Szevasztok Banditák!Egy kérdésem lenne.Nekem a biztositásom nagyon jó mert a KH biztositónál az 1250-esre 8730 Ft év.Igazából a jövő évi a kw-t alapú zavar valamint a "súlyadó".Ha kivonatom a forgalomból nem minősit vissza a malusfokozatból a biztositó?Én is sokat görcsöltem a gumin és sokat tépelődtem nagyon hajlottam én is a Contira de végül ez lett.Zöldivel ellentétben én soha nem veszek használt gumát ,mert nagyon leszoptam vele,még "szörös" Pilot sport meg volt gombázva és eresztett,hivom a srácot asszondja küldjem vissza Pestre,megjavitja.Erre itt Kaposváron a legjobb gumisnál raktunk bele egy nagyobb gombát +2000Ft.Ezután is nagyon lassan eresztett.Most egyébként ez van a vason,eddig meg vagyok vele elégedve!Az erő legyen veletek!
Értem én az álláspontodat, régebben én is csináltam ezt. Egy idő után értékeled az új gumi adta komfortot, megbízhatóságot és biztonságot. Egészen másképp vele kanyarodni... de nem akarlak gyötörni...
Babar bátya, amíg 15-20-ért párban jön a használt gumi,ami az 2/3-át tudja futásteljesítményben, addig nem tudsz olyan árat mondani, hogy megvegyem az újat
kevesen szidják a Contit, ennek ellenére már nem annyira olcsó, mint a bevezető ára volt. A mostani új ára már közelít a Metzelerhez. Akkor meg sztem nem kérdés mit tegyünk föl.
De én úgy látom, Te nagyon szeretnél Contit. Küldjek? Milyet szeretnél?
Hahó! Már nagyon közel vagyunk a jó időhöz, holnap vége a vizsga szezonnak, ez nálam a tavasz első próbálkozása A múltkor szóba hoztam az ülés púp kérdést, azt mondták páran hogy a 650es bandit-é az enyémre is rá megy...na azzal nem is lenne baj, de nincs valakinek egy olcsóbb ötlete? Mondjuk készíttetni egy nem gyárit, vagy használtat venni? Mert újonnan iszonyat drága....
roadattacknak +1 pont reszemrol. elotte metzeller z6 volt. nem erzem a kulonbseget.
volt egy nagymaros-tihany-nagymaros turam a contival, 60% esoben. nem volt gond. +1 pont a continak.
tudom ajanlani.
Nem banditom van de szerintem a 180-as sok lesz.Beleérhet a lengőkarba és kanyarodni sokkal nehezebb lesz.Max 1 méretet szoktak feljebb menni nem 3-at.Keress 160-ast hogy ha mindenképp nagyobbat akarsz hátra de én maradnék a gyári megadott méretnél a helyedben.
Remélem segített.
De jó lenne ha írnátok, hogy szerintetek megfelelő lesz-e,
normál használatra kell, sem pályára nem akaok menni meg ilyenek, max. néha szerpentinezni egyet
gondoltam rá, hogy hátra veszek egy peresebbet 150/60-ast, erről mi véleményetek?
előre is köszönöm a segítséget.
http://sportmotor.hu/teszt/mic...
Üdv
Érdekelne RoadAttack 120/70-17 + 180/55-17 Mi pénz?
De én úgy látom, Te nagyon szeretnél Contit. Küldjek? Milyet szeretnél?
volt egy nagymaros-tihany-nagymaros turam a contival, 60% esoben. nem volt gond. +1 pont a continak.
tudom ajanlani.
Az 1,2-es bandin Roadattackkal járok,nekem bevált,szerpentint is bírja+elég tartósnak is tűnik,ár-érték aránya sztem megfelelő.
Remélem segített.
már kérdeztem de senki nem válaszolt!
a vélemyényeteket szeretném kérni, 400-as Banditra szeretnék gumit venni elsősorban hátra, majd későbiekben előre is.
Gyári mérete: 150/70 r17 hátúl elől meg 120/70 r17
én eddig ezt néztem ki : http://www.r17.hu/index.php?pa...
De jó lenne ha írnátok, hogy szerintetek megfelelő lesz-e,
normál használatra kell, sem pályára nem akaok menni meg ilyenek, max. néha szerpentinezni egyet
gondoltam rá, hogy hátra veszek egy peresebbet 150/60-ast, erről mi véleményetek?
előre is köszönöm a segítséget.