Ebay-en nehéz kifogni jó koffert -mostani juro ár mellett pláne, megkérik ott is az árát. Hamarabb találtam itthon, 25-35 között reális egy használt, 2-4 éves kappa, givi nagy koffer. Mikir kolléga -mákos gubával- 9 ezerért vette a kappa k48-as dobozt...öh... Én 25-ért.
Sztem az apróba most is van egy moto-detailes....
az elsőt pl Évi-nek... ...olyan édes kis csajszi, kár lenne a kobakjáért abban amit használ (meg hát a csend és a nyugalom uralkodna motoron onnantól) :D
Üdv mindenkinek)))))))))))))))))))) Hazaértem, Vadász egész délelőtt elérhetetlen volt, itt olvasom mi az oka DDDDDDDDDDD
Bitti kitikkadt a hétvégén és lanyhult a koncentráció kézsége.......
Van egy szett ami rövidesen lejár (nem linkelném be, hátha másnak is megtetszik). Meg kéne szakértened, hogy a általad beszerzett rögzítővel kompatibilis-e, mert ha igen, akkor szánnék rá némi pénzt (persze csak ha a közreműködésedre számíthatok)
MAjd lesz másik. Egy rokon mesélte régebben, hogy sílécet keresett. Aztán talált, egymás után kettőt elvittek az orra elől 150 euróért. Aztán egy harmadik ugyanolyat megvett 20 ért.
Sztem az apróba most is van egy moto-detailes....
190296064925
Bitti kitikkadt a hétvégén és lanyhult a koncentráció kézsége.......
Amint belátod hogy ilyet talán mégsem kéne írni, vagyis nem így, már jöhet is a link a borsody.akos@limitless.hu -ra... :D
Amúgy semmi gáz... ...mi a helyzet, írd le akkor inkább!
De el voltál tűnve. Gáz van? Hívtalak, de ki vagy kapcsolva. Jelezd, ha hívhatlak.
Csá
Tudnál nekem a konzolról több infót képeket, árat stb.... emailem: marko@vipmail.hu köszi