Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia Camelus!
Nekem 600.-as banditon van Givi plexi. Sajnos nem vált be, mert pont a sisak aljára tereli a menet szelet és ezért nagyon felhangosodott a sisak. Kipróbáltam azonos körülmények között a 650.-est gyári plexivel és csend volt, az enyém meg susogott. Ennek ellenére lehet, hogy a 650.-en jó, de erről nincs tapasztalatom. Széles utat és gumifákat!
Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni. Givi D262S plexit szeretnék a motorra (K8). Van esetleg valakinek tapasztalata róla?

Itt egy összehasonító kép a gyáriról és erről
en is vettem felnicsikot, sztem nem markasat (bazismotornal), de nem volt gond a felrakas. pedig meg olyan muanyad segedeszkozt sem hasznaltam, igaz nem is volt hozza.
szerintem nagyon is tartos. sot, leszedni szinte lehetetlen. azota kapott uj gumit a felni, de csak minimalisan serult a csik. kb 1 eve van fonnt, de nincs semmi gond vele. nekem bevalt.
felrakas elott alkohollal por es zsirmentesre tisztitottam a felnit. de ezzel gondolom nem mondok ujat.
5000/liter
STIBI76.
Motul 300v 15-W50-t nem tudsz?
Ja!És még valami!
Szerintem nincs szebb annál--már ha felnicsíkot szeretne valaki-- hogy pontosan a gyári színt takod fel, nem pedig valami "háhasonlítmessziről" -t!
Több cimborám is felfújatta a felni szélére a csíkot, esetleg tetszőleges szöveggel megszakítva.Utána rá egy rakás lakk, és gyönyörű.
Előnye hogy nem gyűrődik, az időjárás, és egyéb behatásoknak jobban ellenál, és hogy nem tudod elbaxni a felrakást
Hátránya:Ha megunod, le kell fújni a felnit!
Átvenni a IX., és a XIII-ik kerületben lehet, postaköltség 1490 Ft!
Mint a szarkák De amúgy, ma láttam egy szép fehér, suzuki feliratos felni csíkot, szerintem megérdeklődöm ha veszek, akk felteszik-e nekem
Mondjuk a polír is egy 10-15e ből visszaállítható.De eladni is könnyebb ha szép fényes a felni pereme.A motorosok csípik a fényes dolgokat.
Rá fényeztetni? Az meg milyen is? Nem azért gáz, mert félek hogy be üt a ménkü, hanem 3évre van nálam, utána csere
ahm, ok..
amúgy milyen körzetben mozogsz, hol lehet átvenni? postaktg?
És mi lenne ha ráfényeztetnéd?
Az az eredeti állapotra visszaállítható ha netán beüt a ménkü!
Áh leasinges a gép, sajnos olyan változtatást ami az eredeti állapot vissz aállítását nem teszi lehetővé, nem tehetek....
Políroztasd fel a peremét.
Egy nagy kérdés! Fel kellene dobnom az uncsi fekete felnit valami felnicsíkkal, fehérre gondoltam, de mikro utoljára probáltam egy másik mocin, hát undorító, és nehéz volt, ráadásul nem is tartós...pedig márkásat vettem! Volt hozzá ilyen műanyag lószar, de mivel nem 90foko sa felni pereme, nem ment fel rá....van valakinek valami ötlete?
"annyira hivatalos" hogy pacek is van hozzá!
Mindenkinek akinek olajat adok el személyesen is szívesen átadom!
De kitöltöm ettől függetlenül az adatlapot.
ha annyira "hivatalos" legalább az adatlapodat töltenéd ki...
Sziasztok!

Egy kérdésem lenne gumival kapcsolatba! 400asomra szeretnék 110/70 es első gummtát! Keveset járok pályára inkább túra, vagy közúti bohockodásra hasnzálom! Ki milyet szokott rakni!? 600asokra is érdekelne! Valami sportosra gondoltam Sportech M1, Pilot sport... stb... köszi a tippeket!
Sziasztok!

Ha valakinek szüksége lenne karbira!

1995.ös évjáraté , egyetlen apró hibával...
15000 pénz
Hali!
Nekem maradt 2 pár fékbetétem (AP Racing és Gold Fren) amúgy az Ap a jobb,de a goldfren sem rossz, de a tapasztalatból mondom,h a Brembo mindent visz(persze a szinteres)
AP :13.000 (van)
Gold:10.000 (van)
Brembo:18.000 (nincs, de 2nap alatt van)

Jelezz ha kell ...
Motult hivatalosan számlával (nem seftelőktől) a kisker ár -30 %-ért!
Ha kell valakinek írjon az stibi76@citromail.hu-ra
Pl:
Motul 5100 10W-40: 2400/liter!
Megvan!

Válaszoltam :)