Oh igazán nem kellett volna....
A motorotok meg van hozzá, és a zászló mindenkinek áll!
Azt nem mondom hogy kövessétek a példánkat ,mert egy seggel ~ 1200km kicsit sok...de kaland miatt megér annyit, hogy egymáson röhögjetek, hogy kinek véresebb a szeme, és elgyötörtebb a tekintete! Nekünk már másodszor sikerült megfutni ezt az utat, de újra és újra megéri!
Csak ne hozzatok a magyarokra szégyent...
Lehet hogy már most neki kéne állnom megírni a jövő évit előre, hogy mire túl leszek rajta frissen olvassátok. Mert ezt kb aug elején írtam, de ennyi idő kellet a fórumgazdinak, hogy felbiggyessze, és ráadásul még a képek nagyobb részét le is cenzúrázta, vagyis nem rakta bele. Pedig ugye sokkal színesebb volt azok kedvéért akik nem tudnak olvasni.
De talán még így is sikerül visszadni a hangulatát a nyaralásnak...
Amúgy meg ne pöckölgess mert mindjárt visszavonom a könyves ajánlatom!
Sajnos csak több részletben tudtam elolvasni az uti beszámolót, vagy leírást de a végére értem. Nem akarlak túl dícsérni de LE A KALAPPAL . Gondosan megfogalmazott tömör,és érdekfeszítő leírás. Csak irigykedni tudok és ajánlom mindenkinek, hogy olvassa el, vagy ha teheti kövesse a példátokat. ]Nekem a fülembe tetted a bogarat és jövőre potenciális célpont ként fogom felvetni a motoros cimboráknak. Köszi
Most az Allianzt dobta ki legolcsobbnak, talán ez nem is annyira gagyi biztosító a régi a tir volt de ez az autómra érvényes. A motornál maradtam a K&H-nál,ez volta legocsobb. Mondjuk nekem most indult a bonuszom ( AO), mert eddig cég néven volt az autó és a motor is de tavaly nyár óta átirattam saját névre és így a bonusz is alapról indult.
Igazad volt, sőt az idén már alkuszi megbízást és lemondó nyilatkozatot sem kell vissza fax-olnom mert regisztrált tagjuk vagyok.Már át is kötöttem. Köszi a segítséget Üdv: Szabi
Most mondhatnám, hogy "hát kell nektek a nagyfaluban lakni?".......közben meg anyázok, mert specc a KGFB olcsóbb nálam, de a tej, kenyér drágább.......szóval Én járok rosszabbul.........SOKKKKKKAL rosszabbul.........
Üdv!
Diablo Te merre láttál Union-nál 20 évesen A0 kategóriában Banditot 26000-ért?Mert én az egész netet végignéztem és a K&H 37000-es ajánlata alatt nem volt semmi se!
Bandy
2 éve még neked kellett beszerezned a kárigazolást, de ezt tavaly óta már nekik kell intézni........
A haver tavaly váltott......kitöltöttem neki a neten a cumót, és januárba jött neki az első csekk......
Semmi fenakadás nem volt (ha lenne, akkor a netrisket bünteti meg a PSZÁF)
Sziasztok! kedves Bandit tulajok tőletek kérnék véleményt. Vennék egy 600-as olajos levegős banditot. Mire figyeljek? van valami típushiba? Mi a véleményetek a motorról? Köszi!
Hali Blue. A netrisk ,ugye le is mondja helyettem a régi biztit, és ha nem kaptam még meg a bunus besorolásomat azt is kikéri a régitől? Egyszer már váltottam velük de nem emlékszem. Üdv
Kötelező......
De teszem azt ha mávos lettem volna és megszünik, nekem meg nincs kedvem bemenni egy biztishez, akkor nem használom a gépet............és mikor használni akarom, akkor elmegyek és megcsináltatom....
Ha nem csinálták meg, akkor ugye jelenleg nincs bizti.....nem használható a gép..........ellenben bármikor köthető rá.....csupán itt esetleg bukta BONUS besorolás..........
akkor most kötelező a kötelező felelősség biztosítás vagy nem? na ugye....kötelező, mert ha nincs akkor dádá...na jah, nem kötelező mert benzinnel megy....
A motorotok meg van hozzá, és a zászló mindenkinek áll!
Azt nem mondom hogy kövessétek a példánkat ,mert egy seggel ~ 1200km kicsit sok...de kaland miatt megér annyit, hogy egymáson röhögjetek, hogy kinek véresebb a szeme, és elgyötörtebb a tekintete! Nekünk már másodszor sikerült megfutni ezt az utat, de újra és újra megéri!
Csak ne hozzatok a magyarokra szégyent...