Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

fel 5os imbusz befer oda
helo sracok
elakadtam az összeszerelesben
nem fer be a hatsovillaba a fektartom
igaz azon az oldalon pont annyira al kia a nyakas alatet
kerdes
a 600 hatso felni es a 1200es felni 2oldali alatetei nem azonosak?
dobot nem igerek de osszekötött tudok valoszinü adni,de csak majusban,de nem tuti
hello
segitség kellene
keresek egy 97-es 600-as banditára dobot összekötö csövel
ha valaki tud segiteni azt megköszönném
Ok köszi a választ!
Nekem Nagybandira a legjobb árajánlat a K&H biztosítóé volt, nála is kötöttem meg.
netrisken
Köszi a álaszt van rajta forgalmi 3.hó 17 edikén csinálták ugyhogy friss a forgalmija biztit hol kössek hol a legjobb?
Na ez az, ami tök mindegy, mármint a márka. Nézd ki a manuálban, hogy pontosan milyen viszkozitású kell, és olyat tegyél bele. Ha másmilyet raksz, az megborít mindent, és vagy hintalovas lesz, vagy vesekőkiszedőd.
Sziasztok!

Megint jövök a kérdésemmel. Milyen lengéscsillapító olajat vegyek?
Néztem a Valvoline termékét kb 2000Ft 1 liter. Vagy esetleg más ötlet v. tapasztalat ?
Rendelnék, és ha sürgős, vagy sokat kell várni, akkor ideiglenesen beraknék valami hasonlót. Körülnéznék autósboltban, motorosboltban, stb.
Ha hosszabb, lehet alakítani is. Levágni belőle, és az utolsó menetet derékszögben kihajtani.
Nekem mondjuk van egy doboz mindenféle rugóm, van vagy 100 db.
Kivárni? Eddig kétszer rendeltem a bandithoz alkatrészt, 3 nap alatt itt volt. Azt mondták, járatos típusokhoz max 1 hét alatt bármi itt van.
Suzukikhoz olcsó az alkatrész, szerintem rendeld meg márkaboltban. Akkor biztos, hogy minden stimmelni fog. Csak győzd kivárni.
Szia!

Szétszedtem tényleg el volt törve a rugó!
Esetleg hol lehet ilyet beszerezni? Vasbolt?
Akkor eltört a rugó, vagy kiakadt. Én biztosan szétszedném.
Behúztam sajna nem feszül meg ugyan úgy könnyen mozog és el is tudom forgatni!

De a kuplung kar visszajön.

Szabad így közlekedni vagy szét kell szedni?
Ilyen belülről. Ennek a rugónak az alsó vége.
Az húzza vissza a kuplungot.
Húzd csak be a kart, akkor majd megfeszül a rugó.
Ok köszi szépen megnézem!

Más kérdésem is lenne ma reggel körüljártam a motort és eddig nem vettem észere hogy a váltó felöli oldalon a deklin van egy rugó ami kiáll belőle annak mi lenne a szerepe (csatolok egy képet is) nekem ez könnyen mozog olyan mintha nem tartana bent semmit de akkor minek az oda?
Hali!

No mivel Én Adonyban vagyok - igy egyetlen egy helyet sem tudok.
A legközelebbi nekem a százhalombattai FOX.....a 6-os út melett van egy Totál kút,az mögött van egy gumis.
Eddig - mikor GS-em volt odamentem, vagy odament a haver és levették a polcról.....

Erik is bement is odaadták neki.......

Vagyis lehet az (meg kell őket kérdezni) hogy ha elküldöd a régi vasat, akkor megcsinálják, vagy küldenek egyet.....
Ha elmész akkor meg "becserélik"
Mar, mar. Mindkettő. :) A sósav jobban. Pénteken összerohadt sodrott vezetéket kellett forrasztani (utánfutó csatlakozó). Arról levakarni képtelenség. Van még valamennyi kincsként őrzött ezeréves 30%-os sósavam. Na az segített rajta.
Asszem már csak 20%-os a max amit lehet kapni.
Gyerekek, nekem még a könnyem is kicsordult, hangosan nyerítettem a monitor előtt:
http://www.indavideo.hu/video/...
Komlón is van a BSX Kft, odaviszed a kiszerelelt kuplungtárcsát, fékbetétedet, és két óra múlva mehetsz érte, felújítják.
Kémiából bukta)))))))))))))))) Nem mindegy hogy H3PO4 vagy HCl