Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sziasztok szeretnék a kabátomra varratni mintát de nem találtam helyet ... ha valakinek van ötlete szivesen fogadom:D
elörre is köszi
Lehet rájőttem a hiba okára. előszőr is kicseréltem a gyertyákat Ngk cr9ek-ra mert Ngk8ek volt bent, gondolóm ennek nagyobb a hőértéke. szétszettem a karburátorsort és teljesen fék tisztitoval áttmostam,levegővel kifujtam.szépen visszaraktam a hejére gondosan a csavarokat meghuztam ovatosan ügyelve hogy inditáskor nehogy farslevegőt szivjon. A vákumcsövet ledugoztam a benzintankot egy müanyag fünyiró takjával hejetesitettem. a vákumfedelekről levettem a sapkákat és ráraktam a szinkronóra csöveit.A motort üzzemmeleg állapotban a karburátort ősszehangoltam. Most ojan pőrgös lett,hogy csutka gázon a szomszéd házárol a betoncserepek is lehulnak.
tisztelt motoros társak:segitségért fordulok hozzátok.suzuki bandit400 1992-es motorkerékpárt most vásároltam. az a gondom vele, hogyha huzom a gázt 5-6 ezres fordulatnál megtorpan maj pár másodperc mulva teljesen kipőrőg.az üzemanyag tankot kimostam, koszosvolt, a karburátort úgy mostam átt hogy a karbi leeresztő csavart kilazitottam, az üzemanyag csővőn keresztül féktisztitóval átmostam kétszer, nagyonsok kosz jőttki belőle.ősszerakás után most annyi az eredmény, hogy holkipőrőg hol nem.ha valaki tud segitini nagyon megköszönném.
Nagyvason van jópár lucas kormány.Lehet választani az egyenes dragtól a hónaljszárítóig mindent.
Fekete a kormányod, vagy krómozott?
Nem tetszik.
Olyan mint régen a csepel tacskó kormánya.
Mi bajod a kormánnyal?
Kényelmetlenebbet szeretnél?
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni.
A 650s Bandin le akarom cserélni a tacskó kormányt.
Milyenre érdemes?
Ha tud valaki, tegyen fel képet légyszíves.
Előre is köszönöm!
a kep lemaradt
Nem akarok szemetelni, de a baratom jo aron arul fekbetetet.
2 pár azaz 4 db 12500Ft-ert. 1200-as bandithoz jo, ugyhogy gondoltam megkerdezem. A telefonszam az ove, ha valakit erdekel azon keresheti, de nekem is irhattok.

Bendix MF186 Supersport, Front

A 2 pár együtt 12500 Ft.

Érdeklődni: 06-20-663-7828

Amikhez jo:
KAWASAKI
ZX-6R 600 Ninja 98-01
ZX-6R 636 Ninja 02
ZX-7R 750 Ninja P1,P2 96-02
ZX9R 900 Ninja 96-01
ZRX1100 96-00
ZRX 1200 01-
ZX-12R 1200 Ninja 00-03
VN 1500 Mean Streak 02-03
VN 1600 Mean Streak 04

SUZUKI
GSX-R 750 94-99
GSX-R 1000 01-02
TL 1000 RW 98-02
GSX-R 1100 93-97
GSF 1200 Bandit 01-
GSF 1200S 01-
GSX-R 1300 Hayabusa 99-
GSX 1400 02-
VZ 1600 Marauder 04
Rendben van, köszönöm szépen a válaszokat! Akkor lehetséges, hogy lekerül az esélyesek listájáról, bár még messze van a következő motorvásárlás :)
igaz nekem csak 250 es van de gyönyörű a hangja :) meglehet hallgatni a videómon, én műszakira visszatömtem bele pár dolgot :D
Igen belpiacos, hátrány az alkatrészek beszerzésében lehet legfőképp az ár ami nagyobb illetve időben várakozás egy-egy nagyobb vagy ritkább alkatrész esetén. De vannak bontók is és meglehet mindent oldani . (nekem 250 es van )
Sziasztok!

Tapasztalatlan vagyok ezekben a körökben, ezért meg szeretném kérdezni, hogy a 400as Banditák, azok belpiacos gépek? És ha igen, ez milyen hátrányokkal jár idehaza?
Köszi a választ!

Üdv!
hat a hangja az kozelebb all a gyarihoz, mint a sporthoz. abszolut nem hangos. sőt. muszakin pedig mar volt, de nem szoltak erte.
Felénk a rendőrök egyből ugranak az ilyen dobokra. Igazából a sárga háromszögben a felkiáltójel azt jelzi, hogy közútra nem alkalmazható (hangcsillapítás mentes). Műszakiról meg egyszerűen elzavarnak...

A kétkamrás, kifejezetten halk e-legal Laser dobom miatt is majdnem elhajtottak a legutóbb.
Finster sosem volt E legal.
na azt nem tudom. ezzel a dobbal vettem. valahol jelolve van a dobon hogy "E legalos"?
Köszönöm!
sztem 35-nél többet nehezen kapsz érte...(gondolom nem e-legalos)
mennyit erhet az en dobom?
rendben.
Nem tudom még megvárom mennyire válik be a másik ,aztán majd meglátom. Szerintem meg fogunk tudni egyezni.
igen, lehet. tavasz kornyeken. mi lenne az ara?
Még nem döntöttem el. Érdekelne?