Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia! Nekem volt és majd a mostani gépen is lesz, csak a mintát kell elvigyem, mert én csavarosat szeretnék a banditra! Hangja nagyon is szép volt az elöző motornak vele, szerintem nem fogok benne csalódni. Egér (Egrus) Tatabányán készíti a dobokat itt megtalálod egrus.uw.hu Szerintem az ár korrekt és jó minőséget kapsz érte. Ez itt a reklám helye :D ! A kocsimat is hozzá vittem.
Előre is köszönöm.
Az egrus márkájú dobokról tud valaki valamit? Tudtommal pesten gyártják, de hogy minősége, hang hatása, ára, vagy egyéb info, nemtudok semmit! Valaki esetleg valami tapasztalat?
Elég ütős kis hangja van a killer nélkül,de még nem az a túl hangos ordítós.Viszont a killerrel elég halk....
gyari dobnak mi lesz a sorsa?
Én már megrendeltem tőle a dobot ,szerintem nagyon korrektül állt hozzá. Elmondta őszerinte mi lenne a legtökéletesebb megoldás ,megkérdezte nincs-e valami különleges kérésem,azt mondta pár nap és mehetek érte. Majd megírom mi lett a végeredmény.
Az a kémény nagyon állat, egy ismerősnek is van levegősön.
Köszönöm.
Handó Péter, Mátraszele, 06-harminc-243-nullanulla-34
Köszönöm a gyors választ. Esetleg tudsz valami elérhetőséget?
Nekem Hurric van,már 1 éve kivehető decibel killerrel küldik,na meg persze E betűs.60eft volt az ára.Tökéletes a hangja,persze killer nélkül
Majd ha Handó is valódi E szabványos lesz....
33-35ezer.
Szevasztok.

Érdekelne engem is egy jó kis dob. Mennyibe kerülhet egy Handó kipufogó az 1250-es Banditra ?
Hali !
Nekem is Handó dob van a motoromon már 4 éve tökéletes csak ajálani tudom!
http://www.sportmotor.hu/motor...
Az én adatlapomon is van egy Handó, ha érdekel.
Köszönöm sokat segítettetek.
"inkább vegyél olcsón": a Handó féle dob is 30-35 között van. Sőt , killer is van hozzá. És szerintem a Handó féle kisipari módszer nem hiszem, hogy olyan sokkal kisiparibb, mint pl a Bódis. Azért, mert ott mondjuk 4-en dolgoznak, Handó meg egyedül, attól még nem nagyipar.
Na, ez az én véleményem. Ettől függetlenül meg mindenki vegyen olyat, amilyet akar.
meghallgatnam a hangjukat is.
igen, 72 pénz volt. Nem cserélném semmire, kivéve egy amerikai Yoshi RS-3 karbon oválra
Az az akra, az de tetszett. Innen volt az is, nem?
Ha rám hallgatsz, akkor nem veszel kisiparit... Inkább vegyél olcsón E-legalt, 30-35 eFt-ért már kaphatsz márkásat kivehető dB-killerrel (LeoVince, Arrow, stb.) pl. itt
Szia!
1 pár percet érdemes rászánni.
Nézd + az adatlapomat, láthatod milyen kipufról összekötővel van szó.
Alku nélkül 60.000.-
Csinos a géped + érdemli.
Nekem, a világ legszebb hangú kipuffja, de általában nem Én hallgatom, hanem a mögöttem jövők. 100 felett már Én nem igen hallom!
A többiek meg csak azt szokták mondani, hogy "istenkirály", meg "odabasz" , meg "állat" , meg ilyeneket!
Erik64 képei között szerintem lesz. A tapasztalatait majd ő elmondja.