Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

rossz a link...
Halihó Banditák!
Használt, de karcmentes komplett túracucc eladó.
GSF 1200 N/S K1-K5
GIVI 522F+MM alumínium monolock platnival
hátsó konzol kitt 15.000.-
PL523 oldal konzol kitt 20.000.-
GIVI E470N 47literes hátsó monolock doboz beépített E94 féklámpa
áramcsatlakozó kittel 25.000.-
E45N 2x45literes oldal monokey doboz párban 45.000.-
Alku nincs, ez így 202.000.- helyett 105.000.-
Szebb jövőt minden infó az adatlapomon
Szevasztok!
Ha valaki tud segíteni Ebay rendelésben GSF 1.2 K1-K5 Dynojet karbi kitt kellene
Nagyon jó áron van...+1ezünk valahogy...
Kaptam 1címet http://cgi.ebay.com/ebaymotors...
Ki tud segíteni
Smoky...köszönöm a tippet!
Sajna a LOUISos geci drága 45000.-
Hát alaposan körűl kell nézni
Azért köszönöm
http://www.roadside.hu/index.p...

Parancsolj, itt nézz körül
Sziasztok!
Szükségem lenne K1-K5 1.2-es Bandithoz Dynojet karbi kittre
Csak kjó áron érdekel, lehet használt is
Hívjatok
Gumifüstöt
Polírozást vállalok korrekt áron!
Képek megtekinthetők adatlap/fotógalériák.
Ha valakit érdekel e-mailban, vagy telefonon érdeklődjön!
Üdv.
Szisztok!

Azt szeretném megkérdezni, hogy 94 Bandit 400 VC -re lehet felszerelni fokozatkijelzőt?
Okés!Amint leszedem jelentkezem!Meg akarom nézni hogy milyen van rajta!Előre is köszi!
Nálam lehet rendelni Küldtem mailt.
Hol van ez?Ha publikus!
Igen! Első-hátsó lánckerék+ lánc nittelőszemmel.
bendeguz@syscon.hu Mindennel együtt 30000?
Bár, mondok így is
29180, X- gyűrűs lánccal
Ha mondasz mailcímet, mondok nagyvas alatti árat DID+JT-re
Ki hát,de már mikor?
700-at "kimotoroznák"....
hali lenne egy olyan kérdésem hogy tavaszi nyitányra feltétlen kell olaj olajszürőt légszürőt cserélni cserélni ? mert tavaj ugy tettem el hogy még a szervizig volt benne kb 1000km vagy ezt az egy ezrest még kimotorozhatom belölle? most jönne majd a 75.000-es szervizem :)
Egyébként ezekben az órákban is a sima rizsszem izzó van?
Hali!

Szerintem ha nem muszáj,akkor ne nagyon piszkáld az órát,mert elég szopás szétszedni. A hátsó burkolatot lazán le lehet szedni,ott cserélhető az izzó...de az első króm gyűrű rá van peremezve a műanyag foglalatra...magyarán ahhoz,hogy leszedd és eljuss a mutatóig a gyárilag ráhajtogatott lemezt valami csavarhúzóval fel kell feszítened. Namost ezek után még ha vissza is tudod nyomkodni a lemezt,a szigetelése már nem lesz a gyári,szóval megvan rá az esély,hogy bepárásodik. Szarabbik esetben ha szedték már le előtted a búrát,akkor a lemez esetleg elfárad és eltörik,az se egy leányálom,mert másik krómgyűrűt szerezni nem egyszerű dolog.

Ha mindenképpen le akarod fújni a mutatót,akkor csak úgy bánj a dolgokkal,mint a hímes tojással. A mutatót meg egy villával tudod lekapni,ha mégis eljutsz odáig.
Ha nekikezdesz,akkor jó szöszölést!
Nagyon szépen köszönöm!
DID lánc, JT kerék.
www.nagyvas.hu
Sziasztok!Olyan kérdésem lenne,hogy 93-as 400 bandithoz milyen lánckereket és láncot ajánlatok!És mindezek milyen árban mozognak!(Nem a legdrágábbak érdekelnek!)Ja és olaj is érdekelne!Előre is köszönöm!(Minél többen írtok annál jobb!)
Értem!
Nagyon szépen köszi!
100%-a!