Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok Banditák!

Érdeklődnék,hogy 2004-es 600-as Banditomra jó-e a 170/60-as gumi?Most 160/60-as van fenn,de ha lehet,akkor eggyel nagyobbat tennék fel.A dolog eléggé sürgető,mert a héten mindenképpen le akarom cserélni a papucsokat,ha már egyszer végre kijött a jó idő.
hát én is voltam :) és tényleg gyengéb volt mint tavaly de nem volt rosz, anyit megért én is felöltem pár mocikra de a Intruder a király :) ha lene piiizem
Ne is mond, én is csak kamilláztam hogy milyen kicsi a kiállítás...tavaly egy gyártó pavilonja volt akkor amint most 4-nek...én nem vettem semmit, inkább a német louistól rendeltem ezt azt Én is felültem mindenre
sziasztok,

olajat szeretnék cserélni és a motoromba 400-as Suzuki Bandit 51.000Km van benne és ilyen olajat vettem: LIQUI MOLY
Racing 4T 10W-40HD Motorolaj
Jó lesz bele , vagy mást kellett volna vegyek,
mert ha nagyon nem ajánljátok akkor kicseréltetem.

válaszokat előre is köszönöm!
Én is voltam, pénteken. A Danger-nél (is) volt kis ákcijó, rendeltem kedvezményes áron egy első Galfer fém fékcsőszettet.
A kiállítás sztem gyengébb volt a tavalyinál.
A legtöbb látogató meg leginkább ilyen kis tizenéves, "minden motorra felülök" forma (fijuk-jányok) volt
Ja. Pénteken.
Szia! Bocsi csak folyton elfelejtem, hogy írok valahova és ritkán nézem meg, lukas az agyam Köszönöm a linket, valószínűleg jövő hónapban beruházok egy pár gombára:D Ma voltam motor kiállításon, ültem az 1250-es full idomos nagy tesón....de hát ez testre 1:1-ben ugyan az mint a 650-es, azt hittem lesz valami újjítás:( Volt még valaki rajtam kívül?:D
nah:) 2000 km már benne is van :D
a linkeket neztem, a 29 ojro jo ar. nagyon gondolkozom rajta!
Nézd meg, mert az alap az csak 7500,(29EU).
Tényleg nem Neked, csak egyedül Te reagáltál!
Asszem Kingston-nak ment,de a linkek ottvannak a képeknél.
bukogomba nem erdekel, mert van bukocso, csakhogy gyari, ami a dekni aljat nem nagyon vedi...
nekem?
A bukógomba szett pedig húzós, az 41 körül van,ugyanis többelmből áll össze,hogy teherbíró legyen.
17 körül, de hát nem nézted át a linkeket amit Neked biggyesztettem oda?
jaja, eleg jo megoldas! mennyibe faj?
Meggyógyult a kicsike!Köszönöm szépen a segítségeteket!
Naugye!
Mindenre van megoldás, és ez nem is drága!
szevasztok márkaársak, érdeklödnék nincs e valakinek baloldali olajdekni 400as bandithoz, esetleg tömités is érdekelene hozá ;) köszi ;)
www.ebay.com itt nézz körül!
Van kompresszor, meg is próbálom!
Köszönöm szépen a segítséget!
Ha van kopresszorod,levegővel fujasdki a hengereket.a gyertyát gázon égesd ki,utánna teddvisza a gyertyákat.tuti az inditás. ha elindul a karburátorok alját ovatosan ütögesd meg valamivel mert lehet valamejik tüszelep nemzár ezért fojhatott bele üzemenyag.
Egy pillanatnyi gáz nem okozná ezt (sztem). Én pl. csak simán gázzal szoktam indítózni ált. esetben. Úgy tudom, de lehet hülyeséget beszélek, h túlszívni nem tudja magát, mert vákuumos a karbi (vagymi ) és csak annyit szív be amennyi kell neki. De ha tudja valaki pontosan, leírhatja hogy is van ez Próbáld meg betolni, felrakod 2-3ba, megtolni, aztán kuplung rá. Nekem most téli álomból indításnál is csak ez segített. De neked más a helyzet, mivel mondtad h mentél vele...
Benzin van a tankban bőven és a gázt véletlenül ráhúztam egy pillanatra, de tényleg csak egy pillanatra. Ebből gondoltam hogy esetleg megszívhatta magát.Ilyen esetben mit csináljak vele?Mert MZ-nél nem votl ez probléma. Ez után csináltam a gyertya nélküli indítást és a visszarakott gyertyákkal sem volt eredmény.