Szia Erik!
Erre én is gondoltam igaz miután a választ elküldtem,mindegy.De akkor is ez már nem hiszem,hogy aktuális lenne,pont azért mert azóta sok minden változott.
Szép napot !
Biztos most akar Banditot venni, és elkezdte olvasni előlről a topicot! És mivel biztos nagyobb jogsi is kell neki ezért szúrta ki ezt a hozzászólást.
Szrintem nem nézte a dátumot,szerintem!
Hy!
Ügye ezt a kérdést nem gondoltad komolyan?Meg nézted a hozzászólás dátumát?2006. március 29! Szerinted ez még aktuális?Biztos hogy nem ,mert azóta igen csak változott a jogszabály minden téren ugy a kresz-ben mint másban is.
Miért kérdezed egyálatlán?
A himbarendszer része. Ha megváltoztatod a hosszát(másikat teszel be), emelkedni vagy süllyedni fog a motor hátulja a gyárihoz képest. Steeldogé emeli. Így nagyobb aljmagasságot, agilisabb kezelhetőséget és rosszabb egyenesfutást kapsz.
bocsi tevedtem
megvan
Amúgy pofás csak nem V2.
Erre én is gondoltam igaz miután a választ elküldtem,mindegy.De akkor is ez már nem hiszem,hogy aktuális lenne,pont azért mert azóta sok minden változott.
Szép napot !
Szrintem nem nézte a dátumot,szerintem!
Ügye ezt a kérdést nem gondoltad komolyan?Meg nézted a hozzászólás dátumát?2006. március 29! Szerinted ez még aktuális?Biztos hogy nem ,mert azóta igen csak változott a jogszabály minden téren ugy a kresz-ben mint másban is.
Miért kérdezed egyálatlán?
üdv