Persze hogy megvárom!Csak csütörtökön megrendeltem az olajszűrőt,mert mondom ki tudja mikor jön meg.És gondoltam feljövök fórumra hogy milyet ajánlanak!
MEg azt akarom még kérdezni hogy ha a csutka kormányokat szeretném elcserélni túrakormányra akkor másik villahidat kell szereznem? Vagy hogy tudnám megoldani
Hogy érted ha olajat is cserélek?
Én úgy értettem hogy csak a hajtóműolajat akarom lecserélni, csak olajszűrőt még nem hozták meg! Akkor is 2,8 litykót vegyek?
Nekem is lenne egy kérdésem! Első kerék agy csapágyat szeretnék cserélni, mert kicsit rág! Ha SKF csapágyboltba veszek belevalo számút, méretűt az megfelel!? Vagy márkás kell!? Azt mondták az SKF márka 3000 /db de van 700hufos is! :$ Várom a tanácsaitokat ksözönöm!
Sziasztok!
Bandit 400-on Olajcsere előtt állok és azt szeretném megkérdezni,hogy hol tudom megnézni,hogy a gyártó/gyár milyen olajat ajánl bele.Melyik olajat ajánljátok bele.És mennyi szükséges belőle?
MEg azt akarom még kérdezni hogy ha a csutka kormányokat szeretném elcserélni túrakormányra akkor másik villahidat kell szereznem? Vagy hogy tudnám megoldani
Ezt hogy érted?
Milyen csavarral fogattad fel?
Gondoltam hogy úgy értetted amúgy!
Köszi szépen még egyszer!
A csapágyas dologban sajnos nem tudok segíteni
Én úgy értettem hogy csak a hajtóműolajat akarom lecserélni, csak olajszűrőt még nem hozták meg! Akkor is 2,8 litykót vegyek?
Bandit 400-on Olajcsere előtt állok és azt szeretném megkérdezni,hogy hol tudom megnézni,hogy a gyártó/gyár milyen olajat ajánl bele.Melyik olajat ajánljátok bele.És mennyi szükséges belőle?
A segítséget előre is köszi!
aztmondjak, a teljes shox keszletet oda is at akarjak vinni.
Nem tudom kivenni a képen, csak hogy ZR17!