este hívlak a holnappal kapcsolatban... ...terv: 7 körül indulok, (lehet útközben összeszedem Claudiát (motorozz.hu)), időben nem számoltam ki, de feltehetőleg 9-10 között beesnék Nálad Komlón egy KV-ra, aztán együtt elgurulnánk Orfű
Na ja, új már em túl nyerő. Én elmentettem a kedvencekhez, most találtam rá. Az újonnan kinézett a tiéd már?
Én sztem megvárom ,míg leakciózzák a 44-es kappákat a louisban. Akkor megveszem 30ért párban, azt csókolom.
Erre akartam nyomulni. meg is adtam a számát neked. Aztán Vadász kollega felhomályosított, hogy a szállítás +40-60 €, meg különben is volt egy kedvezőbb ajánlata, úgyhogy inkább azzal élek.
Ha a szomszéd mondaná, h 36k-ért van 3 doboz, nem haboznék, de mire ez ideér...
Fogalmam nincs, mennyiért hoznak el egy ilyen szettet ide, de ennyit megért. A hátsót eladtam volna 15-ért, 30-ért meg korrekt két ilyen koffer. Darabja annyi újan.
Széles utat mindenkinek!
Én sztem megvárom ,míg leakciózzák a 44-es kappákat a louisban. Akkor megveszem 30ért párban, azt csókolom.
Ha a szomszéd mondaná, h 36k-ért van 3 doboz, nem haboznék, de mire ez ideér...
http://cgi.ebay.de/GIVI-Koffer...
Fogalmam nincs, mennyiért hoznak el egy ilyen szettet ide, de ennyit megért. A hátsót eladtam volna 15-ért, 30-ért meg korrekt két ilyen koffer. Darabja annyi újan.
ismrem annak idején voltam ott, csak rövid ideig, rájöttem, h kvara nem értek hozzá....