Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azt megköszönném 19ezer körül van most benne 4 éves a motyó csaknem sáros ? Akkor 1 vasárnap délelőtt rámegy de legalább nem a gatyám. Yaya sajna idomos. És milyen kell bele 10w elég vagy ? Márkára van yobb és gyengébb minőség vagy a márkásakból azonos áron azonos minőséget kapok ?
Simán megy házilag nem kel hozzá célszerszám . Én már egy pár olajcserén túl vagyok, egy dologra figyelj oda ha a kiöntött olaj nagyon koszos, olajsáros akkor érdemes teljesen szétszedni kimosni féktisztítóval vagy valami alkohollal. Ha érdekel eltudom küldeni az erre vonatkozó szervizdoksit . Ja 1L olaj elég a két szárba.
Valakinek nincs véletlenül GSF 650 (k6)-hoz sportkipufogója eladó? E jeles és műbizonylatos cucc érdekelne.
.....kereket meg a többit.
Nem árt biztonságosan felakasztani a motort mielőtt kikapod a
Majd elfeledtem: idomos a géped, szóval az idomot is le kell venni. különben nem férsz hozzá a villahíd csavarjaihoz.
Otthon simán megy. Zárókuak meglazít, sárvédő le, féknyergek le, kerék ki. Villa ki, kupak ki. Kontraanya a kupak alatt fellazít, kupak le, távtartó ki, alátét ki, rugó ki, villa fejrefordít, pumpál gomdosan sokáig, ha kijött minden, akkor új olaj be, megint pumpálás a légtelenítés miatt, utána összenyomott szárnál egy szintmérés, ha jó akkor vissza minden. Ja, előre tekerd ki az előfeszítést minimumra, úgy nem lő arcba.
Szevasztok kérdés K6 nagybanditon elsőtelóolajcsere hogy müködik otthon megvalósitható vagy csak szervizben ? Milyen és mennyi olaj kell bele mennyi időnként kell cserélni ? Hamár szét van szedve mit érdemes még az olajon meg a teloszimeringen kivül cserélni ?
Nem bírtam tovább, csapattam egyet! ISTENKIRÁLY volt.
nem
bocs
Hali !
Érdeklődöm, hogy ez jó-e K7-es 650-es vizes banditra is?
A tel: számomat már tudod, szivessen segitek.üdv.
Halihó Banditák!
A túracuccokból még eladó a hátsó komplett GIVIcsoda.
GSF 600, 1200 N/S K1-K5 típusokra kompatibilis.
522F+MM hátsó konzol kitt alumínium monolock platnival 15.000.- E470N 47literes, fekete hátsó monolock doboz beépített E94 féklámpával, áramcsatlakozó kittel 25.000.-
Alku nincs, ez így 76.000.- helyett 40.000.-
Az ár hétről-hétre emelkedik, amíg eléri a jelenlegi bolti árat
Tehát a héten még féláron van...
Szebb jövőt minden infó az adatlapomon
köszönöm csere.ferenc egy igazi márkatárs
hy mindenkinek, 1 kis segitségre lene szügségem, vetem egy 400as Banditát és kéne egy szerelö aki egy karbit beállitana és egy szinkron is varázsolna ;) számom 203168228 Pesti vagyok egy normális olcsobb szerelö száma kelene, köszi
bazz...lassan visszaáll az eredeti állapot... hiába a természet rendje...
Én meg örülök a Mikirtől vásárolt givinek(van keverés, mi?). Kiütöttük belőle az ívet, most nagyon zselé
bakker tényleg....
Múlt nyáron kölcsönöztem egy nyaralás idejére...
igen? tényleg nem emlékszem...de jó az... Zsombitól begyűjtöm a másikat, aztán osztozunk 2 a tiéd 2 az enyim...
Rossz a memóriád, átment a teszten az a tartó
jah, de stabilnak tűnik igy is...bár nem volt tesztelve
megcseréltem=megcsináltam
Én is áldom magam, hogy megcseréltem a láncszettcserét meg az olajzó felszerelést még a kölök születése előtt. Azóta fél hattól este 10-ig tart a műszak, vihetném szervízbe, szégyenszemre
Ugye, hogy hiányzik egy tartókar arról a kappáról? Mondjuk még úgy is eggyel több van rajta, mint a Shad-on gyárilag.