Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

pedig ott van minden

leloptak az orat,.
most ott lognak a drotok,alaprajz, kellenenek,hogy gyorsabban osszekössem a dolgokat
95 es 99 között gyartott suzuki bandit 600,Gn77b pontos voltam,magam sem tudom mikor gyartottak pontosan
maruti intruder vagy darth vader e is lehetne de nem az a topik.vagy tifeletek a wc-n esznek ?
Itt minden motor kézikönyve fent van, kapcsolási vázlatok, robbantott rajzok stb......

http://www.manualedereparatie....
Gondolom a Bandit (ha már ide írt), a képeket nézve a régebbi, görbevázas (2000 előtti).
De nekünk kell ezt kisakkozni?
Hát igen. Nehéz úgy segíteni, hogy a kérdező arra sem veszi a fáradságot, hogy pontosan leírja, hogy mi is a gondja, és úgy kell kihúzni belőle.

Itt keresgélhet: http://akmtmedia.extra.hu/gsfc...
Talán, a 2 közül valamelyik?

07es R1, Bandit 600
Szerintem könyebb lenne, ha nem titkolnád tovább, milyen és mikori motorról van szó.
leloptak az orat,es a lampat,de valami profik mert csak levagtak.
most ott lognak a drotok,de meg igaz nem altam neki,de az alaprajz,bekötesi tervek kellenenek,hogy kicsit gyorsabban osszekössem a dolgokat
hja, nem rossz ötlet....de egy darabig nem fog motorozni, szóval passzolnám/eladnám...
Ironed, én egy nagyon barom megoldást csináltam meg, előre bocsátom.
Hordtam a sisakot és megvártam, hol kezd el fájni a fejem, hol nyom és hol szoros. Előre bocsátom, hogy egy bóvli sisakom van.....
Szóval, miután megjegyeztem hol nyomott, levétel után szépen az ölembe vettem, és hüvelykujjal azokat a pontokat alaposan megnyomkodtam. Mivel a belseje hungarocell volt, így az engedett annyit, hogy utána megszűnt a problémám.
eladó Schubert S1

54/55 méretű
Milyen elektronika milyen alaprajzot? Fogalmazz világosan és ahogy tudunk, segítünk.
Méret? Fénykép?
sracok
hol lehet az elektronika alaprajzat letölteni?
lakik valaki sopron közeleben?
asszonyé vagy 1000km után nyomta a fejét meg mostanában nem fog motorozni....
mé adod el, nem jó?
schubert speed? Kispolák sem kéne újan 10 ezerért sem boltból!

( az egy 20 éves modell)
van egy S1 schubim, piros, újszerű..inkabb azt vegyétek meg ...68 péz mondjuk...
Ez esetben nekem alkalom adtán kéne egy pár givi vagy kappa doboz...Inkább adok érte 30ezret,de szép legyen. Pár karc nem a világ, de néha látok olyanokat, amik háromszor megkerülték a bolygót.
Ja, schubert speed 32 ezerért zsírúj ,boltból, ahhoz mit szólsz?
hello sracok
mielött mashol eladom megkerdem nem e kell valakinek valami,merthogy eladoak.az idomokat legszivesebben csak 1ben.mert a masik oldallal nem tudok mit kezdeni,ha kell lampaval,es ulessel vagy nelküle.kapaszkodok ugyszinten inkabb csak parban.
idom,kapaszkodo a bal oldal karcosabb,de nem törött.es a jobboldali idom is karcos,de nnem annyira,
arat meg nem tudok,javasolhattok,,es ha lehet emailben,de itt is lehet
az én ebayes történetem motorra vonatkozó része:

-Givi V35 (újan) 1 eurórol indult, 27 euróért vettem
-Kappa K48 (újan, de egy hajszálnál vékonyabb 4 centis karcolással a tetején, ezenkívül eredeti dobozában, lefóliázva, kinyitva nem volt) 1 eurórol indult 19,50 ért vettem meg
-Schuberth S1 (újan, de a boltban ledobták, és a hátulján van egy cm2 es feltéklepattanás) 1 eurórol indult, 119 euróért vettem
-Schuberth Concept (használtan, bőven elfogadható állapotban 73 euróért vettem
-Schuberth C2 3x 200km -t használt 110 eutóért vettem.
-Gore-Texes túrabakancs, rohadt masszív és erős modell 26 euró
-2 részes versenyoverál (bőr) alig használt 170 euró (ebben volt a balesetem, és msot már nem olyan szép)
...

és másoknak vettem
-20 euróékt nagyon használt Hepco és Becker 3 doboz + tartó (K1)
-40 euró 2 db givi E45 (ronda kék szine van, jócskán használt, de elmegy)
stb, stb.

Ehez idő kell sok, és tudni kell keresni.. mert nyilván ha mindenki megtalálja, és jó a leírás, és szépek a képek, és látszatra megbízható az eladó, akkor magas lesz az ár.

Dobozoknál olyat szoktam venni, ahol lehetőleg nincsen kép, nem írja hogy megvannak a kulcsok stb... ...így vettem már 1 euróért is dobozt (és lám volt kulcs stb), megérzés kell, meg hát lehet koppanni.... ....nekem eddig nagopyn pozitív a tapasztalatom.
A Wingracket nekem Vadász kollega oldotta meg az ebay-ről. Már csak ide kell érnie. Most úgy fest a doboz témára is van megoldása. Heppiség van!
Hihijj, megnyertem a sört!