Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sziasztok
a segitsegetek kerem. vettem egy suzuki banditot (1200) jo allapotban, de egy par napja elkezdett csattanni amikor sebesegbe teszem es menet kozben is valtaskor. mi lehet? elore is koszi
Tavasszal veszélyes, mindenki egyből oda akar menni, akik egész télen nem motoroztak, meg viszik a frissen bemotorosott haverokat, aztán van nagy potyogás. Télen sokkal jobb, nincs lomb, belátni a kanyarok kijáratáig, azt' lehet menni ész nékű'
Nem kedvenc az, csak most arra van kapacitás, baromi közel van. Ha jössz, beletolunk egy kis szlovákiát, hogy tartalmasabb legyen.
Tavasz körül egyszer megmutathatnád nekem is ezt a kedvenc útvonaladat,még sosem jártam arra,a Bükkben meg a Mátrában is csak a mostani bandittalin jártam először.
Bocs, írtam. Netmentes voltam 4 napig. Bár Lepencéztem volna....
Biztos Lepencézik!
Üdv!
Zöldiről tud vki vmit?
A mélemre sem válaszol 2 napja!
Nehéz ügy,mondhatják azt is,hogy elfékezted pl: a Mátrában... de tényleg nem kophat el 2mm, 150km alatt sztrádán.
Ez jól hangzik:
"Lehet,hogy hibás a gumi,nem fogyhat 2mm 150km alatt az tuti."
Na, ezt hogyan bizonyítom be...?
Az érdekes.Enyémen gyárilag Dunlop van elöl, 12ezret bírt, most kell cserélnem,pedig mindig 2,5-tel járok.Hátul ugyanez kb 4500-at bírt-igaz 2 személlyel mentem sokat és nem volt levegőben az első kerék.Lehet,hogy hibás a gumi,nem fogyhat 2mm 150km alatt az tuti.
Gyári Bridgestone...
Én mindig 2,5 bar nyomással közlekedem. 6 eKm-rel ezelőtt raktam fel Pirelli Diablo Strada gumikat. Nekem még maradt protektorom bőven
150km alatt 2mm?Az meg milyen gumi?Esetleg behúzva felejtetted az első féket.........
Azt hiszem fizethetem a tanulópénzt. A gyárilag előírt 2,5 bar-os nyomáson 150 km autópálya megevett legalább 2 mm-t az első gumiról
Michelin / Pilot Road 2 - Sportúra gumit is nézd meg teszteken kiváló minősítést kapott. Meg saját bőrömön tapasztaltam nekem ez az etalon.
Metzeler Mez4-ről vmi kis info vkinek?
Ha már úgyis feljött fokozatkijelző téma ...

Megcsináltam az enyémbe. Az elején még nagy volt a lelkesedés, a végére már alig vártam, hogy kész legyen.
Hali!

Az enyém tényleg nem szedi ki a tiltást, ez csak kijelző. Ha azt is ki akarjuk iktatni, akkor egy kicsit komolyabb kütyü kell szintén a prop-techtől, annak már kell 12V is. Viszont ugyanannyiba kerül mint a sima kijelző.
Gondolom ugyan oda ahova az 1250-esen. A bal oldali műa dekni alatt hosszáférsz a csatlakozóhoz. Azt kell széthúzni és közé berakni. Még egy kapcsolt 12 V-ot kell neki adni. Legalábbis a Gipro-nál.
Én úgy tudom hogy amelyiket a szervízcsatlakozóra kell rádugni az nem veszi ki a környezetvédelmi tiltást. De keressétek Vadászgörényt mert Ő a probtech-es cuccal ezt végigjárta.
Ha Gipro kell nekem azt mondta Ago ad mindenkinek.
Üdv!

A komplett kütyü mérete 2x3x1,4 cm ahogy azt pár sorral lentebb írták.
Ha csak a kijelző mérete érdekel a kép alapján kb 1,5x2 cm saccolom.
Üdv!

Szebben jár alapjáraton, illetve megszűntek az alacsony fordulati pici rángatások ezzel a kütyüvel? Vagy ez nem az a verzió amely módosítja a gyújtástérképet?
Kösz az infót. Ez a Csatlakozó az ülés alatt az aksi mellett található?
Megtudnád adni a kijelző méretét? Üdv .
Hali!
Ami nekem van (prop tech) azt a motor szervizcsatlakozójára kell dugni. Semmi vagdosás, semmi barkács. 1 csatlakozó, és kész.
Nem eladó :)
Hali !
Kérdésem lenne hozzátok, hogy a fokozat kijelzőt hová lehet csatlakoztatni egy 2008-as 650-es vizes bandithoz, és valakinek nincs egy eladó darab ?