Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali!

A barátod nak 250-es bantihoz kell az usermanual, 1991-es hez.
Ez tuti, mert én vagyok a barátod és rosszul mondtam.
Tehát, ha van valakinek 250-es 1991 --es bandithoz user manualja, azt megköszönném.
Van 125-ös Bandit?
Hali!
Egy barátomnak kellene bandit usermanual 125-ös 91-es.
jah es meg annyi hogy hol lehet venni olcson feher index burat_?
hehe....inkabb azt mondjatok meg mikor lessz valamikor valami joo kis bandit tali
Elhitetni,hogy új bandit modell!
es mit akarto kelerni ezze la tukorkeppel_?:D
Az, csak belpiacos!
Ez netán egy jobbkormányos bandita?
Biztos eredeti japán kivitel!
És még sokminden, Pl: A bandit felirat, Lánckerék helyett a féktárcsa, Kuplung felöli olajnívó ablak.
Szevasz.

A képet jobban megnézve tényleg igazad van.
És a csuklója állásából látszik, hogy bal kézzel húzza a gázt!
Szia!
Mondjuk az, hogy ez a kép tükörképe az eredetinek! Ezért másik oldalon látható pl. a kipufogó?!
Szevasztok.

Találtam egy képet, de van valami furcsa rajta.
haat nemtudom szerintem tedd feljebb az alapfordulatot:d
Köszi az infót!
Szerintetek mi az oka annak, hogy indulás után megfelelő motorhőmérséklet mellett üresbe téve (pl. piros lámpához érkezve) a motor lefullad?Ez csak az első 10 percben jelentkezik kb, de mégis idegesítő. Moci indít, szivató feltol, majd visszavesz, indulás, és az első keresztetődésnél puff..
Esetleg tipp,ötlet a szakértőktől?
Szia!
Én foglalkozom kopóalkatrészekkel, a következő tudom hozni:
Hiflo Filtro HF138 1500
Hiflo Filtro HFA 3610 légszűrő 4400
Gyertya: NGK Cr9 EK 3300/db

elégrhetőségem:
motoralkatresz@gmail.com
hat vagy gyarit en mondjuk K es H filter hasznalok amit az ebay.de rol rendeltem de alkatreszre szerintem Magyarorszagon a legjobb a www.nagyvas.hu gyertyat nemtudom milyen markat nekem meg nemkelett cserelnem egyenlore csak levegofiltert
Sziasztok!

Köszönöm a segítséget!További kérdésem lenne még, hogy milyen márkájú levegőszűrőt, olajdszűrőt és gyertyákat ajánlatos venni 2004-es 600S Banditához?Még nem cseréltem ezeket a cuccokat, így segítségetek kérem ebben+abban, hogy hol lehet ezeket leggyorsabbban megvenni?
Rendszeresen van. Csak nem itt szerveződik, inkább a bandit.hu a főoldala ennek.
csaaasztok nemszoktatok szervezni banditos talalkozot_?
Hali minenki!

Régebben (már jó régen ) olvastam a bandit fórumot, nekem kisbanditám van (400as), és tervezgetem rajta szépítéseket, többek közt a hűtőre egyedileg csináltatni védőrácsot. Emléxem h anno volt itt ez téma, csináltattatok is, egyedi mintákat nick-névvel, stb...
Szóval csak azt szeretném kérni, ha lehet a képeket lökjétek már fel mutatóba, nem lenyúlni akarom, meg semmi, csak megmutatni az illetékesnek, h milyenfélét szeretnék.

Előre is kössz!
Sziasztok!

Gyári 600-as banditnak meg van valakinek a teljesítmény-nyomaték diagramja?

Előre is köszi!
hello..en pont csinaltam ilyet ugyanis osszel elcsusztam 600s el es sajnos nekem nagyon elgorbult komplett konzolt kelett cserelnem ami hat 260euro volt. szoval nemnehez szetszedni de lassan csinald oda kell figyelni hogy nehogy eltord a tobbi fulet es a csavarokat jol eltenni mer csavaroknak is darabja 1euro...fentrol kezd a szetszedest tukrok le aztan johet aza szurke vagy fekete resz aztan a plexi...tobbi mar menni fog es aztan visszegyenesitheted a fulet aztan osszerakni ha megint nemjoo megint szetszedni sajnos eltart 1darabig joo munkat
Sziasztok!
Új vagyok ebben a fórumban, igaz, szeretett Banditom (04' 600S) már két éve nyaggatom. A köv. lenne e problémám, ebben kérném a segítségetek. A télen eldőlt a moci (autóval nekitollatak), igaz semmi sérülése nem lett, nem törött a bukócső miatt. Viszont a fejidom része megnyomódott, ha felülről ránézek, az eredeti kb 1 cm-es rés a tank és az idomok között egyik oldalon eltűnt. Kérdezném, hogy mekkora dolog leszerelni az idomokat a keretről és visszahajtani az elhajlott füleket?El lehet rontani valahol?Még nem csináltam ilyet, ti biztosan többet tudtok erről a támáról.
Előre is köszönöm mindenki segítségét!