Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csabu 987 köszönöm a tippet
További szép napot!
motorozz.hu oldalon a "Banditos ismerkedős (1250)" fórumban megtalálod K.Istvánt, írj neki privit, Ő nagy spíler ebben a témában (és sok minden másban is ami motor-téma).
Szevasztok egy kis segítséget szeretnék tőletek kérni,sport dobon gondolkodom leömlők nélkül.A kérdésem az volna ha feltenném a dobot szükséges-e valamilyen külső beállítás utána vagy csere,pl karburátor beállítás vagy alapjárati fuvóka csere vagy valami más.Már egy ideje gondolkodom rajta meg tetszik a hangjuk is csak nem tudom mit tegyek.
Suzuki Bandít 600-ról lenne szó.
Válaszotokat előre is köszönöm mindenkinek széles utat.
Üdv Krisztián
Hogy az ügyfelem alkoholista? Azt nem mondanám. Fogalmazzunk úgy, hogy ha én konyak lennék, nem érezném magam biztonságban mellette.
Én még azt is kiszámoltam a feladatból, hogy a fogadós felesége tripperes, a lánya terhes, a fogadós pedig ha továbbra is sokat maszturbál, kiújul a teniszkönyöke......
De maradjunk továbbra is a Bandit-témánál..........
Ezt gondold végig mégegyszer... Harmincat fizettek, hármat visszakaptak, tehát mennyit is fizettek végül? 30-3=27. Kettő meg még ott maradt a hordárnál a 27-ből. A fogadósnál meg 25 maradt.
Ebben a feladatban csak annyi nem stimmel,hogy a 3 férfi marhára nem 27 dollárt fizetett ki összesen,hanem 28-at,mivel azzal a 2 dollárral lettek megrövidítve,amit a recepciós behúzott magának.
És itt máris átbaszás van a feladatban,ugyanis nem 9 dollárba fájt nekik fejenként,hanem 9,33333. Szal ez kb arra megy,hogy bekaajálod-e a szövegét a feladatnak,vagy átolvasod és elvégzel egy kivonást
Én a tartót megcsináltam magam.
Itt vannak a Suzuki motorok szervízkönyvei:
http://www.manualedereparatie....
Tied a sör!
Ha mocizás közben találkozunk, akkor alkoholmentest kapsz!
A három férfi így valóban összesen 27 dollárt fizetett, amiBŐL a hordár megtartott kettőt, így jön ki a 25 dollár a szobára - a fogadósnak. Lényeg, hogy nem összeadni kell, hanem kivonni. :)
Ezt számoljátok már ki nekem!
A megoldásért sör jár!

Három ember bemegy egy motelba. A recepciós mondá, hogy 30 dollár egy szoba, így
mindegyik fizetett 10 dollárt és elment a szobába. Kicsit később a recepciós rájött, hogy a szoba csak 25 dollár, ezért elküldte a
hordárt a 3 férfihoz az 5 dollárral. Útközben a hordár nem tudta kitalálni, hogyan ossza el egyenlően az 5 dollárt a 3 férfi közt, így mindegyiknek
adott egyet, kettőt pedig megtartott. Eszerint a három férfi 9 dollárt fizetett, ami 27-et tesz ki. Ha ehhez hozzáadjuk a hordár által megtartott
2-t, az összesen 29 dollár.

Hol van az egy dollár?
A givi monorack tartókarra felmegy két furat segítségével, a shad-ra simán.
Köszi!
Melyikre godolsz a moto detail-ra? Ahhoz kell még valami tartó is vagy így egyből szerelehető?
A neten rengeteget találni, de Blue Devil összegyűjtögette az oldalán.
"Suzuki GSF1200 Bandit 96-97 Service Manual"
(A német verzióban élesebbek a képek.)
Nekem a gázra való kéne
Kösz, nekem fordítva volt bent.
Honnan szedted? Én két szervízkönyvben is kerestem, de 1200-est nem találtam.
az egyiknek rojtos a pereme, kapott egy kicsit anno....nem jársz vele jól, én is vésztartaléknak tartom...
A gyárit megvehetném?
a Rudi-től, a kék színű bandit feliratos...
Milyen markolatod van, muti!
az apróban van épp...
Sziasztok!

Az lenne a kérdésem hogy hol lehet olcsón doboztartót és hátsó dobozt venni a Banditra? Legalább 40 literes kellene! Az euromotornál már néztem ott a tartó és a doboz 50.000Ft durván.