Hali mindenki!
A 400as banditba hol van a főbiztosíték?
Összeraktam a mocit, új akksi, minden faja, indítom, nem jó, tologatom fél órán keresztül, nem indul. Gyertyák ki (előtte megpucoltam őket) a végén látszik h anyagot kap, az akksi "vadi új", forgat mint állat, de egy röffenés se. Nincs szikra a gyertyákban. A trafók illesztésénél kábelek rendben, és más ötletem nincs...
A fene tudja, én a sajátom felrakása előtt is paráztam az utolsó percig, h jó lesz,v nem. Két mérettel szélesebbet már nem mernék feltenni. A 6 collos felnire elvielg a 190 a járatos méret, de csomó sportgumi készül 200-as méretben is, és minden 600-as és 1000-es sportgépre ajánlják :D
A kecskeméti pályára már rég készülök, talán idén sikerül. Kakucs is jó lenne egy délután.
Szia zöldi most mondjam,hogy a 190-es túlzás az 5.5"-re mert neked jó, ahhoz kéne vagy 7.5"felni,de ha el jössz Kecskemétre a gokart pályára leszedjük a majrécsíkot szikra nélkül
Rámegy, biztosan, de arra szerintem már erős túlzás a 160 helyett. Ha nagyon kísérletezni szeretnél, akkor valami sport/pályagumit tegyél rá, aminek hegyes a profilja, akkor tán nem fog zavarni, billegni.
Nekem az 5.5-es felnin van 190-es gumi, szintén versenyzők ajánlották, mondvűn ugyanilyen széles gumikon mennek ilyenekkel. NEm bántam meg eddig, nem érzem hátrányát azon kívül, h nem tudom kidönteni a széléig Szikrázik minden, aztán a csík meg ott figyel...
Szia tayrol nekem is egy kedves versenyző barátom ajánlotta egyébként tőle vásárlom a gumikat és nekem nagyon bevált. Michelin Macadam van hátul ami túrázásra és esőben kiváló, de ha az ember egy kicsit csibészkedik akkor már nem annyira stabil ez a gumi keverék jövőhéten cserélem power pilotra, mert elöl az van na az nekem nagyon fekszik,mert a túra gumit lecseréltem erre még a fékhatásom is jóval érezhetően megnőtt a gumi tapadása végett. Üdv mindenkinek jó gurulást!
uhh, de durvan nez ki a 180-as. jobb oldalon nem gaz de a lancvedonel nincs sok hely. gondolom kanyarban jobban kell dolgozni vele...
A 400as banditba hol van a főbiztosíték?
Összeraktam a mocit, új akksi, minden faja, indítom, nem jó, tologatom fél órán keresztül, nem indul. Gyertyák ki (előtte megpucoltam őket) a végén látszik h anyagot kap, az akksi "vadi új", forgat mint állat, de egy röffenés se. Nincs szikra a gyertyákban. A trafók illesztésénél kábelek rendben, és más ötletem nincs...
A kecskeméti pályára már rég készülök, talán idén sikerül. Kakucs is jó lenne egy délután.
de a te felnid is 5' széles, ugye?
koszi!
Ezektől a képektől viszont nem lettem okosabb.