Úgy értem, hogy pl a 2000-es évjáratú Gsx-ek ára futott km-től és állapottól függően mondjuk 600ezer és 1250ezer közé esik, én próbálnám a lehető legdrágábban adni, ha nem sürgős.
Persze minden elvisznek, csak nem lehet tudni mikor. Tavaly vettem két vödör Simson alkatrészt 4 ezerért, volt benne egy komplett blokk is. Kiválogattam azt a keveset, ami kellett belőle, majd feldobtam a netre darabonként, alacsony áron. 2 héttel később már elment minden, összesen 15 rongyért
mert en is goldolkodtam eladni ,ez az 1ik,a 2ik mindenki olcson akar venni,3 akinek nem kenyerre kell az nem adja bagoert el,4 aki nem birja a hitelt az sokat enged es sosem tudni melyik elado van megszorulva
Én is azt mondtam, hogy sok, de én is megpróbálnám drágábban eladni, pláne ha nem hiányzik addig az ára.
Szerintem elmegy ennyiért is. Gyakorlatilag új állapotú vas, amiből alapból keveset gyártottak.
ez szerintem azon múlik ki mennyire akarja eladni, érzésem szerint jó vétel ennyiért annak aki megveszi, de 900 -ért sem kapkodnak érte valszeg, 800-ért vinnék még most tavasszal.
Hozzáteszem nem értek a motorpiachoz, emellé jön még az is, hogy most olyan állapotok vannak, ami annyira minden észérv ellen szól, hogy aki meg tudja mondani, hogy mi mennyit ér, annak becsókolok....
....visonzt az annyit ér amennyiért megveszik most is mint mindig igaz... ha nem kell ennyiért senkinek vagy megtartja vagy olcsóbban próbákszik, aztán utánna megint és megint...
Nem fogok magam alá alkudni. Nem vagyok az az alkudozós típus.
Nem akarom gombokért eladni. El kell jönni, meg kell nézni. Utána lehet alkudni, de előre mondom, hogy sokat nem. Eleve jó áron hirdettem meg, nézzen körül az ismerősöd, látni fogja.
mennyi a legalja? (gsx-nek magyar forintban?) Van egy srác, nagoyn komoly érdeklődő (mármint álltalánosságban... tehát msot motort FOG venni). (Ha télleg el akarod adni oylan árat mondj...)
Van cuccot? Átveszem?