Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen! Héfal Kft. Van róla tapasztalat, pontosak.
Eladóvá vált szeretett 400-as Bandikám.
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
A motorral kapcsolatos bármilyen kérdésre örömmel válaszolok.
Ha mindent betartanál amit a szerviz ír a gatyád is ráköltenéd a fenntartásra. A gumifékcsőtől nem kell megijedni addig amíg az öregedés jelei nem látszik rajta. Ezt úgy értem , hogy a hajlási pontoknál szemmel látható apró repedezések jelennek meg akkor csere érett. Az enyém 6-éves és szerintem még gyári fékcső van rajta és hibátlan! De ahogy gondolod ,a te motorod ez meg az én és sok más ismerősöm véleménye. De ha a fém fékcső mellet döntesz volt itt a fórumon róla már szó ,hogy valahol méret alapján legyártják fele árért .
Halihó
Én vállalom...van tapasztalatom... a privát is vörös, ami ugye nem gyári...1ébként szöszi, aprólékos, gálya meló...de nagyon megéri nálam 20pénz
Adatlapon minden infó
Ügyifogyi-okoskák-műműjerek stb. hanyagoljanak
Végül is Kb.30 perc alatt megvolt légtelenítéssel.Hál istennek nem folyik egy éve sem és műanyag bevonatos is kapható.
De amúgy igazad van a préses biztosabb és ha pályáznék vagy vadulnék egykerék meg hasonlók azt is raktam volna fel.Viszont evvel 6e ből megvolt mivel csövem maradt még így én elvagyok vele.Ha lesz lém a kétéves folyadékcserénél kipróbálom a goodrige-et is.
A csőcsere nem varázsszer, a nyomáspont lesz határozottabb, más nem változik.
Pöcsölős meló összerakni, és utána simán elkezdhet ereszteni idővel. És hiába van satud, meg jó csípőfogód meg akármid, a rásajtolt véggel nem vesenyezhet. Azonkívül a szerelős olyan bevonatú, mint a smirgli, a goodrige-t meg fel merném tenni bevonat nélkül is.
Cserélte már valaki ki a 650S-ben a műszerfal háttérvilágítását? Ha valakinek van erről tapasztalata, akkor kérem ossza meg! THX!
koszi!
Nekem a Z6 tökéletesen bevált.
Nagyon jól tapad, esőben is jó, mínuszokban is használtam már.
Eddig 13 ezer van benne és kb 2,5-3mm van még.
Ár/érték aránya jó.
1 éve vettem kb a Road 2 eset 7000 km-ment eddig bele alig látható a kopás rajta. A gyári D218 hátsó 6000 körül már a szövetet mutogatta, igaz az eleje 13-at bírt kopásjelzőig. Szerintem ha csere lesz maradok a roadnál nem olcsó de bírja igaz túratempóban nem egykerekezve nem füstölgetve.
Mi a baj a szerelőssel?
Érdekel.Komolyan.
Okks rendben. Fék tuning? akkora lesz különbség "csak" a csőcserével ?
szia!

koszi az infot. ugy nez ki, hogy a pilot road 2 60-64 ezer lenne parban. roadsmart detto.
ellenben metzelert meg egyaltalan nem nezegettem.
Megérkezett a motul 5100 10W40 olaj akciósan !
Aki kért annak ez jó hír lehet!
Szevasztok Banditák!Tayrol!Én Metzeler Roadtech z6-ot vettem eddig meg vagyok elégedve majd meglátom 61000 Ft volt párban szereléssel centirozással de nagyon sokat "görcsöltem",hogy milyent vegyek.Jól járd körbe a témát!Még a Pilot Road 2-n eszeltem de ez már elég húzos.Az erő legyen veletek!
nem. csak nem a legujabb fejlesztes - ugy ertettem. briant meg nem neztem, de rakeresek. koszi!
Ott van brian a gumia topicban, vegyél tőle. Van rengeteg új meg használt gumija is, ár körösek, 1/3 áron. A sportgumi nagy királyság.
Az mi, h kifutó? Szétkopott vele a lábtartó?
Az a 4 év baromság. 10-et nyikkanás nélkül kibírnak a gumi csövek. Perzse, ha féktuningot akarsz, tegyél fel. Szereltem már olyan nagyvasos szerelőset, meg goodridget is, ha a goodridge 2* annyiba kerülne, akkor is azt venném....
Milyet? Használtat veszek :D
Ígyvan nézz körűl itt is...érdemes.
Vannak jó arcok...
Ja jó ötlet... én is így használtam a Contit.
Új guma ennél jobb áron...sztem nincs is.
Ne félj a használt gumitól...körültekintőnek, alaposnak kell lenni.
Higgy a szemednek és a mélységmérőnek, nópara...ki lehet fogni.
A Hringen mindig van Gixerről levett, pár kört ment gyári BT016 kb.35-40 forint...vagy valami ehez hasonló gumik...
hasznaltat nem szeretnek. mondjuk itt a forumon is vannak szerintem, akik jo aron tudnak szerezni.
Oszthatnám az észt oldalakon keresztűl ... én többnyire ezeket használtam.
Akció mindig van itt-ott, vadászni kell
Én nem vetem meg a használt sportgumákat sem...1szezont elvisznek, garnitúrában kb. 30-40forint
Hallgas mások véleményére is, lehet az jobban bejön az 1éniségednek.
Remélem segítettem.
Gumifüstöt+gumifákat