Jó benya is, akkor Tata mellett is lehet szerelni, ősöknél...
Az írottak első részét értem, full szerelvény kell (fogalmam sincs milyen vicek-vacakokból áll), megrendelem, kifizetem, aki szereli utána ne kérjen újabb dirib darabot....
Zöldi, meg tudod rendelni K.Istvántól? Mindennel együtt...
Milyen olajat teszel bele?
Én husquarna láncfűrész-olajat. Egy kicsit ragadós. Talán azért szedi fel a koszt.
A sima motorolaj nem annyira. Az meg összevárja mindenütt.
Ha tényleg akarsz, szóljál, Pista elhozza germániából jóval olcsóbban, merg tud hozzá adni okosba szereléket, nem kell az egész bóbelevancot megvenni. CSinált az összerakáshoz PPT leírást is, én lefotózom az enyémet- mert ugye ugyanannyi hely van-, felrakjátok Mikivel pikk-pakk.
Én is örülök, hogy javítható volt, ugyanis azt mondták, hogy az új olyan 150.000 Ft. körül van!
Igyexek motorozni, ha ráérek!
Igazából annak örülnék, ha a szezont még kihúzná a gumi, és majd tavasszal vennék rá újat.
Az írottak első részét értem, full szerelvény kell (fogalmam sincs milyen vicek-vacakokból áll), megrendelem, kifizetem, aki szereli utána ne kérjen újabb dirib darabot....
Zöldi, meg tudod rendelni K.Istvántól? Mindennel együtt...
Én husquarna láncfűrész-olajat. Egy kicsit ragadós. Talán azért szedi fel a koszt.
A sima motorolaj nem annyira. Az meg összevárja mindenütt.
Zöldi? Mikor megyünk?
Persze aki tudja mit kell nézni!
én sajnáltam érte a 60000huf-ot/pár, feléért vettem használtat a másik felét elmotorozom,vagy már elmotoroztam
Leírnád milyen stilusban "gurulsz"?,ezt elérni nyomatékból nem lehet szvsz
ebbben az évben hajtottam a vasat 8000km után gumi kuka lett(macadam),mostanira(bridgeston vagy mi) próbálok jobban vigyázni!
Igyexek motorozni, ha ráérek!
Igazából annak örülnék, ha a szezont még kihúzná a gumi, és majd tavasszal vennék rá újat.