Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Oh igazán nem kellett volna....
A motorotok meg van hozzá, és a zászló mindenkinek áll!
Azt nem mondom hogy kövessétek a példánkat ,mert egy seggel ~ 1200km kicsit sok...de kaland miatt megér annyit, hogy egymáson röhögjetek, hogy kinek véresebb a szeme, és elgyötörtebb a tekintete! Nekünk már másodszor sikerült megfutni ezt az utat, de újra és újra megéri!
Csak ne hozzatok a magyarokra szégyent...
Lehet hogy már most neki kéne állnom megírni a jövő évit előre, hogy mire túl leszek rajta frissen olvassátok. Mert ezt kb aug elején írtam, de ennyi idő kellet a fórumgazdinak, hogy felbiggyessze, és ráadásul még a képek nagyobb részét le is cenzúrázta, vagyis nem rakta bele. Pedig ugye sokkal színesebb volt azok kedvéért akik nem tudnak olvasni.
De talán még így is sikerül visszadni a hangulatát a nyaralásnak...
Amúgy meg ne pöckölgess mert mindjárt visszavonom a könyves ajánlatom!
Sajnos csak több részletben tudtam elolvasni az uti beszámolót, vagy leírást de a végére értem. Nem akarlak túl dícsérni de LE A KALAPPAL . Gondosan megfogalmazott tömör,és érdekfeszítő leírás. Csak irigykedni tudok és ajánlom mindenkinek, hogy olvassa el, vagy ha teheti kövesse a példátokat. ]Nekem a fülembe tetted a bogarat és jövőre potenciális célpont ként fogom felvetni a motoros cimboráknak. Köszi
Most az Allianzt dobta ki legolcsobbnak, talán ez nem is annyira gagyi biztosító a régi a tir volt de ez az autómra érvényes. A motornál maradtam a K&H-nál,ez volta legocsobb. Mondjuk nekem most indult a bonuszom ( AO), mert eddig cég néven volt az autó és a motor is de tavaly nyár óta átirattam saját névre és így a bonusz is alapról indult.
Kihez mentél?
Újabb nincs?
Igazad volt, sőt az idén már alkuszi megbízást és lemondó nyilatkozatot sem kell vissza fax-olnom mert regisztrált tagjuk vagyok.Már át is kötöttem. Köszi a segítséget Üdv: Szabi
Most irigykedem...
Ha valakit nem kötne a biztosítás kötögetése, és unatkozik: http://www.gsx1400.hu/index.ph...
Most mondhatnám, hogy "hát kell nektek a nagyfaluban lakni?".......közben meg anyázok, mert specc a KGFB olcsóbb nálam, de a tej, kenyér drágább.......szóval Én járok rosszabbul.........SOKKKKKKAL rosszabbul.........
JAAAAAA....

No igen.... ez is számít......
Én is erre gyanakszom,mert Bp-en lehetetlen,hogy ilyen árban legyen...már végignéztem minden oldalt.
Várjál. nem mindegy mit írt be lakhelynek!
Mert ha Adonyt , akkor akár a fele is lehet egy Pestinél!
Üdv!
Diablo Te merre láttál Union-nál 20 évesen A0 kategóriában Banditot 26000-ért?Mert én az egész netet végignéztem és a K&H 37000-es ajánlata alatt nem volt semmi se!
Bandy
igen - tudtommal......

2 éve még neked kellett beszerezned a kárigazolást, de ezt tavaly óta már nekik kell intézni........

A haver tavaly váltott......kitöltöttem neki a neten a cumót, és januárba jött neki az első csekk......
Semmi fenakadás nem volt (ha lenne, akkor a netrisket bünteti meg a PSZÁF)
Sziasztok! kedves Bandit tulajok tőletek kérnék véleményt. Vennék egy 600-as olajos levegős banditot. Mire figyeljek? van valami típushiba? Mi a véleményetek a motorról? Köszi!
így van
Hali Blue. A netrisk ,ugye le is mondja helyettem a régi biztit, és ha nem kaptam még meg a bunus besorolásomat azt is kikéri a régitől? Egyszer már váltottam velük de nem emlékszem. Üdv
ezt mondom Én is....

Kötelező......
De teszem azt ha mávos lettem volna és megszünik, nekem meg nincs kedvem bemenni egy biztishez, akkor nem használom a gépet............és mikor használni akarom, akkor elmegyek és megcsináltatom....

Ha nem csinálták meg, akkor ugye jelenleg nincs bizti.....nem használható a gép..........ellenben bármikor köthető rá.....csupán itt esetleg bukta BONUS besorolás..........
akkor most kötelező a kötelező felelősség biztosítás vagy nem? na ugye....kötelező, mert ha nincs akkor dádá...na jah, nem kötelező mert benzinnel megy....
nem volt kötelező - csupán felhivták a figyelmét az embereknek, hogy MEGSZÜNIK - és ha nem mennek át máshova - és gebasz van, akkor bukta....

Gebasz= pl egy rendőri ellenőrzés, hiszen KGFB nélkül se vezethetsz........
Személyi, jogsi, lakcimkártya, befizettet bizti......ezt kérik........
Ja....hogy jelenleg nincs érvényes biztosításod......
akkor igen.........
májusban ki lett vonva.. mos semmilyen kötelezőm nincs
A MÁVnál kötött embereknek kötelező volt máshová szerződni, nem tetted meg? Vagy, milyen köteleződ van most, ha nincs kivonatva a forgalomból.....
mávos megszűnt amikor megszűnt a bizti. szal köthetek akármikor