Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv Banditák!
BAGSTER fekete tankbőr eladó 20.000.-
K0-K5 gsf-re
Csak telefonon érdeklődj adatlapon!
Az injector szinkronon ugye a "pillangó szelepeket- gázkarral nyitod-zárod" érted?
Injektorszinkron után Nálam is mindíg durrogásmentes, aztán szép lassanként (15-20e.)elmászik és motorféknél elkezd durrogni.
ok, rendben.
Erősen érdekel a dolog. Ár mit mire cseréltél stb...
A banditnál 3 fordulat (alsó)tartományban állítható gyárilag az injector térkép. Nagyon drága mulatság a hengerenkénti térkép állítás.
Szerintem kell állítani. Gyárilag nem véletlenül durrogásmentes a beállítás. 12ezrenként a fojtószelepszinkron kell de nem elég
Amint megtudom a pontos árat, közlöm itt és asszerrint dönthetünk!
de ezek szerint (en is szerettem volna) eleg draga beruhazas a tobbit kicserelni.
Szerintem is, mert az kemény mint a beton, a többi meg mint a rágógumi!
ami a kettot osszekoti, az is. a tobbit nem tudom...
Igen, kell rá 8 db vég+ a hátsóhoz még 2db, és akkor a kuplunghoz még nem nyúltam!
Ha ilyen osztásban van csavarral meg fittingel a gatyád rámegy a fittingre.
Csak az,ami a főfékhengertől az elosztóig megy, meg talán ami a 2 féknyerget összeköti. A többi viszont picsa puha gumi, és pontosan
40+40+15+15cm, vagyis még 110cm!
hi

egy használt 250-es banditnak mennyi a fenntartási költsége éves, ill. havi szintet?
abs-esnek az elso cso az fembol van, csak gumit huztak ra.
Pedig sajna pont ez miatt lenne muszáj!
Ránézésre is kb másfél méter az első fék!
Hát amennyi tyúkbél lehet az ABS miatt valszeg nem tudják a pontos méretet.Nem sok ilyen gépre raknak szerintem fém csövet utólag.:)
Érdeklődtem ott is, és nem is kérnek munkadíjat a felszerelésért, csak éppen árat nem tudnak mondani motor nélkül.
Jövő héten, ha nem esik a hó akkor arra gurulok egy árajánlat erejéig, és megosztom veletek a választ!
X bike-nál akciós a fékcső.Megcsinálják méretre csak szerintem kell hozzá a motor.
Köszi!
Elképzelhető, hogy értesítesz, mert ennyit hajlandó vagyok áldozni!
Az ABS-es Bandit eléggé gumis a sok csőtől, és a fék az életem!
És ahogy öregszik, egyre jobban.
Szia,

nem véletlenül nem válaszoltam a múltkor a kérdésre. Még nem jött válasz rá, vagyis valószínűleg egyelőre nincs a kínálatban.
Egy ilyen korú Gixxer 600-é 27-28ezer forint, gondolom hasonló árban lesz ez is, ha megjelenik a listán a típus.
Az pont jó, hiszen minden periódikusan ismétlődik tovább!
Ezenközben pedig, ami elkopott,azt cseréled. A vezérműlánc nem érzékeny dolog, csak akkor kell cserélni ha nem feszíthető tovább. Ez ugyanis a nyúláshatár. Ismerek olyan motort, amiben 128e km van a gyári lánccal, és most sem csörög.
Sziasztok Bandtiák...

Lenne egy kérdésem... Ha tudja valaki segítsen nekem abban hogy hány kilóméter után kell cserélni vezérműláncot a banditokon. Ja egyébként egy 2005ös 1,2es banditám van... Ja és ha esetleg valakinek van olyan kezelési útmutatója amiben legalább 100ezer km-ig meg van adva hogy mit kell csinálni a szervízkor a gépen azt is elküldhetné mert nekem olyan kafa útmutatót adtak amiben csak 24ezerig van megadva. Előre is köszönöm.
Kutya!
Mennyibe kerülne az ABS-es Bandit átcsövezése?
Jövőre szeretnék. Mindegy milyen, olcsó legyen, készre szerelt, Tüv-ös, valamint a kuplungcsőre is szeretnék.