Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tavaly en is kivonattam, de aztan hasznaltam volna melobajarashoz mar februarban meg marciusban, es visszarakattam. de igy legalabb lepegetek felfele a bonus-malus rendszerben. az is ad valami kedvezmeny legalabb.
Én nem használom a gépet téli időszakban, ezért megér ~2000 Ft-ot a kivonatás.
Ráadásul csak a kivonatást kell az okmányirodában személyesen intézni a forgalomba visszahelyeződés már "automatikus" a forgalmi alapján... (így se biztosítás se teljesítmény adó, nekem kb 25.000,- Ft-ot jelent )
Ok.
olvastam a pü.-t, nem tudom...
2-en vagyunk Mivel, gummára 4 db, hátha van vmi akció....egyben...de meglátjuk
WTF? Nekem 14 ezer B4-ben
en tavaly kivontam, most mar nem. nade akkor is szemetseg, hogy ilyen frankon megemeltek a dijakat. ezvan.
Én is így vok. pedig van Allianzos elkötelezettségem... Tavaly 12,5 eft/félév volt a díj idén ez 16 eft/félév lett. A0 vidék. Morcos is lettem magamra miért voltam ilyen idióta hogy nem figyeltem jobban...
Csak az nyugtat meg hogy október végétől március végéig ki van vonva forgalomból így nem kell fizetnem a teljes összeget...
nekem 14 lett volna evente az eddigi 7/ho helyett az Unionnal, csak nem mondtak fel az elozot (Allianz), es most 11/negyedev. B1, videk, 650-es.
SZVSZ a 44 is sok... nekem 1 éves 650-esre 17240 K&H-nál... A0-ás kategóriával...
a netrisken néztem ott tényleg 60ezer jött ki,
most megnéztem az allianz honlapján és ott 44ezer jött ki.
Halihó Banditák
K4 GSF1.2-ből alkatrészek eladók. 6000km-t futottak.
-központi rugóstag 30.000.-
-LUCAS kiemelő(20mm) kutyacsont 5.000.-
-hátsó lámpa 5.000.-
-villa alkatrészek(rugó és szárak nélkül) 20.000.-
-váznyak takaró 3.000.- (ajándék bármelyikhez)
Elérhetőségek, információk az adatlapomon
Gumifákat+gumifüstöt
szerintem igen
60ezer baromsag......de ha akarod küld at az infokat,motor evjarat,helyseg,stb,stb azt küldök konkret ajanlatot
nylilla@gmail.com
Hali mindenkinek.
Szeretném a segítségeteket kérni.
Szerintetek a 2000-es banditra jó a 2001-es első lábtartója
sziasztok.

a vélemyényeteket szeretném kérni, 400-as Banditra szeretnék gumit venni elsősorban hátra, majd későbiekben előre is.

Gyári mérete: 150/70 r17 hátúl elől meg 120/70 r17

én eddig ezt néztem ki : http://www.r17.hu/index.php?pa...

De jó lenne ha írnátok, hogy szerintetek megfelelő lesz-e,
normál használatra kell, sem pályára nem akaok menni meg ilyenek, max. néha szerpentinezni egyet

gondoltam rá, hogy hátra veszek egy peresebbet 150/60-ast, erről mi véleményetek?

előre is köszönöm a segítséget.
Halihó!
Pilot Sport jobban tapad, de mivel 1komponensű a nyomatékgyár pár1000 km alatt kinyírja, én a tapadás híve vagyok.
z6 csak utcára, túrára, mivel középen nincs minta sokáig jó a gépedre, 1ébként túragumi keményebb keverék.
Én inkább Power 2CT, mert 2komp. középen kemény, oldalt lágy guma.
Nagyon szeretem a BT016-ot, utcai sport 2komp. guma, pályázni már nem túl jó, jó visszajelzésű, mindennapi használatra
Remélem segítettem...oldalakat lehetne írni...nézd+ a bonctermi kiértékeléseket is.
Gumifákat+gumifüstöt
hahó, nagybanditosok és gumimágusok, vélemény a lentiről?

Michelin PILOT SPORT v. Metzeler z6? 55e FT/ 62e Ft (párban)
az egyik dolog az, hogy az én biztosítóm fizet annak akiben én kárt teszek, a msáik meg az, hogy mióta volt az az ügy a mávval az állam minden biztósítótol kért letétet az olyan esetekre, hogy mégegyszer ne lehessen olyan hogy csődbe megy,nézz utánna nyugodtan, szóval attól nem kell félni, hogy csődbemegy a biztosító és besz.ptam. ja és az milyen hogy az allianznál 60ezer jöt ki egy évre itt az unionnál meg 21ezer, a külümböetből veszek hátra egy zsíír gumit!
na ezt most nem teljesen ertem...

"10.500Ft lesz félévre" vs "allianznál 60ezer lett volna egy évre"

"2mozirol lemondassz es jobban jarsz"

azert ez igy eros. aki jobban jar az az allianz.
Én nem szeretem pofozni, de mivel a biztosító akkor számít, ha kárt okozol másnak, amúgy meg kvázi adó, én mindig a legolcsóbbat választottam. 15 év motorozás alatt nem sikerült senkiben kárt tenni,(magamban sem) lelkem tiszta
2-3 ezer lehet a külömbseg a nevetlen biztosito es pl az alliance között a dij,2mozirol lemondassz es jobban jarsz
szereted a szart pofozni?
mert ha igen akkor köss ott,de akkor majd ne csodalkozz ha ugy jarsz mind azok akik a mavnal voltak biztositva
Eddig akármi kellett hozzá, 1 hét alatt meghozták. Mondjuk én mindig márkaszervizben rendeltem.

Ami a balesetbiztosítást illeti nekem is ez a felállás van, hogyha ismeretlen, akkor kifizetik. De tényleg sose legyen rá szükség...
Köszönöm a segítséget, srácok. Először a 250-est jobbnak tartottam pont a biztosítás miatt, de utánaolvastam kicsit a gépnek + youtube és nem igazán jön be a 16 ezres szabályozási határ... meg a fogyasztása is több talán, mint a 400-asnak, és ha már 1-1,5 literrel kevesebbet eszik a 400-as, akkor megspóroltam a biztosítást úgy, hogy egy olyan motor van alattam, amit nem kell annyira kínozni. És ha még olaj se kell több bele...
Egyébként meg a legjobb 150 5-ben 3500-nál...
És mi a tapasztalatotok a megbízhatósággal, alkatrészellátással kapcsolatban? Nem okoz gondot, hogy belpiacos mindkét típus?
Azért ez csak részben igaz
Az Allianznál 2400 Ft/év díjért bevállalják a belföldön történt "aktív plusz" kárrendezést, azaz ha Neked okoz egy noname kötelezős kárt akkor felmérik kifizetik a károd...(ők meg majd megpróbálják behajtani a másik biztosítón a kárösszeget)