es ezek kozul van, amit kimondottan ajanlasz? sokan hasznalnak elol sportattack/hatul roadattack kombinaciot, es ezeket mar 50 ezer korul be lehet szerezni.
bar jo volna ket komponensu gumi vennem, es 65-70 ezer a plafon, amit ki tudok adni ra. ha van olcsobb, csak jobb.
Halihó...1-2 tapasztalat, vélemény gumailag
1.2-es vason már sokadik garnitúra gumát nyúzom, álltalában 1-2 évente csere, ez többnyire pálya fügvénye, szóval azért ritkábban merészkedek fel a nagymenők közé...ez mégiscsak túragép
Pilot Road2 nehezen melegszik, egyenletesen kopik, megbízható, nemjó ár/érték
Sport Attack jól melegszik, gyorsabban kopik-ezért tapad, megbízható, jó ár/érték arány
Road Attack elfogathatóan melegszik, átlagosan kopik, nem tapad rosszabban mint a Pilot, viszont ő kanyarban tapadóssabb a 2komponens miatt, megbízható, jó ár/érték arány
BT016 utcai sport, túramotorra bőven elegendő, minden helyzetben maximálisan teljesít, kicsit jobban kopik túrakollégáinál, nagyon megbízható 2komponensű guma
Ennél lágyabb sportkaucsukok hatalmasat domborítanak, geci jól tapadnak és úgy 6000körűl bőven el is fogynak, átlagos használatnál
Túrázni, városban ajánlom a Z6 is...
koszonom az infot. eddig a dunlop es a michelin a ket legszimpatikusabb, utana jon a bridge. kb. ezekbol fogok valasztani.
helyileg Pesten hol erdemes megvenni?
Ha már dunlopról kérdezel...
Nekem most Dunlop Sportmax Roadsmart van fent, és nagyon jónak tűnik. Jól tapad, és egyenletesen kopik. A mostaniban 13.000van, és még tart egy ideig. Összehasonlítás képp, a gyári Sportmax 7500 alatt kopott el.
Ez a gumi hasonló szinten van, mint a PilotRoad2. Tudásban, és árban is. Ajánlom.
650-es k7 bandira milyen gumit ajanlatok? felhasznalas: keves palya, a maradek tura es bp. varosban jaras. pilot road 2-re gondoltam, a conti sport attack nalam kicsit kifuto mar. esetleg valami dunlop vagy pirelli?
Szia! Nagyvas.hu-n van fémfékcső, fittingel mindennel jó áron, és segítőkészek nagyon! A kuplung csővel kapcsban nem tudom, de szerintem ha cseréled baj nem lehet belőle....
Köszi az infókat a teló olajról . Még egy kérdés a leírás szerint 4 évente kell fékcsövet cserélni ( persze a gumit ) ez nekem a nyáron lesz esedékes. Ráérek e a következő szezon elején cserélni vagy tartsam a 4 évet ? Fém fékcsövet tennék rá tudtok e olyan helyet ahol neten ilyent lehet rendelni ? Találtam ezt a Goodrid csöveket élettartam garanciával nem olcsó! Tudtok e esetleg mást? A kuplung csőre is vonatkozik a 4 év és arra érdemes fémszöveteset tenni ?
Halihó Banditák!
A túracuccokból még eladó a hátsó komplett GIVIcsoda.
GSF 600, 1200 N/S K1-K5 típusokra kompatibilis.
522F+MM hátsó konzol kitt alumínium monolock platnival 20.000.- E470N 47literes, fekete hátsó monolock doboz beépített E94 féklámpával, áramcsatlakozó kittel 30.000.-
Alku nincs, ez így 76.000.- helyett 50.000.-
Az ár hétről-hétre emelkedik, amíg eléri a jelenlegi bolti árat
Tehát a héten már emelkedett az ára...
Szebb jövőt minden infó az adatlapomon
Még lenne egy kérdésem hűtőviz témához! Vettem adalékot 1:1 be keverve desztvizzel -30 fok (de 5 foknál sosincs hidegebbe a motor) viszont valami benzinkuti hűtőfolyadék, az van ráirva minden motortipushoz! Szerintetek? Mert nincs érkezésem 5000 ért venni MOTUL hütöfojadékot! Köszi!
Jah és még egy kérdésem lenne, ha ilyen sok százalékos gumit veszek mennyinek kell lennie a bordamélyéségnek? Mármint egy uj gumin mennyi? Vagy mindegyiken más!? És mennyi is az alsó (ésszerü) határ ? 1,3-1,5 nem? Köszi!
Helló mindenki!Olyan kérdésem lenne,hogy 400 bandithoz 93 évjárat!Kis lánckerék előtt lévő gumi megvezető,vagy koptató nem tom mi a neve!Olyat cserélt már valaki,és hogy az milyen árba van és hogy hol érdemes beszerezni?Előre is köszi az infókat!
Én a saját kopaszomon kívül egy K4 S-ban cseréltem, azon akkora az idom, hogy jajj. És aki befér oda nyomatékkulccsal, azt csókoltatom
K6 és társain kisebb az idom, ott el tudom képzelni, hogy nem kel bontani.
Én castrolt 2.5w tettem bele de van belőle 10w -is én direkt a lágyabbat választottam nem bántam meg ,mintha kicserélték volna a motor elejét .Az ára 3000ft körül van a liter. Ha ügyeskedsz egy kicsit nem kell leszedni az idomot.
Nekem is idomos van, hozzáférni mindenhez, nem kell az idomhoz nyúlni! Repsol 10-es tökéletes bele, és meg is fizethető!Szimeringet csak akkor cserélj, ha most szivárog, egyébként fölösleges kihúzni a telószárakat!
bar jo volna ket komponensu gumi vennem, es 65-70 ezer a plafon, amit ki tudok adni ra. ha van olcsobb, csak jobb.