Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hi!
Mindkét gombot tartsd nyomva egyszerre, 3-5 másodpercig. Onnan evidens!
BÚÉK minden motorosnak!

Előre láthatólag az a technikai problémám lesz,hogy aksi visszahelyezése után nem tudom beállítani az időmérő órát,mikor még benne volt, próbáltam állítani(nem-nem, amire ti gondoltok azzal nincs probléma ),de nem jöttem rá nyitjára.
Válaszokat előre is köszi.
BUÉK minden motorosnak.
BUÉK!
jaja BUÉK!
BUÉK!
Hát gyerekek, aki 8 körül ott volt és kiállta a sor kemény 2 óráig annak jutott sisak. Két haverom vett iylen sisakot, 10 órai ajtónyitást követően 25 embert engedtek be. Volt ám futkosás, lökdösődés mint az amcsi filmekben. Kb 2 perc alatt (nem túlzok) fogyott el az öszes sisak. Aztán kifelé jövet a még sorban állók kérdezték van e még sisak. Valahogy nem nagyon maradt nekik..... Sőt volt aki 4et vitt.
Köszi az infót! Megnézem élőben is holnap a sisakot, hátha találok megfelelő méretet is
Szia!
Nekem ilyen bukom van.
Tapasztalatom azért még nem sok van, nem régóta használom.
A minőségével nincs probléma, szellőzőket használom elég sűrűn de nem törtek le, nincs semmi baj vele. Hangszigetelés, hát azért nem egy nagyon halk sisak, bár nekem elég szar bukojaim voltak előtte, azokhoz képest jó. A jó bukokkal még nem volt tapasztalatom. Gondolom olyan közép szinten állhat. 120 körül azért már kissé zavaró, de kinek mi, meg lehet szokni. Igaz nekem pont oda jön a szél, ha befekszel a tankra, akkor jónak mondható. Kb félszámot ha nyúlt, nem vészes. A plexi azért nem teljesen pára mentes, ahhoz úgy néz ki még olcsó. Én egy pinlockos fóliát raktam rá, na avval már páramentes. Az biztos hogy ennyi pénzt bőven megér. Nekem 85 helyett 40-ért sikerült megszereznem, de 20-at lazán megér.
Akkor gratulálok az ügyesen vásárlóknak!
Köszi a linket! Nem tűnik olyan rossznak ez a sisak :)
Azért továbbra is érdekelne, hogy van-e valakinek konkrét tapasztalata az AGV-vel...minőség, szélvédelem, hangszigetelés stb.
szia!
szerintem itt megtalálsz róla mindent amit érdemes megtudni róla összetétel stb

http://shox.hu/AGVsisak.pdf

jó olvasgatást
Üdv Mindenki!

Rákukkantottam a Shox holnapi akciójára és megakadt a szemem a AGV Stealth Grifo sisakon 20 ropiért. Tud erről a sisakról valaki vmi infót? Érdemes beújítani egy ilyet? :)
megnéztem holnapi akciót,nem kell bemennem.
Shox.
sisak2db 19980.-MDS edge new batok akciós

akciós 2db kabát 2db nadrág 1db csizma 51950.-,
csizma 32000.-ről 11900.-ra hülyének is ,hát még nekem,mert nem volt,de már van

méretválaszték volt bőven,magamra mindenféleképp vettem volna valamit,de igy mindkettönkre futotta
kezstyű nem tetszett,majd holnap vagy valamikor,de ha bemegyek legközelebb akkor szétnézek a műszaki részen is
Na, azért kicsit bővebben is írhatnál róla: hol, milyet, esetleg, ha nem titok, mennyiért,.....
Mentem döntöttem beleférek és 27500.-ért megvan a bőrkabát. Még belecsusszantak a bering nyári hálósból a gumis puha protektorok és elég kényelmesre sikerült.Hidegben bering átmenetire meg egyenlőre jó lesz ez az olcsóbb.Ha megszalad akkor keresek egy tehenet levágom és abból varrok kabátot magamnak.
Szia!
Mentem,próbáltam,döntöttem(mikor haza értem magamba is örömömben),anya nem jött velem,de neki is jó lett minden,kaptam mindent szinte az akciós cuccokból,tudom van ennél jóbb,de kezdésnek nem lesznek rosszak.
Sokan voltak,de kulturált volt vásárló és kiszolgáló egyaránt.
Ha holnap is süt a nap ki kell próbálnom mindent
Halihó Banditák!
K1-K5-re fekete Bagster tankbőr eladó 22.000.-
Csak telefonon, infók az adatlapomon
Szebb jövőt, széles utat!
Menni kell,és próbálni, mert úgyis helyben döntesz az anyagminőség, szabás és kényelem függvényében!
beszéltem velük telcsin,már nincs is méretemben amit szerettem vólna,talán holnap
OK! köszi!,de az istenért nem találom a mérettáblázatukat,hogy van-e értelme elindulni
Ha szövetes cucc akkor érdemes nem kihagyni a szórásból a bering bezöldülős akcióját sem a foktnál.Láttam irtó finom szövetes kabátot 20e pénzért csak pöttyet szorított de én ogre méret voltam.A protektorai valami eszméletlenek.Nem az a nyomós poifoam frászok hanem puhas gumis cuccok.Télre nagyon nyerő viszont nyáron hiába vettem ki a bélést meggebedtem már 18-20 fokban is álló helyzetben.

Mofakeres-ről véleményt valaki bővebben?Mert elvileg bőrkabátban ő lesz ami rámmegy és emberi árban van.Minden más alternatíva vagy embertelen drága (bering 120e) vagy 60-as után kifujt.
Amit Erik irt címeket ott egész jó a HJC kínálat,igaz én fogtam kezemben shiro sh-3700 monza nagyon tetszett,de nem tudok a márkáról semmit.
Valamit olvastam róla, hogy meg fog szűnni, mivel az út szélén sok autóban nem lehet cserélni, de pontosat nem tudok én se. Biztos ami biztos alapon bennhagyom a motorban is meg a kocsiban is. Sok meló lenne előszedni.