Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bagster klón... A bolti árnak a feléért! A minősége és kivitele van olyan jó mint a Bagster terméke, vagy saját gyártmány fotózd le mert hajt a kíváncsiság köszi.
Klónt ki árul?
Nekem Bagster klón van. 15eFt. Plussz 2000Ft a saját tanktáska ráfogatása. Hétvégén csinálhatok róla képet ha érdekel.
Corsaro, Csepelen van, 30 körül, és a táskák is hozzá ugyan ilyen nagyságrendben

http://www.corsaro.hu/bagster....
Igaz én még nem próbáltam soha, hogy melyik ér le előbb, hétköznapokon nem kell.
Ma megvettem a fűthető alsóruházathoz a két db fűthető üléshuzatot és a 12V-os szivargyújtó csatlakozót. Hazafelé Pécsről teszteltük a párommal a kocsiban. Tök jól melengette az aranyeremet :-DDDDD 4700 volt a cucc.
Az is előbb karistol. Egy span egy olyannal esett az eringen pont amiatt.
Köszi szépen nektek. Majd még úgyis fogtok látni itt a fórumon mert javítási munkák megkezdődtek. És súlyosabb a helyzet mint gondoltam
Akkor készíteni kell egyet rá))))
Tetszik a tankbőr a gépsason hol lehet ilyet szerezni... menyibe kerül?
És az enyém, amit a 10829-ben feltettem?
Ez más tészta, a 600/650 blokk jóval keskenyebb. 1200-re nem nagyon van bukócsó, ami a lábtartó után ér csak földet.
Hi,
650S K5, levegő-olaj, Kappa cső
Felfogatási pontok:
- blokk felfüggesztő csavar a lemlők alatt elöl
- hátsó felső blokk felfüggesztő átmenő csavar
- a vázhoz középtájon lefelé kitámaszt

Mikor feltettem, akkor próbaképpen megfektettük, hogy mi történik, azt kell mondjam, hogy hibátlanul tenné a dolgát, szerencsére élesben még nem kellett tesztelni.
Ja a Banditát meg a GSX-et fel lehjet emelni a blokk alatt. Pénteken viszont egy Burgonyában kellett kerékcsapágyat, meg fékbetétet cserélni. Hát annak műanyag az alja is. Próbáltuk lenyomni a hátulját, majd alábakolni, és finoman ráengedni a deszkára. Aztán látszott, hogy nem fogja kibírni a műanyag a motor súlyát. Akkor jött a B-terv: spanifer a doboztartóra + gázpalack. Nos, a 12 kg teli PB-palackot simán felemelte.
Végül jött az ötlet, hogy még a kisebb a CO2 palack is sokkal nehezebb, azt elfektettük és a derekára kötöttük a spanifert, és lehúzattuk a hátulját. Na azt már nem bírta megemelni.
jaja, néztem...
Jó volt. A topikban vannak képek.
Majd lesz videó is.
milyen volt az 1400-as társaság? :-)
Ezt hittem én is, de mikor már 20 liter olaj benne volt a hátsó dobozban és még mindig nem akart felemelkedni az eleje, kezdtem ideges lenni :D
Én feltettem a sztenderre és megemeltem a karternál. Konkrétan alátettem egy lécet, az alá Daciám emelőjét és feltekertem. Így szépen ki tudtam szedni a teleszkópokat.
Az is jó.
Üdv!
Veszélybe került a vasárnapi motornéző-túra. Délutánra közbejött egy családi program, ami miatt kettőig haza kellene érnem.
Kérdés, hogy ápr. 5. jó-e neked? Mert ha igen, akkor ha fene fenét eszik is lemegyek Paksra!
Ilyenkor? Szerintem bitti bölényre VADÁSZ.tok)))
azé mert motorozunk :D
Sehol senki? -Impotens banda....
Megártott a szesz. Nonfango-m van, félrebesztéltem :-)