Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én csizmát akarok, ha nem túl gagyi. Na meg esőcsizmát.
Azért írtam, az 52-est, mert azon még annyi sincs.
Ráadásul még szar is, az 51-eshez képest is.
ha az a maszk most is az mint régebben akkor én is veszek, nagyon jó... mindig van nálam 2-3 maszk, meg ugyanennyi kesztyű.... .. és msot éppen az egyik garnitúrát már eldobom ha tlaálok .. és most talán..
Maszkot, arra a 2 kanyarra?
Én veszek maszkot
Az 51-en Pestig van 2 kanyar :D
El kell keserítselek: Sem németországabn sem ausztriában nincs egy darab sem. Én ilyet akartam, most kendácsolhatok én is jégeralsóból meg pulcsiból
Ez beállítotság kérdése, aki szeret döntögetni azt nem elégíti ki a nyíl egyenes út és megtalálja a módját,hogy karcolhasson kicsit.
Ja,ja!
Megyek megtapizom az esőcuccot!
kesztyűt megnézem...
vszabika ez nem BLOG !
Holnaptól a LIDL-ben motoros akció.
Hát aki az Alföldön lakik, az hiába akar kanyarodni, ha nincs hol.
Menj egyet pl. az 52-es úton, azt' kanyarogj.
louisban msot le van árazva 50 ről 10 euróra egy fűtőizé.. lehet érdekel

http://www.louis.de/_201251726...
Így van, szerintem egy nagy Bandit 10000-től 25000-Km ig elbír egy hátsó gumival. Persze stílus függő.
A hátsó dobozban szállítással nem az a gond hogy a dobozban pattog a gép. A redönyzár és a tükör sokkal jobban rázkódik hiába csomagolom pulóverbe.
Én 19ezer egynehányat mentem a gyárival, de a road attackhoz képest az egy fos volt. Már ebbe is beletekertem november óta ötezret és mondhatom, hogy minden körülmények között jobban tapad! Kíváncsi vagyok, mennyit megy el!
Erről beszéltem én is, ha valaki csak egyenesen megy és soha nem dönti a motort a gumi szögletesre fog kopni a teteje már sima a szélén a gyári minta .
És aki 3500 km alatt legyalulja a guma közepét az csak gyorsítani tud de kanyarodni nem. A gázt pedig egy gyerek is tudja húzni , nem ebből áll a motorozás.
Persze nem csak a kanyargásból és versenyzésből áll a motorozás és azzal sincs semmi baj ha valaki csak túrázni szeret de az nem fogja 3500Km alatt legyalulni a gumiját.
Sziasztok!

Nem tud valaki véletlenül eladó sportdobot 2005 650-es Banditra?
Elöre is köszönöm

Üdv Geri
Hát, hogy kopik, kopik a közepe, és még nincs a mintánál!
Más gumin, meg kopik, kopik a minta, és egyszercsak középen elfogy.
Na ez nekem megint magas,mi van ? ?
Húúú, bazz az atom drága volt. Vigyasztalásul a louisban 400 euróra volt akciózva, viszont a felnyitós C2 "csak" 250-300.
Mivel nincs középen minta, ezért a mintás rész később kopik el.
Kíváncsi vagyok, hova tették a kopásjelzőt!
Csabu, már tudom ki a tesód. Ma voltam bent a doz.vez.-ben, és ott találkoztam vele.