Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hú vazze :D ásványvízzel akartam velőled holnap vizesbanditot csinláni, de így akkor előszedem a kertislagot !
Marko, nekem van esőruha. Kurva jó, abszolút zár, csak bőven nagyobbat kell belőle venni, mivel egyrészes, nehézkes kicsit felhúzni. A váll protektoroknál elakad amikor küzdöm bele magam. Nem árt ha van felhúzáskor aki a vállaknál segít belebújni. Megy a bebújás anélkül is, csak egyedül küzdelmesebb. A kétrészes összecippzározható ilyen szempontból praktikusabb.
Én sem hivatkoznék olyanra, aki egyenesben tépi ész nélkül, kanyarodni meg nem tud... Tiszta sor. Nem láttam a gumidat, de tudom rólad és kész!
Peace!
Nincs semmi, csak végig át van öltögetve. A cérna eltéphetetlen.
nem ám rám hivatkozna.. beírja hogy onroad :D ... na így mutatok én még neked valamit ! :P
hi
tegnap voltam lidl-ben, a bukó valóban nagyon gagyi... de a többi cucc is a gagyi határát súrolja sztem. az esőruhán gondolkodom, csak az sem győzött meg a minőségét tekintve. Valamelyikőtök tud valamit ezekről az esőoverálokról? ér ez egyáltalán valamit, vagy célszerűbb egy jobba beruházni?
hogy varrtad rá, azt a rész nem vágom, a fűtőszálat nem lehet keresztűl varrni...van valami anyag alatta?
Szépen megcsináltad! Most már kénytelen leszek én is. Csak most meg már olyan meleg van...ááá ráérek őszig
Nekem is az van, nagyon elégedett vagyok vele. Utasnak is vettem, ugyanabból az anyagból van a térdvédő is, amiből szintén vettem kettőt. Menetszelet abszolút megfogja. A B-square tanktáskát is maximális elégedettséggel használom. Tavaly vettem egy zárt sisakot is, nem egy csúcskategória, de elvagyok vele mint a befőtt.
Az XL méretűt vetted? Nézted már, jó a csizmádra, ez a legnagyobb, ha jól láttam, akkor az L-s meg kicsi lenne....
Nem, a windtstopper réteg a tavalyin kilóg a bukómból, a tavaly előttin meg benne van. Ez 0 fokban és alatta nagyon nem mindegy Most kitaláltam, elkezdem hazsnálni a tavalyit, így tavasszal már elég, a frankót meg hibernálom.
http://www.onroad.hu/motor/bemutato/812/
Nem az én találmányom, én is itt olvastam az ötletet és megvalósítottam. Tényleg nagyon jó és minimális a költsége. Nem éget, nem kellemetlen, pont jó meleg!
Közvetlenül az akksiról lesz két aljzat kivezetve az ülés alól, amit ha nem használok, az ülés alá visszateszem.
Így van, régen simán motoroztam szinte bármikor de ma már nem. Vettem hiper-szuper téli kesztyűt meg mindenféle ruhát hideg ellen de azok meg olyan kényelmetlenek,hogy semmi élvezet nem marad a motorozásból.A megoldás a Te szerkezeted lehet de én nem vagyok ennyire kreatív, bár ezek után lehet,hogy belevágok, mert drága 5-600 Eurós téli ruhákat nem tudok megvenni. Állítólag azok már tényleg jók. Van cordura ruhám de 10-fok alatt abba sem ülnék motorra.
Ezt is megbeszéltük. Lassan pihizek mert holnap sok a meló. Jó éjt.
Ötletes megoldás Látom szivargyújtóval van megoldva. Az aljzat hova van kötve? közvetlen az aksira egy megszakító gombbal?
Én is így vagyok ezzel. A motorozás az élvezetről szóljon, ne a szenvedésről, hidegről, szarrá ázásról, utána meg a betegségről.
Lehet.. Végre kimondtál a meteorológusok a 20-as számot. Már nagyon várom, lehet,hogy öregszem de 15 fok alatt már nagyon tudok fázni és kétszer is meg gondolom,hogy motorra üljek.
Szerintem szombat reggel még jó hasznát fogom venni....
Frankó, bár remélem végre jön a jó idő és elrakhatod őszre.
2 db fűthető üléshuzat 1500/db. Szétszedve, fűtőszál kibontva, alsóruhára varrva kesztyűszabász cérnával ami nem szakad. Teszteltem a bikázómról a lakásban, nagyon tuti lett a klíma a bőrgúnyában.
Legyen!
Legyen?
Kép? Kivitelezés?
Kész a fűthető alsóruházatom. Tök jó lett. Alsó-felső külön fűtéssel, két dugóval.