A Bembo-nál van egy igen jó téli kesztyű 10 rugóért.....én -15°-ig teszteltem és egész sokáig bartam benne a hideget. És persze 30 rugóért van fűthető kesztyű, az igen jó darab...
A Kelomotornál van Probiker PR-4, jobb híján talán jó lesz:
-bélelt átmeneti kesztyű
-vízálló, szélálló és véd a hidegtől
-a Hipora®-Membran-nak köszönhetően kifelé szellőzik
-robusztus textil és kecskebőr anyagból
-tenyérrészen puha kecskebőr
-tépőzáras csuklópánt
-3M Scotchlite fényvisszaverő csíkok
Ma este motoroztam egyet kb. 12 fokban. Én Dainese bőrruha + HH aláöltözőben nyomom - kellemes a klíma. Az aláöltöző felső részéből magasnyakút vettem, nagyon fasza . Negatívum, hogy le-, és felöltözésnél vigyázni kell, hogy a gerincvédő, stb. tépőzára ne létesítsen közeli kapcsolatot az aláöltözővel, mert kikezdi, bolyhosodni fog.
Már tavaly ősszel is éreztem, hogy ilyen hőfoknál az Alpinestars GP Plus kesztyűm már kevés, helyette kell valami melegebb, kicsit fáznak az ujjaim.
Fűthető ruha kispénzűeknek. Két db autós fűthető üléshuzatból kibontott fűtőszálból áll, villamos teljesítménye 2X60W. Szükséges hozzá két db szivargyújtó aljzat kiépítése a motoron. Költség: 8e Ft. A bőrruha alatt mindenféle aláöltözés nélkül meleg van.
Így ha 15 fok alatt nuku motor felesleges.Beringem van nem a legdrágább de egy polo+pulover van rajtam és 10 fokban vidáman 7-ben már picit gond van de csak kéz/lábnál.Azok már egy pár óra alatt nem jól érzik magukat de a kabát az meleg.
Tulajdonképp bőrt csak azért vettem mert 20 fok körül álati meleg volt kivett béléssel is mivel az alacsonyabb kategória zárt az izzadságnak is.
Így libegős volt és búvárruhaszerűen saját levemben pácolódtam.
A mostani passzentos spyke perforált az ennél nyáron sokkal jobb bár most szívom a fogam a hideg miatt.
Tényleg annyit dícsérték már nekem a cordurát ismerőseim is, hogy egyszer rászánom magam, és kölcsönkérek egy jobb minőségűt, hogy saját tapasztalatom alapján győződjek meg róla, hogy melegebb, mint a bőr!
Hiába na, én már csak ilyen vagyok!
Amúgy igazából nem is érdekel, csak kíváncsiságból, hisz általában 15 fok alatt már nem motorozok, 7 fokig még csak csak megmozgatom a vasat, de azt is csak azért, hogy érezze a törődést!
Nulla foknál meg nálam már főleg felejtős a motorozás.
Hiába na, örexek!
Meg már akkor hová motorozzak?
7 fok alatt se tapadás, se meleg, semmi...
Csak akkor ha a motorral nem kell az új gazdinak.
üdv.
http://www.sportmotor.hu/motor...
http://www.sportmotor.hu/motor...
ps.: meg mindig nem ertem oda hozzad, de lassan megyek mert 12 ezres szervizt is kellene csinalni a szinkronon kivul.
-bélelt átmeneti kesztyű
-vízálló, szélálló és véd a hidegtől
-a Hipora®-Membran-nak köszönhetően kifelé szellőzik
-robusztus textil és kecskebőr anyagból
-tenyérrészen puha kecskebőr
-tépőzáras csuklópánt
-3M Scotchlite fényvisszaverő csíkok
Már tavaly ősszel is éreztem, hogy ilyen hőfoknál az Alpinestars GP Plus kesztyűm már kevés, helyette kell valami melegebb, kicsit fáznak az ujjaim.
kerdesem volna,hatha van valamelyikötöknek 2felesleges perce
index,duda ,alatt van meg1 vagy 2 szal drot.kerdesem az hogy ha azok nincsenek csatlakozva beindul a motor vagy sem?
elöre is köszönöm
A 15 fokig meg bőven megfelel a bőr kis alá öltözéssel!
Tulajdonképp bőrt csak azért vettem mert 20 fok körül álati meleg volt kivett béléssel is mivel az alacsonyabb kategória zárt az izzadságnak is.
Így libegős volt és búvárruhaszerűen saját levemben pácolódtam.
A mostani passzentos spyke perforált az ennél nyáron sokkal jobb bár most szívom a fogam a hideg miatt.
Hiába na, én már csak ilyen vagyok!
Amúgy igazából nem is érdekel, csak kíváncsiságból, hisz általában 15 fok alatt már nem motorozok, 7 fokig még csak csak megmozgatom a vasat, de azt is csak azért, hogy érezze a törődést!
Nulla foknál meg nálam már főleg felejtős a motorozás.
Hiába na, örexek!
Meg már akkor hová motorozzak?
7 fok alatt se tapadás, se meleg, semmi...