Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem kell cserélni a hidat is.
mármint hogy milyen olajat ajánlanak!
Persze hogy megvárom!Csak csütörtökön megrendeltem az olajszűrőt,mert mondom ki tudja mikor jön meg.És gondoltam feljövök fórumra hogy milyet ajánlanak!
MEg azt akarom még kérdezni hogy ha a csutka kormányokat szeretném elcserélni túrakormányra akkor másik villahidat kell szereznem? Vagy hogy tudnám megoldani
Várd meg a szűrőt.
Elírtam ,motorolajat akartam4!Sorry
Csak hajtóműolajat?
Ezt hogy érted?
a bukógombákat a gépedre úgy csináltattad vagy bolti?
Milyen csavarral fogattad fel?
jah azért

Gondoltam hogy úgy értetted amúgy!
Köszi szépen még egyszer!
A csapágyas dologban sajnos nem tudok segíteni
Hogy érted ha olajat is cserélek?
Én úgy értettem hogy csak a hajtóműolajat akarom lecserélni, csak olajszűrőt még nem hozták meg! Akkor is 2,8 litykót vegyek?
hopp... nem ha olajat is hanem ha olajjal együtt szűrőt is cserélsz!
Hú ez gyors volt!Nagyon szépen köszönöm!
Nekem is lenne egy kérdésem! Első kerék agy csapágyat szeretnék cserélni, mert kicsit rág! Ha SKF csapágyboltba veszek belevalo számút, méretűt az megfelel!? Vagy márkás kell!? Azt mondták az SKF márka 3000 /db de van 700hufos is! :$ Várom a tanácsaitokat ksözönöm!
2,8 L ha olajat is cserélsz! nekem sokadjára beválik! Árban is korrekt!
Sziasztok!
Bandit 400-on Olajcsere előtt állok és azt szeretném megkérdezni,hogy hol tudom megnézni,hogy a gyártó/gyár milyen olajat ajánl bele.Melyik olajat ajánljátok bele.És mennyi szükséges belőle?

A segítséget előre is köszi!
meg, de a srac a szalonban nem tudta megmondani, mert mindenki a kawa expon volt kinnt, es o valami bolti elado.
Ha már ott voltál, megkérdezted, mennyibe kerül a teljesítmény mérés?
Jelentem igen
voltam az M3-as melletti kawa szalonban hetvegen, vettem egy ovtaskat, meg megneztem a kinalatot.

aztmondjak, a teljes shox keszletet oda is at akarjak vinni.
OK,OK, tehát változatlan.
120/70
120/70 van rairva.
Az első, mekkora?
Nem tudom kivenni a képen, csak hogy ZR17!
szívesen
én kihelyezem a súlypontom vagy nyitok térddel a kanyar felé meg előrébb dőlök egy picit és mint a kezes bárány alacsony sebességnél meg normál minden
Köszi!