A xenont 3éve használom,tényleg nagyon bejön
A projektorba is kifejezetten jól szerepel.
Már több vasba szereltem,mindenki megelégedésére.
Fontos hogy 6000K legyen (sun ray),akkor nem köt beléd az ördög sem + a sünök
Egy trafó beiktatásával xenon égő elhelyezésével a tűt a szénakazalban meg lehet vele látni. Az enyémen is a gyári nem túl jól világított ezért féltem mindig ha későn észlelek valamilyen kivilágítatlan kerékpárost vagy lovas szekeret akkor van gond elég. Látni látszani!
Halihó
Én már sokat próbáltam,írtam is róluk ezt-azt,mármint Banditos gumákról...
Ezek is szeretni valók,de csak a nagyobbik tesóra...
BT-002 Racing (Street) Medium
120/70.,190/55-17 28.000.-vihető
Sziasztok Banditák!
GSF1200 nyomorúságos projektoros tompított fényszórójára van valakinek jó megoldása, mert nem nagyon virít a gyári.
Az tény, hogy gyönyörű szép vetített képe van, de fényerő az gyenge.
Köszönettel
Banditon passz mi az első.De annyi jó gumi van a D220 nem az.
Conti a jó ár/érték arányú és rengeteg használt is van belőle.Haszámít az ár abból szemeznék.
Igaz én a Michelin PR2-re szavaztam egyenlőre.
SV-sek párat ismerek aki D220 miatt esett hasra.Könnyen kiesik az első egy vészféknél.
Nekem a 2006-oson is valószínű ez volt a gyárija de a 68 éves első digó tulaj a kereskedésből már Dunlop D208-assal kerekezett ki.Ami vagy a gumit vagy a tulajt jellemzi.Esetleg mindkettőt.
A kisöreg tudott valamit a gumiról.
Na látod, ez is lehet!
Minden esetre 6 vaci új motorom volt, (és itt nem Babettákról van szó!:-) ) gyári gumikkal, és mindet lefektettem idővel a koptatócsavarig, és egyikkel sem pereceltem el a körforgalomban!:-)
ŐŐőő izééééé szerintem a gumigyárak ajánlata jobban nyom a latba (magyarán az a 3-4e db gumi amiket nagy tételben vesznek mennyiért gyön) mint az hogy milyen kell rá.Ha a mérnököt kérdeznél valszeg Pirelli supercorsát vagy hasonlót rakna fel.
Véleményem szerint a tervező mérnökök tudják mit miért tesznek a vasra, így szerintem a gumi minőségét is átgondolták alaposan!
Akik cserélgetik, szerintem kissé maximalisták!
Felmerült a lehetőség hogy Dunlop D220 gumikat vásárolja nagyon kedvező áron! Viszont sok helyen olvastam hogy az SV-ről meg leszedik ezeket a gumikat. Mi az oka? Valaki esetleg használt már ilyet Banditon? Nem szeretném eldobni a gépet egy körforgóba mert nem tapad a gumi.
Sziasztok!
A képeken látható motorkák bontva lesznek, alkatrészei eladóak. Ha érdekel valami írjatok e-mail címmel együtt, vagy hívjatok a 70/500 8881-es számon. Üdv: Andi
Belegravírozza neked 'E' betűt , szerintem itthon nem szolnak érte az enyém műszakin is azzal volt . Külföldre meg jobban jársz ha vissza teszed a gyárit szerintem.
Red Baron, de ha az nem akkor Bp. VI. ker. Jókai téren egymással szemben van két tömítéskészítő is és bármelyik azonnal helyben bármilyen tömítést megcsinál minta után....
Nekem is ő csinálta az MP3-ra!
Igazán király volt!
Egy KTM elbújhatott a robogóm hangja mellett!
Még megvan a cső, ha érdekel, jutányosan megszámítom neked, és szerintem egy kis átalakítás az összekötőn és ok, és olcsóbban meg is lenne!
Nem új klubot akarok, hisz az már valóban van!
Hanem egy olyan "jelet" a motorra, amiből tud6juk, akár messziről is, hogy ismerjük valahonnét egymást!
Pl egy egységes logót vagy stb...
Handó Péter Mátraszele korrekt, gyors, megbízható. Szép mély hangja lesz tőle nem túl hangos szerintem pont jó ,nekem is ez volt a kisbandin . Az ára is szerintem a legjobb a minőségéhez képest ,ha jól emlékszem 2év garit vállal rá. Az ára tavaly 37000ft volt kivehető szűkítővel összekötő csővel. Itt a fórumon is sokaknak van én is innen kaptam meg az elérhetőségét . Fordulj hozzá bizalommal a távolság sem akadály el is postázza. (06302430034)
A projektorba is kifejezetten jól szerepel.
Már több vasba szereltem,mindenki megelégedésére.
Fontos hogy 6000K legyen (sun ray),akkor nem köt beléd az ördög sem + a sünök
Én már sokat próbáltam,írtam is róluk ezt-azt,mármint Banditos gumákról...
Ezek is szeretni valók,de csak a nagyobbik tesóra...
BT-002 Racing (Street) Medium
120/70.,190/55-17 28.000.-vihető
GSF1200 nyomorúságos projektoros tompított fényszórójára van valakinek jó megoldása, mert nem nagyon virít a gyári.
Az tény, hogy gyönyörű szép vetített képe van, de fényerő az gyenge.
Köszönettel
SVvel, és D220al. 2006os a gumi. A motor eredetije.
Volt 1-2 meglepetés. Le kéne már dobni, de idén már felesleges.
Conti a jó ár/érték arányú és rengeteg használt is van belőle.Haszámít az ár abból szemeznék.
Igaz én a Michelin PR2-re szavaztam egyenlőre.
Elhiszem, amiket írsz, én csak egy más véleményt írtam!
Nekem a 2006-oson is valószínű ez volt a gyárija de a 68 éves első digó tulaj a kereskedésből már Dunlop D208-assal kerekezett ki.Ami vagy a gumit vagy a tulajt jellemzi.Esetleg mindkettőt.
A kisöreg tudott valamit a gumiról.
Minden esetre 6 vaci új motorom volt, (és itt nem Babettákról van szó!:-) ) gyári gumikkal, és mindet lefektettem idővel a koptatócsavarig, és egyikkel sem pereceltem el a körforgalomban!:-)
Akik cserélgetik, szerintem kissé maximalisták!
Felmerült a lehetőség hogy Dunlop D220 gumikat vásárolja nagyon kedvező áron! Viszont sok helyen olvastam hogy az SV-ről meg leszedik ezeket a gumikat. Mi az oka? Valaki esetleg használt már ilyet Banditon? Nem szeretném eldobni a gépet egy körforgóba mert nem tapad a gumi.
Előre is köszi a válaszokat!
A képeken látható motorkák bontva lesznek, alkatrészei eladóak. Ha érdekel valami írjatok e-mail címmel együtt, vagy hívjatok a 70/500 8881-es számon. Üdv: Andi
Olyan kérdésem lenne honnan tudnék szervezni 400as bandithoz bal oldali dekni alá tömítést.Köszi szépen a válaszokat.
Igazán király volt!
Egy KTM elbújhatott a robogóm hangja mellett!
Még megvan a cső, ha érdekel, jutányosan megszámítom neked, és szerintem egy kis átalakítás az összekötőn és ok, és olcsóbban meg is lenne!
Hanem egy olyan "jelet" a motorra, amiből tud6juk, akár messziről is, hogy ismerjük valahonnét egymást!
Pl egy egységes logót vagy stb...