A banditnál 3 fordulat (alsó)tartományban állítható gyárilag az injector térkép. Nagyon drága mulatság a hengerenkénti térkép állítás.
Szerintem kell állítani. Gyárilag nem véletlenül durrogásmentes a beállítás. 12ezrenként a fojtószelepszinkron kell de nem elég
Csak az,ami a főfékhengertől az elosztóig megy, meg talán ami a 2 féknyerget összeköti. A többi viszont picsa puha gumi, és pontosan
40+40+15+15cm, vagyis még 110cm!
Érdeklődtem ott is, és nem is kérnek munkadíjat a felszerelésért, csak éppen árat nem tudnak mondani motor nélkül.
Jövő héten, ha nem esik a hó akkor arra gurulok egy árajánlat erejéig, és megosztom veletek a választ!
Köszi!
Elképzelhető, hogy értesítesz, mert ennyit hajlandó vagyok áldozni!
Az ABS-es Bandit eléggé gumis a sok csőtől, és a fék az életem!
És ahogy öregszik, egyre jobban.
nem véletlenül nem válaszoltam a múltkor a kérdésre. Még nem jött válasz rá, vagyis valószínűleg egyelőre nincs a kínálatban.
Egy ilyen korú Gixxer 600-é 27-28ezer forint, gondolom hasonló árban lesz ez is, ha megjelenik a listán a típus.
Az pont jó, hiszen minden periódikusan ismétlődik tovább!
Ezenközben pedig, ami elkopott,azt cseréled. A vezérműlánc nem érzékeny dolog, csak akkor kell cserélni ha nem feszíthető tovább. Ez ugyanis a nyúláshatár. Ismerek olyan motort, amiben 128e km van a gyári lánccal, és most sem csörög.
Lenne egy kérdésem... Ha tudja valaki segítsen nekem abban hogy hány kilóméter után kell cserélni vezérműláncot a banditokon. Ja egyébként egy 2005ös 1,2es banditám van... Ja és ha esetleg valakinek van olyan kezelési útmutatója amiben legalább 100ezer km-ig meg van adva hogy mit kell csinálni a szervízkor a gépen azt is elküldhetné mert nekem olyan kafa útmutatót adtak amiben csak 24ezerig van megadva. Előre is köszönöm.
BAGSTER fekete tankbőr eladó 20.000.-
K0-K5 gsf-re
Csak telefonon érdeklődj adatlapon!