helo sracok
elakadtam az összeszerelesben
nem fer be a hatsovillaba a fektartom
igaz azon az oldalon pont annyira al kia a nyakas alatet
kerdes
a 600 hatso felni es a 1200es felni 2oldali alatetei nem azonosak?
Na ez az, ami tök mindegy, mármint a márka. Nézd ki a manuálban, hogy pontosan milyen viszkozitású kell, és olyat tegyél bele. Ha másmilyet raksz, az megborít mindent, és vagy hintalovas lesz, vagy vesekőkiszedőd.
Megint jövök a kérdésemmel. Milyen lengéscsillapító olajat vegyek?
Néztem a Valvoline termékét kb 2000Ft 1 liter. Vagy esetleg más ötlet v. tapasztalat ?
Rendelnék, és ha sürgős, vagy sokat kell várni, akkor ideiglenesen beraknék valami hasonlót. Körülnéznék autósboltban, motorosboltban, stb.
Ha hosszabb, lehet alakítani is. Levágni belőle, és az utolsó menetet derékszögben kihajtani.
Nekem mondjuk van egy doboz mindenféle rugóm, van vagy 100 db.
Más kérdésem is lenne ma reggel körüljártam a motort és eddig nem vettem észere hogy a váltó felöli oldalon a deklin van egy rugó ami kiáll belőle annak mi lenne a szerepe (csatolok egy képet is) nekem ez könnyen mozog olyan mintha nem tartana bent semmit de akkor minek az oda?
No mivel Én Adonyban vagyok - igy egyetlen egy helyet sem tudok.
A legközelebbi nekem a százhalombattai FOX.....a 6-os út melett van egy Totál kút,az mögött van egy gumis.
Mar, mar. Mindkettő. :) A sósav jobban. Pénteken összerohadt sodrott vezetéket kellett forrasztani (utánfutó csatlakozó). Arról levakarni képtelenség. Van még valamennyi kincsként őrzött ezeréves 30%-os sósavam. Na az segített rajta.
Asszem már csak 20%-os a max amit lehet kapni.
elakadtam az összeszerelesben
nem fer be a hatsovillaba a fektartom
igaz azon az oldalon pont annyira al kia a nyakas alatet
kerdes
a 600 hatso felni es a 1200es felni 2oldali alatetei nem azonosak?
segitség kellene
keresek egy 97-es 600-as banditára dobot összekötö csövel
ha valaki tud segiteni azt megköszönném
Megint jövök a kérdésemmel. Milyen lengéscsillapító olajat vegyek?
Néztem a Valvoline termékét kb 2000Ft 1 liter. Vagy esetleg más ötlet v. tapasztalat ?
Ha hosszabb, lehet alakítani is. Levágni belőle, és az utolsó menetet derékszögben kihajtani.
Nekem mondjuk van egy doboz mindenféle rugóm, van vagy 100 db.
Szétszedtem tényleg el volt törve a rugó!
Esetleg hol lehet ilyet beszerezni? Vasbolt?
De a kuplung kar visszajön.
Szabad így közlekedni vagy szét kell szedni?
Húzd csak be a kart, akkor majd megfeszül a rugó.
Más kérdésem is lenne ma reggel körüljártam a motort és eddig nem vettem észere hogy a váltó felöli oldalon a deklin van egy rugó ami kiáll belőle annak mi lenne a szerepe (csatolok egy képet is) nekem ez könnyen mozog olyan mintha nem tartana bent semmit de akkor minek az oda?
No mivel Én Adonyban vagyok - igy egyetlen egy helyet sem tudok.
A legközelebbi nekem a százhalombattai FOX.....a 6-os út melett van egy Totál kút,az mögött van egy gumis.
Erik is bement is odaadták neki.......
Vagyis lehet az (meg kell őket kérdezni) hogy ha elküldöd a régi vasat, akkor megcsinálják, vagy küldenek egyet.....
Ha elmész akkor meg "becserélik"
Asszem már csak 20%-os a max amit lehet kapni.
http://www.indavideo.hu/video/...