és majd tavasszal vennék rá újat.