Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Választhat a hekkelt kappa vagy origi givi között....
Jónak jó, csak csúnya. Sajnos nincs időm megcsinálni amit terveztem
Ennyit a csúnya vasakról Csak jó az!
Yes okey ugyanaz a segédváz
Akár viheted is, de csak konzol+doboz 1ben.
Fotókat, videót találsz az adatlapomon
Üdv
de
Mikinek lesz vagy cserélünk...
Nem vagyok fórumos de nekem is volt 600 banditom(2004)
ÚGY EMLÉKSZEM HOGY GYÚJTÁSON MIND A KÉT FEKETE GOMBOT NYOMVA KELLETT TARTANI PÁR MÁSODPERCIG AZTÁN ELKEZD VILLOGNI AKKOR BETUDOD ÁLLÍTANI AZ ÓRÁT .ÉRTELEM SZERŰEN
Teljesen kompatibilis a 2000-2004 közötti 600-zal.
Bocs, h belevau
Nincs Neked oldalsó bagelótól?
600s-es banditra is jó? A hátsó doboz +tartó érdekelne?
Zsooombooor....adj egy mailt....sztem átvehet egyben, átlövöm a lét virtuálisan..vagy dumáljuk meg...
Sziasztok!

Suzuki gsf 600s (2004) motoromhoz szeretnék tőletek leírást kérni az órabeállításhoz.Aki tud segíteni,azt kérem küldjön e-mailt!Előre is köszönöm!
E-mail: cupisamuka@gmail.com
Természetesen mehet a biznisz, tied a konzol...Zsombor viszi a dobozokat
A kép lemaradt
Hali mindenkinek ! Van egy gyári jó állapotú 250-es bandit kipufogóm( az összekötő cső le van vágva róla ) I.ára 8.000huf
mellesleg a dobozokat hamarabb el lehet adni külön, mint a típusspecifikus tartót...ha neked jó így, illetve mzsombor megveszi a dobozt....
az oldaldoboztartókat megvenném, ha eladod, ha nem áruld tovább egyben...nekem csak a tartók kellenek....
Mindjárt tavasz Legalábbis itt ma 10fok volt egész nap Nekem sportkipufogó,felnicsík,sötét plexi, meg toronyóra lánccal kellene Akinek van az írjon itt
oldaltartókban gondolkodom...
Írtam sms-t, jó hírek... :)
Ja-ja ez jó ötlet, nekem az a lényeg , hogy párban foggyon el.
Te vidd a tartókat, nekem az oldaldobozokra fáj a fogam. :)
az alkatrészeknél mükszik
Ez érdekes anomália...a tartó mit sem ér doboz nélkül és fordítva...én így tudom használni, de 1más nélkül nem...ha valamelyiket eladom, vajon mikor veszik +a többit, amit +int nem tudok már külön 1más nélkül használni ...
Ami lehetséges: külön a hátsó kónzol-dobozzal 1ben eladó és
külön eladók az oldal konzolok-dobozokkal.
természetesen így is féláron
Zsombinak a doboz kéne :D
külön-külön is eladod a tartókat vagy csak egyben?