Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nálunk ködös taknyos idő volt tizen egykét fokkal. Szombaton fel is öltöztem, hogy motorozok de annyira párás borongos volt az idő, hogy vissza öltöztem "civilbe" és inkább nekiáltam borozni
jó idő volt itt délen hétvégén is...max. nem volt 18 fok, de szép száraz, elviselhető, úgyhogy 160km sikerült is....
Mit szóltok az időhöz? Egész hétvégén borús hideg szar idő, most amikor már dolgozni kéne 7 ágra süt a nap.
"Szerencse hogy igen messze van, és kevesen jutnak el addig a hitványakból..."
JA, azok leragadnak a nyugatinál, az évi nagy túra meg Lepencére megy
Miért ne lehetne? Ott írtam két poszttal lejjebb. Én elhiszem a castrolos embernek. Meg a Kawasakisnak is.
Addig lesznek ilyen békések ezek az utak, és nem kezdik el kiemelten figyelni a helyi szervek, míg el nem lepik, lepjük. Már most is akad egy-két komoly halálos baleset(legutobb), és ez népszerűsítéssel csak nőni fog...ismerve a hazai tendenciát (Mátra, Mecsek). Szerencse hogy igen messze van, és kevesen jutnak el addig a hitványakból...
Akkor hogy lesz a félszintetikus olaj!
A szintetikust és az ásványit nem szabad keverni, a többit csak nem ajánlott.
Szerintem nem okoz gondot az olaj keverése, vagy ha bármit is okozna, az biztosan kisebb gond mint az olajhiány miatti nagygenerál.
Titok
Molnár Gyula, Fővárosi Vízművek
A szakértő új!
Miaz? Sok az olaj a vízben? Hogy ennyire értesz hozzá?
Mi történik, ha az ember ásványi és szintetikus olajat kever ?" Normál üzemi körülmények között semmi funkcióromlással nem kell számolni". Dirk Rux, Castrol

"Átalános funkcióromlás nem lép fel. Minden esetre a rosszabb minőségű olaj csökkenti a jó minőségű olaj kedvező tulajdonságait". Leo Schlüter, Kawasaki

A Daciámba én beleöntöttem a louisos motorba való olajat, mert rá volt írva, hogy autóhoz is jó. Molnár Gyula, Fővárosi Vízművek
Úgy van írva a "nagykönyvben", hogy szükség esetén más olaj is utántölthető. Kisebb hiba, mint a hiány. Viszont hogy motoros olaj is jó-e, azt nem tom.
Sziasztok !
Nem vagyok egy nagy szerelőmester, de úgy adódott, hogy lehet, hogy ideiglenes szükségessé válik a fater 18 éves Skodájába egy kis motorolajat tölteni.
Eléggé a határon van a szint, 1-2 nap mulva lesz cserélve a szerelőnél, de addig is mennie kell vele.
Ha nagyon szükséges utántölthető-e /4ütemű, most 5W-40 van benne, de a szükség jelenleg mást diktál./ az én Castrol Act Evo Xtra 4T-mel (10W-40)?
Szerintem rövid távon nem lehet gond, de tudom, hogy nem ajánlott kevergetni az olajokat.
Szerintetek?
Sziasztok!

95-ös évjáratú Bandit 250-hez van még pár alkatrészem,ha érdekel vkit,olcsón továbbadnám !

Üdv.
már egy órája itthon vagyok.................
Haladj hazafelé, és pihizz, mert mindjárt délután van! Akkor pedig jajj neked, mert érkezem!
Azé nem lehet megtalálni, mert a térképek legtöbbjén ez nem 577-es hanem 14-es..........legalábbis nekem ezt jelzi mind a két térképem
Hi.!
Pont a kép közepén.
Remélem működik jól a link.
http://maps.google.com/?ie=UTF...
Hali. Merre is van ez az álltalad említett 577-es út.Most hallok róla elöször, és csupa jót. A hétvégén tervezünk egy gurulást , ha ennyire tuti talán kipróbálnánk. Persze ha megírod, hogy merre van. Üdv: Szabi
sztem minden utólagosan beszerelt szabálytalan, ha nem gyári xenon volt eredetileg is benne, tehát ha normál világítással hozták forgalomba...

http://www.origo.hu/auto/20080...
http
://www.auto2.hu/cikk.php?i...

A legegyszerűbb laikus konklúzióm ezek után pedig az, hogy minimum 2 esélyes, nem egyértelmű a dolog. Gyakorlatban pedig uaz a helyzet, mint a nem E-legalos kipuffal, lehetni lehet, de ha vki szívózni kezd ne csodálkozzunk. A lámpához képest viszont az ordító hang nem okoz balesetet, de egy nem szakszerű beszerelés vagy olyan szett, ami nem bevizsgált....Engem sokszor vakít, de érzékenyebbn is vagyok rá tuti....Ergo kipuffot hamarabb bevállalnék, mint xenont.....Min. egy jó szaki és cucc kell hozzá, eddigi tapasztalatim alapján mindkettőt sok utánjárással lehet "bevizsgálni". Néha elég az 1xű alapdolgokat is megoldani, nem futkosok ilyen xenonnal....Ügyesebbek hajrá.;-)
Állítólag igen.
szabálytalan?
Én max. xenon izzóban gondolkodom, semmi komolyabban. Szettet nem teszek bele, jó így is a világításom.
Nagy kereklámpás bandiba még nem reklámozták -bár lehet, a csupasznak van a legjobb fénye, az idomsoknál már szerelgettek ilyet többen. Anno meditáltam rajta, de egyrészt szabálytalan másrészt, aki adott esetben refivel, nagy kereklámpás villágítással sem lát meg....éjjel meg nem az én formám motorozni...No, ezek az elméleti alapok, a szakik majd írnak, ha akarnak. ;-)