Bagster klón... A bolti árnak a feléért! A minősége és kivitele van olyan jó mint a Bagster terméke, vagy saját gyártmány fotózd le mert hajt a kíváncsiság köszi.
Ma megvettem a fűthető alsóruházathoz a két db fűthető üléshuzatot és a 12V-os szivargyújtó csatlakozót. Hazafelé Pécsről teszteltük a párommal a kocsiban. Tök jól melengette az aranyeremet :-DDDDD 4700 volt a cucc.
Hi,
650S K5, levegő-olaj, Kappa cső
Felfogatási pontok:
- blokk felfüggesztő csavar a lemlők alatt elöl
- hátsó felső blokk felfüggesztő átmenő csavar
- a vázhoz középtájon lefelé kitámaszt
Mikor feltettem, akkor próbaképpen megfektettük, hogy mi történik, azt kell mondjam, hogy hibátlanul tenné a dolgát, szerencsére élesben még nem kellett tesztelni.
Ja a Banditát meg a GSX-et fel lehjet emelni a blokk alatt. Pénteken viszont egy Burgonyában kellett kerékcsapágyat, meg fékbetétet cserélni. Hát annak műanyag az alja is. Próbáltuk lenyomni a hátulját, majd alábakolni, és finoman ráengedni a deszkára. Aztán látszott, hogy nem fogja kibírni a műanyag a motor súlyát. Akkor jött a B-terv: spanifer a doboztartóra + gázpalack. Nos, a 12 kg teli PB-palackot simán felemelte.
Végül jött az ötlet, hogy még a kisebb a CO2 palack is sokkal nehezebb, azt elfektettük és a derekára kötöttük a spanifert, és lehúzattuk a hátulját. Na azt már nem bírta megemelni.
Én feltettem a sztenderre és megemeltem a karternál. Konkrétan alátettem egy lécet, az alá Daciám emelőjét és feltekertem. Így szépen ki tudtam szedni a teleszkópokat.
Üdv!
Veszélybe került a vasárnapi motornéző-túra. Délutánra közbejött egy családi program, ami miatt kettőig haza kellene érnem.
Kérdés, hogy ápr. 5. jó-e neked? Mert ha igen, akkor ha fene fenét eszik is lemegyek Paksra!
http://www.corsaro.hu/bagster....
650S K5, levegő-olaj, Kappa cső
Felfogatási pontok:
- blokk felfüggesztő csavar a lemlők alatt elöl
- hátsó felső blokk felfüggesztő átmenő csavar
- a vázhoz középtájon lefelé kitámaszt
Mikor feltettem, akkor próbaképpen megfektettük, hogy mi történik, azt kell mondjam, hogy hibátlanul tenné a dolgát, szerencsére élesben még nem kellett tesztelni.
Végül jött az ötlet, hogy még a kisebb a CO2 palack is sokkal nehezebb, azt elfektettük és a derekára kötöttük a spanifert, és lehúzattuk a hátulját. Na azt már nem bírta megemelni.
Majd lesz videó is.
Veszélybe került a vasárnapi motornéző-túra. Délutánra közbejött egy családi program, ami miatt kettőig haza kellene érnem.
Kérdés, hogy ápr. 5. jó-e neked? Mert ha igen, akkor ha fene fenét eszik is lemegyek Paksra!