Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mondjuk ez a gixxerlámpa vagy mi annyira nem jön be.De attól még jó.
Nagyon jól néz ki!
Köszi.
amerikaban van 1 sean sullivan nak 1 97es svje ,na az is brutalisan nez ki,de nem talalok kepet a neten
Na alakul ez de hogy az első/hátsó felfüggesztés nem bandit az fix.
Amúgy pofás csak nem V2.
tank is az ha jol tudom csak at volt alakitva,meg a kerekek
enyemben is emelös van,bar igy nem latni
A vázon és a blokkon kívül van rajta lég-olajos alkatrész?
erik bizony jol mondja 12es bandit,volt alapban azota raköltöttek jo 1 -1.5 millat,na meg par ora melot
Az bizony, 1,2-es lég-olajos!
Szia Erik!
Erre én is gondoltam igaz miután a választ elküldtem,mindegy.De akkor is ez már nem hiszem,hogy aktuális lenne,pont azért mert azóta sok minden változott.
Szép napot !
Ez egy bandit? Ugye nem?
Biztos most akar Banditot venni, és elkezdte olvasni előlről a topicot! És mivel biztos nagyobb jogsi is kell neki ezért szúrta ki ezt a hozzászólást.
Szrintem nem nézte a dátumot,szerintem!
Hy!
Ügye ezt a kérdést nem gondoltad komolyan?Meg nézted a hozzászólás dátumát?2006. március 29! Szerinted ez még aktuális?Biztos hogy nem ,mert azóta igen csak változott a jogszabály minden téren ugy a kresz-ben mint másban is.
Miért kérdezed egyálatlán?
hello pontosan milyen változások azt tudod netán?
üdv
De emelős is van, kanyarvadász fajtáknak.
elvileg a kisembereknek (kistermet) talaltak ki ,hogy ne csak a labfejük erjen le,hanem egessz labuk
A himbarendszer része. Ha megváltoztatod a hosszát(másikat teszel be), emelkedni vagy süllyedni fog a motor hátulja a gyárihoz képest. Steeldogé emeli. Így nagyobb aljmagasságot, agilisabb kezelhetőséget és rosszabb egyenesfutást kapsz.
Mi az a kutyacsont? És mire való?
Hátsó teló felújítás 15-20 között mindennel, ha rugó is kell azt 8-10000 között gyártják le.
Szerintem annyiért nem adná, mint amennyim most van erre
Nem, azokon 290mm-es tárcsa van, az 1.2-ön(az összesen) 310mm.