ha az a maszk most is az mint régebben akkor én is veszek, nagyon jó... mindig van nálam 2-3 maszk, meg ugyanennyi kesztyű.... .. és msot éppen az egyik garnitúrát már eldobom ha tlaálok .. és most talán..
Én 19ezer egynehányat mentem a gyárival, de a road attackhoz képest az egy fos volt. Már ebbe is beletekertem november óta ötezret és mondhatom, hogy minden körülmények között jobban tapad! Kíváncsi vagyok, mennyit megy el!
Erről beszéltem én is, ha valaki csak egyenesen megy és soha nem dönti a motort a gumi szögletesre fog kopni a teteje már sima a szélén a gyári minta .
És aki 3500 km alatt legyalulja a guma közepét az csak gyorsítani tud de kanyarodni nem. A gázt pedig egy gyerek is tudja húzni , nem ebből áll a motorozás.
Persze nem csak a kanyargásból és versenyzésből áll a motorozás és azzal sincs semmi baj ha valaki csak túrázni szeret de az nem fogja 3500Km alatt legyalulni a gumiját.
Ráadásul még szar is, az 51-eshez képest is.
Megyek megtapizom az esőcuccot!
Menj egyet pl. az 52-es úton, azt' kanyarogj.
http://www.louis.de/_201251726...
És aki 3500 km alatt legyalulja a guma közepét az csak gyorsítani tud de kanyarodni nem. A gázt pedig egy gyerek is tudja húzni , nem ebből áll a motorozás.
Persze nem csak a kanyargásból és versenyzésből áll a motorozás és azzal sincs semmi baj ha valaki csak túrázni szeret de az nem fogja 3500Km alatt legyalulni a gumiját.
Nem tud valaki véletlenül eladó sportdobot 2005 650-es Banditra?
Elöre is köszönöm
Üdv Geri
Más gumin, meg kopik, kopik a minta, és egyszercsak középen elfogy.
Kíváncsi vagyok, hova tették a kopásjelzőt!