Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha azt cseréled, akkor a tengelyét is kell. Jellemzően mikor a görgő megkopik, akkor a tengely már teljesen kész ilyen tűgörgős csapágyaknál. Egyébként ha beviszed a mintát egy csapágyboltba, lemérik, és adnak ilyet, kivéve, ha nem szabványos. ebben az esetben azonban kénytelen vagy a gyárit megvenni. Amúgy ez úgy kotyogni, mint a mélyhornyú golyós sosem fog, max a radiális játéka nagy. Gyakorlatilag ha érzel radiális játékot, akkor már kopott.

Egyébként biztos, hogy ezt mondta? Nem a lengővilla csapágyát? Ne az legyen, mert az nagy szívás, de sokkal veszélyesebb is.
Hát általában a csapágyakon rajta van a száma, de nem tudom, hogy erre ráfér-e. Na meg ahhoz is ki kell venni, hogy leolvasd.
Az az, csak nem jutott eszembe:-)

Figyi!
Passz......
Annyira nem néztük meg, a szerelő is csak hirtelen azt mondta.....
De tényleg nem gáz, csak infóként kellene.
Ha bent van a kerék akkor meg se moccan.....nem hogy kotyogna...

Szóval azért nem kell holnapra:-)))
Igaz az, hogy az oldalán rajta lehet a szám? Mert ma ezt az infót kaptam bent a cégnél egy kollegától......
Az szerintem nem sikló, hanem tűgörgős csapágy.
Száma? Passz. A méreteiből katalógusból ki lehetne keresni, de ahhoz szét kell szedni.
Biztos, hogy ott kotyog?
Az is lehet, hogy a belső persely van megkopva, és akkor hiába veszel csapágyat, akkor abban is lötyögni fog.
Segítsetek Banditák:-)

A képen látható 15-ös cikkszámú siklócsapágynak mi a száma?

A story:
Most a múlt heti túrán szént ment a gumi, és mikor Kéthelyen tettetem fel, ott a szervízes srác szólt hogy kicsit kotyog....
Gond még nincs vele, de majd ugye lesz.......

Mivel ez nem garis cucc - hiszen kopó alaktrész, így nem szívesen vinném el márkaszervízbe, ahol köztudottan egy 2000ft-os csapágyért lazán felszámolnának 20-at is (a srác is 30-at mondot rá)

Szóval? Tudja valaki milyen tipusszáma van ennek a csapágynak?
Tibi nem arra lakik
Ez nem jó? Bár ez nem a nagyfaluban van.
Aha, ma este meddig?
Nekem ma estig kellene, mert csak ma leszek a főfaluban, utána húzok haza az Édentől keletre
Nekem van
Kis segítséget kérnék. Haldoklik az akku a nagybandiban - ha egy-két napot áll a motor, már be sem indul. Ajánljatok valami jófajtát.
Semmilyen.
Szevasztok Banditák. Tegnap kibányáztam a szekunder levegőrendszert a moccból. Sztem finomabb lett a járása meg csöndesebb is talán. Van e valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban, milyen hátránya lehet a motornak tőle ? Azon kivül ,hogy a gázok nem "olyan " tiszták.

Széles utat
Off: nálam csúcs az volt, amikor még csak melóhelyről tudtam netezni. Kb két hétig minden nap megméretett valamit a srác a cuccon, ( este mértem, másnap írtam ) majd a végén benyögte, hogy most már utánnanéz mire is van szüksége. Egyébként utasbukót én is adtam el vaterán.
A vatera, ( annak ellenére hogy én is hirdetek ott) sztem a tiszteletteljes kivételt leszámítva, egy külön állatfajnak ad teret!
A csöves kukoricának, aki ha egy terméket amit boltban 1000-ért vehet meg, és te 500-ért tolod a vaterán, akkor is megkérdezi hogy 400-ért jó e ha leüti?Veszélyes igent mondani! Abban a pillanatban a postára is rápróbálkozik az Istenadta!
A vaterának is nagy szerepe van benne hogy antiszoc vagyok!
A másik a motoros, aki a a 320Ft-os gyertyapipára megkérdezi, hogy adok e valami kedvezményt?/Többszörösen megtörtént esemény!/
Legközelebb fogok valakinek adni 10%-ot, és meg lesz bántva, hogy csak 32 forint kedvezményt kapott!(Összesen kb 25% haszon van egy ilyenen!)
Pláne akkor amikor "Lenin összes " vörös bársonykötésben, vagy a "Jávor Pál " szivarcsücske a felhasználó két feltöltött terméke!
Én is szoktam vaterázni. Legtöbbször vásárolok. Vettem már zsír új, dobozos SHOEI Multitech bukót 55 eFt-ért.
Mondjuk a gyakori "csere a termékeim közül?" kérdés az nagyon tetszik.
És te kikötötted a hízót az ólból? (Csak vicc volt)
Az első motoromat én így vettem! így állt a hirdetés: Laverda 125 eladó vagy hízóra cserélhető
Mondjuk ha egy tisztázott előéletű shchubi/shoei/arai vagy egy új hjc között kéne kéne választanom...akkor tényleg az előbbi.

Igazatok lehet, a vaterán én is eladtam a fél lakást. MArha egyszerű, meg kell nézni, ki mennyiért adja, és olcsóbb árat adni. Így elmehet a talpnélküli török zokni is.
Persze előtte azért cigánykodnak egy sort, és felajánlanak pej kancát, vagy süldő disznót, esetleg bontott cserépkályha antik csempéit cserébe!
A Vaterán minden szart eladnak/megvesznek.
Szerintem igen, én jól kitisztítom a megfelelő cuccal amitől jóillatú és tiszta lesz majdnem mint az új és eladom......féláron vagy alatta egy jó használt ér annyit mint az új gagyi.
Használt bukót a büdös életben nem adsz el...
Meglepődnél, milyen sokan használják a motorjukat "user only" módban.