Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak azért mert még korlátozott jogsim van és a biztosítás sem utolsó dolog!
Csak azt nem tudom, hogy a rendőrök hány százaléka fog abba belekötni, hogy a motor forgalmijában 38kw van!
értem.
:(
szóval lehetetlen
0%?
Nem.Nem lehet.
Sziasztok!

Pár napja vettem egy 94-es 400-as VC Banditot és majd hamarosan viszem papíroztatni és azt szeretném megkérdezni tőletek, hogy az eredetvizsgán esetleg meglehet oldani, hogy kevesebb kw szerepeljen a forgalmiban?vagy teljes mértékben lehetetlen?
a motor 2004-ben volt először Mo.-on forgalomba helyezve!
Apropó!
Kifejezetten ehhez az évjárathoz nem találtam service manualt, 93-95-ig ilyet találtam de ott konkrétan nem szerepel ez az évjárat vagy legalábbis én nem vettem észre.
Ha esetleg tudok ki tudtok segíteni egy linkkel azt nagyon megköszönném!
És melyik oldalakról tudok hozzá beszerezni cuccokat hozzá?

Segítségeteket előre is köszönöm!
lenne egy olyan kérdésem, hogy a 400-as banditomon a km órát szeretném szétszedni mert ki van fakulva nagyon a mutató!

nagyon macerás szétszedni? nem török el könnyen semmit?

attól félek ha szétszedem akkor utánna befog párásodni mindig vagy ilyenek? mik a tapasztalatok?

válaszokat előre is köszönöm!
Sziasztok!

Van egy ilyen gumim eladó esetleg ha valakit érdekel:
http://www.kepesmotor.hu/utcai...
Szevasztok!
1,2 Bandira melyik gumimárkát javasoljátok. Mich Metz Conti? Tavalyi beszerzés, csak túra érdeklődés. Találtam korábbi fokozatkijelzővel kapcs infót, mi a tapasztalatotok?
Köszi előre is
Az enyém viszont karcsúbb és a hangja is szebb!
MIvel megyei vagy, így itt vagyok..... ha gondolod elugrasz azt még meg is tudod nézni, hallgatni.....
15w50-est
22.000 körül vettem, 3 hónapot motoroztam vele, gondolom 15.000 reális ár érte (karcmentes)
sziasztok!

lassan jön a tavasz és most vettem a motort, olajat szeretnék benne cserélni,
Bandit 400 1991-es évjárat, milyen olajat tegyek bele?

válaszokat előre is köszönöm
Mi a plexi ára?
srácok: szeretném kérdezni! suzuki bandit 400-as 92-es megtudná valaki mondani mennyi a szelephézag.
Vele vedd fel a kapcsolatot: givishop@gmail.com
Jó árakkal dolgozik és korrekt.
Áh, felejtsd el. Még egy síkidomot is nehéz szépen befóliázni, egy ilyet biztosan nem lehet házilag. Vagy ronda lesz, vagy buborékos, és előbb utóbb lemálik.
Szerintetek, ha nincs "kedvem" új plexit venni, akkor fóliával is le-lehetne sötétíteni? Mert amit néztem fekete, búbos sport plexi, az mind 20-tól a csillagos égig tart....
Én eladnám az enyémet, ha ezek után valakit még érdekel!?
Ejj milyen kis élet van itt a fórumon Szotyi nem sokára végre össze futunk a városban, már lassan jó az idő
Az már igaz
Ez így van! Csak ha behasalsz akkor ér valamit!
Én is kipróbáltam a magasabbat és kényelmesen ülve brutál hangot produkál! Visszatattem a régit, a kis túra légterelóvel, és mindjárt kuss lett!
Gyulám,tehát maradunk a nakednál a többiek meg csak hadd kísérletezzenek!
Nálm egy szerelés erejéig volt egy 1.2S. Gyári méretű fekete plekóval. Az pont a hasam fölé tette a szelet(189cm). Szóval ezzel a magassggal a magas plekó legfeljebb csutkakormánnyal ér valamit
Sziasztok GIVI plekósok!
2éven át forgalmaztam (givi, kappa) túraplekókat. A saját vason is ez volt (adatlapon látható). Osztom a rossz véleményt, 180cm vagyok és bizony küldi a menetszelet egyenesen a pofámba...főleg túra tempánál kb. 110-140 között. Nagyobb tempónál pedig oldalirányban berángatja a Nolan N84 sityót. Most visszavágtam a gyári Suzuki méretre...ami 1ébként kjó volt, míg össze nem törte 1fa.
Talán segítettem.
Gumifüstöt+gumifákat
Szia,

köszi a választ. Remélem, hogy be fog válni, mert állítólag majdnem 12 cm-rel nagyobb mint a gyári. Én a nyakamra, de főleg a sisakom plexijére kapom a menetszelet, ezért állandóan tartanom kell a fejemet a szokásosnál erősebben. Szóval sokat várok tőle:)