Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Milyen olaj van a gépben?
Üdv mindenkinek. 650 k7 vizesblokkos, hidegen töbszőr és melegen is
észrevettem hogy kuplung behúzás után még úgy 2métert tólja .
Mértnem óldszét a technika?
Kedden megyünk Rammstein koncertre...
Jóvan b+
csörög a tf-onod bakker...
A Nissin gyári jó féláron, beszereztem Zöldin keresztűl, jah....szvsz jó az a betét, nekem pláne...
Hali csomy.Az a helyzet hogy olyan 1,1 körül gondoltam biztos van olcsóbb is de erre azt szoktam mondani meg kell nézni azt is meg ezt is és akkor tudja az ember hogy az miért annyi ez meg miért ennyi.
Az olcsó.
Ez áll a honlapon:
MEIWA Gyártmányú Levegőszűrő (Japán motoroknál a gyárival megegyező)
Én ebből indultam ki,ha nem így van akkor bocs.
Szia Zöld_i
10500.- tudom adni a gyárit, egyenlőre. Úgy rémlik ápr.15ig tart az akció.
Amúgy Ő most dobozokat biznicel, vittem neki nissin betétet tavaly, csak nem használta el
K5
Gondolom KP-t
Ez csak annyiban igaz, hogy a Meiwa is japán. Kiváló minőségben. De még sem gyári beszállító. Fogd meg a gyári szűrőt és erről Te is megbizonyosodhatsz!
A Suzuki most akciósan kínálja a gyári fékbetétet. Elérhető árban van! Melyik évjárat is a Tied? Csak az maradt meg hogy nagy van...
Hello!

Mit kérnél a motorért?
Csak érdeklődöm. Nekem már van 1250esem :D
Sziasztok.Eddig még nem írtam ebbe a fórumba a kaposváriba szoktam.Én is bandit tulajdonos vagyok van egy 1200 s-em.Most akarok venni egy 1250-est ezért a mostani eladóvá vált.Első tulaj vagyok a moci rendkívül megkímélt szervizkönyves 2004-es 18000km-el.Ha valakit tudnátok rá megköszönném.
péntektől fenn vagyok, majd egyezkedünk...
Gazza, AP Racsni betétet Zöldinél kapsz a legolcsóbban. ;)
Vagy,vagy viszed a régit és kapod az újat!
Motor típus szerint rendeled a fékbetétet?
Akksi témához még annyit hozzátennék hogy kb 3 éves korában felnyitottam a fotón látszódik a felfeszités nyomai, és öntöttem bele deszt vizet azóta is működik.
www.robogotuning.hu
van olcsóbb fékbetét is ugyan ezekkel a méretekkel, csak az nem hozzá való, mert ezek szinteres fékbetétek
robogotuning.hu

Köszönöm!