Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkó' jóvan
Tudod,hogy csak képletesen értettem!
Miért vagyunk őrültek?
Igazi őrültek vagytok,tetszik!
Hi Tibi UA. Melyik tag?
akkor tuti a k7 is az. szuper.
Apróban hirdet egy tag Givi cuccokat jó áron, én tőle vettem topcase tartót a '99-es nagybandimra.
A K5-é is az
azthitttem a k7-es gyari akksija meg nem zseles. de ez pozitivum.

mailt kuldok.
ok állok rendelkezésedre
yesokey, keress fel
természetesen zselés
Hi!
96-99 1200 bandithoz valaki tudna nekem segíteni konzol ügyben. Vagy kellen egy jó állapotú használt, vagy méretek kellenének, képek, hogy le tudjam gyártani. Kösz a segítséget
ez karbonfolia? nalam is kellene par cuccot megcsinalni.

mas: a k7-es bandit gyari akksija zseles?
Köszi szépen kolega ;) ha jobb idö lesz kereslek ;)
Fasza kis gép...a 14.vasam ilyen volt...imádtuk!
Halihó Dani!
Nézz körűl az adatlapomon.
1-2hét múlva... időjárás függő...tudok érdemben segíteni, ha kellek.
A hőmérséklet főleg a porlasztósor szinkronjához fontos tényező.
Cső-csá!
nekem is van hasonlo problémák, beinditom, szépen jár, és ha felmelegszik megy lefelé a alapjárat és leál, és ha megyek vele, akor mindig 4eze és 5 ezer közt szokot fuladozni és gondolni egyet mielöt kilöne :( most vetem hozá ngk irridium cr8ix és tervezek egy karbi pucolás és szinkron, ezen kivül van e másra szügség ? szelepek nem zörögnek nem szivesen nyulnék hozájuk :(
hali nekem a benzincsővel volt a gond akkor produkált hasollókat ( konkrétan megvolt csavarodva)
Nem, a karbiban van benya bőséggel. Ma beindítottam, pöccre indult, de fél perc után nekiállt hörögni, megállt, és onnantól kezdve megint semmi. Karbibeállítás, vagy még a benzincsapra gyanakszom.
Esetleg kiszáradt a karbi.
Köszi a gyors választ. A szerelő is ezt mondta, úgyhogy most az lesz a nagy ötlet, hogy, beraktuk a fűtött helységbe és holnap délelőtt meg megint rápróbálunk.
Tegyél a blokk elé melegítős ventillátort, és ha langyos lesz,akkor majd elindul. Tényleg nem szereti a hideget ez a típus!
Sziasztok!

hozzáértő kollegáktól kérdezném: adott egy 400-as bandita, változó szelepvezérléssel. Egyszerűen nem hajlandó elindulni, pedig lábon álltam be vele a garázsba a tél elején.
Gyertyák újak, olaj, olajszűrő új, karbi kipucolva, szikra van...
Általában érzékeny a hidegre, de ez azért überel keményen mindent.
Ötletek?