leloptak az orat,es a lampat,de valami profik mert csak levagtak.
most ott lognak a drotok,de meg igaz nem altam neki,de az alaprajz,bekötesi tervek kellenenek,hogy kicsit gyorsabban osszekössem a dolgokat
Ironed, én egy nagyon barom megoldást csináltam meg, előre bocsátom.
Hordtam a sisakot és megvártam, hol kezd el fájni a fejem, hol nyom és hol szoros. Előre bocsátom, hogy egy bóvli sisakom van.....
Szóval, miután megjegyeztem hol nyomott, levétel után szépen az ölembe vettem, és hüvelykujjal azokat a pontokat alaposan megnyomkodtam. Mivel a belseje hungarocell volt, így az engedett annyit, hogy utána megszűnt a problémám.
Ez esetben nekem alkalom adtán kéne egy pár givi vagy kappa doboz...Inkább adok érte 30ezret,de szép legyen. Pár karc nem a világ, de néha látok olyanokat, amik háromszor megkerülték a bolygót.
Ja, schubert speed 32 ezerért zsírúj ,boltból, ahhoz mit szólsz?
hello sracok
mielött mashol eladom megkerdem nem e kell valakinek valami,merthogy eladoak.az idomokat legszivesebben csak 1ben.mert a masik oldallal nem tudok mit kezdeni,ha kell lampaval,es ulessel vagy nelküle.kapaszkodok ugyszinten inkabb csak parban.
idom,kapaszkodo a bal oldal karcosabb,de nem törött.es a jobboldali idom is karcos,de nnem annyira,
arat meg nem tudok,javasolhattok,,es ha lehet emailben,de itt is lehet
-Givi V35 (újan) 1 eurórol indult, 27 euróért vettem
-Kappa K48 (újan, de egy hajszálnál vékonyabb 4 centis karcolással a tetején, ezenkívül eredeti dobozában, lefóliázva, kinyitva nem volt) 1 eurórol indult 19,50 ért vettem meg
-Schuberth S1 (újan, de a boltban ledobták, és a hátulján van egy cm2 es feltéklepattanás) 1 eurórol indult, 119 euróért vettem
-Schuberth Concept (használtan, bőven elfogadható állapotban 73 euróért vettem
-Schuberth C2 3x 200km -t használt 110 eutóért vettem.
-Gore-Texes túrabakancs, rohadt masszív és erős modell 26 euró
-2 részes versenyoverál (bőr) alig használt 170 euró (ebben volt a balesetem, és msot már nem olyan szép)
...
és másoknak vettem
-20 euróékt nagyon használt Hepco és Becker 3 doboz + tartó (K1)
-40 euró 2 db givi E45 (ronda kék szine van, jócskán használt, de elmegy)
stb, stb.
Ehez idő kell sok, és tudni kell keresni.. mert nyilván ha mindenki megtalálja, és jó a leírás, és szépek a képek, és látszatra megbízható az eladó, akkor magas lesz az ár.
Dobozoknál olyat szoktam venni, ahol lehetőleg nincsen kép, nem írja hogy megvannak a kulcsok stb... ...így vettem már 1 euróért is dobozt (és lám volt kulcs stb), megérzés kell, meg hát lehet koppanni.... ....nekem eddig nagopyn pozitív a tapasztalatom.
leloptak az orat,.
most ott lognak a drotok,alaprajz, kellenenek,hogy gyorsabban osszekössem a dolgokat