Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem gondoltam volna, hogy már 18-20 fokban is hideg a bőr, de vasárnap megtapasztaltam. A mostani időjárást nézve rakhatom is el a vitrinbe, lehet előveni a cordurát
az engem is erdekelne.
A doboztól esetleg nem válnál meg?
Sziasztok!

Eladó a motorom. Ha valakit esetleg érdekel.

http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
hat, ha a jovo honap szeptember, akkor igen!
szeptember közepe? :D
ok, lesz!
valamikor mennem kellene hozzad olajert es szuroert...
jovo honap kozepere gondoltam.
Ha még nem találtad meg a pasztát Norbu, akkor valami ilyet keress!
Bence kezd unalmas lenni hogy bárhova megyek mindenhol teleszemeteled a vágyaddal a topikot.
Sziasztok! Nem tudjátok mi a színkódja az eredeti blokk színének? Az a szép sötétszürfeketekegarfitos nem tudom milyen valójában. :D
az
http://koponyeg.hu/jatek/qhr41...
Katt rá légyszi:)Köszönöm!
Az a gyári is, nekem is kuka lett 20-nál, de azért még használtam. A DID lujzis végtelen? Mert akkor egy 30-at illene mennie.
RK GXW 110 szem , végtelen. lánc, 20zer és kuka...én többet nem veszek gyári láncot nagybandira, pfff, kíváncsi leszek a DID-re, mennyit megy el...
20-25 körül, ha jól emlékszem...
Most cseréltem át a fékbetétet egyik oldalról a másik oldalra Erik tanácsolta, hogy így még egy pár ezer kilómé terel többet el lehet meni mivel félrekopik egy kicsit. Nekem a fékbetét az alsó része volt kopottabb ez általános?
Sziasztok!

Mennyibe kerül egy ilyen olajzó szett?

üdv.
Egy falu, Esztergomtól 40km...
Naná, hogy ugyan úgy kell takarítani, mint a többit!
Egy dolgot nem értek ebben a láncolajozóban. Az egy dolog, hogy folyamatosan kap olajat, de így takarítani sem kell?

zöldi! Köszi az indexeket, már fel is szereltem őket
Tata mellett? Hol?
Én Esztergomban lakom. 1-2éjjel itt is alhatsz!
Én Stihl önterülő, biológiailag 100%-ban lebomló láncfűrész olajat használtam a gravitációs automata olajozómba a DL-en, az nem tapadt, nem ragadt, és kent ám rendesen!
Az nem fog menni, Bicske..ki mikor ér rá...meg mikor van otthon...ehh...az a bajom, h nincs megbízható szerelő, aki csinált már ilyet -itt a környéken, szerintem...másnak meg nem adom oda....