Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

go KRAVEN!
jobb oldali.
esetleg azt, hogy a bal oldali távtartó milyen pozícióban áll? karimája kifele vagy befele kunkorodik?
Meg tudja valaki mondani milyen csapágy kell a görbevázas 1.2-es első kerekébe?
Tetszeni tetszett, de nem vitte el.
És hogy tetszett a vevőjelöltnek a gép?
Én pénteken szereltem mocit, ma meg szurkoltam.
Én barkácsoltam az udvaron ma két motort is. Nem gurultam.
Látom ebben az időben mindenki felpattant a paripára!
Széles utat mindenkinek!
Banditfórum-felhozó beírás....
Oké, akkor készülök reggelivel, kajával. Utána Orfű, este ittalvás?
este hívlak a holnappal kapcsolatban... ...terv: 7 körül indulok, (lehet útközben összeszedem Claudiát (motorozz.hu)), időben nem számoltam ki, de feltehetőleg 9-10 között beesnék Nálad Komlón egy KV-ra, aztán együtt elgurulnánk Orfű
Aki érdekelt olajozó témában az legyen szíves az index mccoi fórumába ellátogatni
(G)ázadásnál (S)imán be(X)arunk a lórúgás fíílingtől.
Banditfelhozó beírás......
(G)ázadásnál (S)osem (F)élünk :D :D :D
peca kimarad :( meló van holnap, és nem lehet halasztani :(
Még nem. Azokkal kapcsolatban is szükségem van Vadász kollega közbenjárására. Ami késik nem múlik. Én meg türelmes vagyok...
Na ja, új már em túl nyerő. Én elmentettem a kedvencekhez, most találtam rá. Az újonnan kinézett a tiéd már?
Én sztem megvárom ,míg leakciózzák a 44-es kappákat a louisban. Akkor megveszem 30ért párban, azt csókolom.
ok. majd megnézed, egy ú a másik sztem régi, szólj ha találkozunk, vigyem el...
Erre akartam nyomulni. meg is adtam a számát neked. Aztán Vadász kollega felhomályosított, hogy a szállítás +40-60 €, meg különben is volt egy kedvezőbb ajánlata, úgyhogy inkább azzal élek.

Ha a szomszéd mondaná, h 36k-ért van 3 doboz, nem haboznék, de mire ez ideér...
Ide süss:
http://cgi.ebay.de/GIVI-Koffer...

Fogalmam nincs, mennyiért hoznak el egy ilyen szettet ide, de ennyit megért. A hátsót eladtam volna 15-ért, 30-ért meg korrekt két ilyen koffer. Darabja annyi újan.
Na az 200/db újan. 50-ért átveszem
talan 2 belső gumi...:-)

ismrem annak idején voltam ott, csak rövid ideig, rájöttem, h kvara nem értek hozzá....