motorozz.hu oldalon a "Banditos ismerkedős (1250)" fórumban megtalálod K.Istvánt, írj neki privit, Ő nagy spíler ebben a témában (és sok minden másban is ami motor-téma).
Szevasztok egy kis segítséget szeretnék tőletek kérni,sport dobon gondolkodom leömlők nélkül.A kérdésem az volna ha feltenném a dobot szükséges-e valamilyen külső beállítás utána vagy csere,pl karburátor beállítás vagy alapjárati fuvóka csere vagy valami más.Már egy ideje gondolkodom rajta meg tetszik a hangjuk is csak nem tudom mit tegyek.
Suzuki Bandít 600-ról lenne szó.
Válaszotokat előre is köszönöm mindenkinek széles utat.
Üdv Krisztián
Én még azt is kiszámoltam a feladatból, hogy a fogadós felesége tripperes, a lánya terhes, a fogadós pedig ha továbbra is sokat maszturbál, kiújul a teniszkönyöke......
De maradjunk továbbra is a Bandit-témánál..........
Ezt gondold végig mégegyszer... Harmincat fizettek, hármat visszakaptak, tehát mennyit is fizettek végül? 30-3=27. Kettő meg még ott maradt a hordárnál a 27-ből. A fogadósnál meg 25 maradt.
Ebben a feladatban csak annyi nem stimmel,hogy a 3 férfi marhára nem 27 dollárt fizetett ki összesen,hanem 28-at,mivel azzal a 2 dollárral lettek megrövidítve,amit a recepciós behúzott magának.
És itt máris átbaszás van a feladatban,ugyanis nem 9 dollárba fájt nekik fejenként,hanem 9,33333. Szal ez kb arra megy,hogy bekaajálod-e a szövegét a feladatnak,vagy átolvasod és elvégzel egy kivonást
A három férfi így valóban összesen 27 dollárt fizetett, amiBŐL a hordár megtartott kettőt, így jön ki a 25 dollár a szobára - a fogadósnak. Lényeg, hogy nem összeadni kell, hanem kivonni. :)
Ezt számoljátok már ki nekem!
A megoldásért sör jár!
Három ember bemegy egy motelba. A recepciós mondá, hogy 30 dollár egy szoba, így
mindegyik fizetett 10 dollárt és elment a szobába. Kicsit később a recepciós rájött, hogy a szoba csak 25 dollár, ezért elküldte a
hordárt a 3 férfihoz az 5 dollárral. Útközben a hordár nem tudta kitalálni, hogyan ossza el egyenlően az 5 dollárt a 3 férfi közt, így mindegyiknek
adott egyet, kettőt pedig megtartott. Eszerint a három férfi 9 dollárt fizetett, ami 27-et tesz ki. Ha ehhez hozzáadjuk a hordár által megtartott
2-t, az összesen 29 dollár.
A neten rengeteget találni, de Blue Devil összegyűjtögette az oldalán.
"Suzuki GSF1200 Bandit 96-97 Service Manual"
(A német verzióban élesebbek a képek.)
Az lenne a kérdésem hogy hol lehet olcsón doboztartót és hátsó dobozt venni a Banditra? Legalább 40 literes kellene! Az euromotornál már néztem ott a tartó és a doboz 50.000Ft durván.
További szép napot!