Ha már baleseted lesz - ne legyen! - akkor az "ellenfelednek" kellene, hogy az Allianznál legyen a biztosítása. Azzal semmire sem mész, ha neked ott van, úgy a másik fél jár jól. A te köteleződ az ő kárát fizeti!
Hát remélem, hogy mégegyszer nem kell semmi ilyesmit átélnem, de ha már megtörténik a baj, akkor ne kövesse már sorozatos f@sszopás Amúgy jogos a felvetés :D
én 20éves vagyok, most fogom megkötni a biztosítást www.union.hu és nekem 10.500Ft lesz félévre de ez a legolcsóbb, az allianznál 60ezer lett volna egy évre ami mocskos sok annyit nem tudok rászánni. egyébként én is azt mondom, hogy ha veszel akkor már 400-ast mert tényleg ha bármit cserélsz gyertya+olaj,gumi akkor ugyananyi lesz, max a biztosítás lesz picivel több!
21 éves vagyok, és két éve van jogsim. Tudom ,hogy lett volna ennél olcsóbb is, de ismerősi körből mindenki az Allianzot ajánlotta, mert baleset esetén ez a biztosító kötekedik a legkevesebbet, fizetésnél.
Fenntartási költségek? én a 400-asomra negyedévente 10rugó biztosítást, és évi kb 10 rugó adót fizetek úgy, hogy 22kW-ként van lejelentve. A 250 nyilván olcsóbb. De ugyanúgy 4 gyertyát kell benne cserélni, olaj se sokkal kevesebb van benne, félévre meg mindig kivonogatom a forgalomból, hogy télen ne fizessek biztosítást, szal egyértelműen a 400-as.
250-es és 400-as Banditákkal kapcsolatos tapasztalataitok, véleményetek után érdeklődnék.
Elsősorban az érdekelne, hogy fenntartási költségek szempontjából melyik vas éri meg jobban?
Az imetben vettem(SXT vagy mi). Tudom, nem egyszerű, mert előre csak a kicsi a jó, aminek a kicsi csapja belemegy a tárcsa hűtőfurataiba, hátra meg ordas nagy kell, ami tárcsa külső részét átéri.
Sziasztok!
Kérdésem a következő!,ki milyen tárcsa zárat használ?,mert vásároltam tegnap egy abust,de nem tudtam felrakni előre,se hátra,igy ugyan azzal a lendülettel visszavittem a boltba,nem volt probléma visszakaptam a pénzt.
Eladó pedig nem akarta elhinni a problémámat,de ez van.
250-es és 400-as Banditákkal kapcsolatos tapasztalataitok, véleményetek után érdeklődnék.
Elsősorban az érdekelne, hogy fenntartási költségek szempontjából melyik vas éri meg jobban?
1ébként 18-as jó hosszú akár OBI-s csőkulcs.
K4 GSF1.2-ből alkatrészek eladók. 6000km-t futottak.
-könnyített 310-es féktárcsapár+csavarok 30.000.-
-központi rugóstag 30.000.-
-LUCAS kiemelő(20mm) kutyacsont 5.000.-
-hátsó lámpa 5.000.-
-villa alkatrészek(rugó és szárak nélkül) 20.000.-
-váznyak takaró 3.000.- (ajándék bármelyikhez)
Elérhetőségek, információk az adatlapomon
Gumifákat+gumifüstöt
Kérdésem a következő!,ki milyen tárcsa zárat használ?,mert vásároltam tegnap egy abust,de nem tudtam felrakni előre,se hátra,igy ugyan azzal a lendülettel visszavittem a boltba,nem volt probléma visszakaptam a pénzt.
Eladó pedig nem akarta elhinni a problémámat,de ez van.
Válaszokat előre is köszi!