Végülis én mentem olyan 4500 körül, ahogy a szervíz excelt nézem :D
De voltam ausztriában, meg kétszer euroringen, meg párszor a tótoknál, mindre szívesen emlékszem. Meg triáloztam vagy 25 órát.
Ahhoz képest, egy nagyon élménydús szezonnak indult. Pünkösdkor mentünk tátrázni, meg a lengyelekhez, az utolsó pillanatban áttettük autósra- nem bántam, 6-8 fok, eső.
Aztán román bandittali is lett volna, az se jött össze. Bledi tóra is be voltam gajdulva, ahelyett meg lakást festettünk :D
Gyüjtögetem de az idén nem sikerült 20-ezer felé menni. Szégyelem is magam... nem is vagyok olyan aktív a fórumon. Várnák egy jó túrabeszámolót de látom a mopedesek többet menek évente mint én. Azért sikerült motorozni az idén is a felhők felet...
Nálunk korábbi tapasztalatból rövidre zártam még az elején. Megbeszéltük, hogy 2 kérdést ne tegyen föl és rendben leszünk: "Válassz: 1. A barátaid, vagy én!? 2. A motorod, vagy én?!" Egyiket sem forszírozza, így több mint 5 éve tart a lamour
Ha egy perec után karosszériaelemekre lenne szükségem, hol tudnék hozzájutni? Tud ebben valaki segíteni címmel, e-maillel, vagy bármilyen formában? Egy barátomnak próbálok ebben segíteni.
De voltam ausztriában, meg kétszer euroringen, meg párszor a tótoknál, mindre szívesen emlékszem. Meg triáloztam vagy 25 órát.
Ahhoz képest, egy nagyon élménydús szezonnak indult. Pünkösdkor mentünk tátrázni, meg a lengyelekhez, az utolsó pillanatban áttettük autósra- nem bántam, 6-8 fok, eső.
Aztán román bandittali is lett volna, az se jött össze. Bledi tóra is be voltam gajdulva, ahelyett meg lakást festettünk :D
Ossze kellene hozni egy forum talalkozot tavasszal,lenne ra igeny?
http://moped.blog.hu/2016/11/28/sr2_tura
Az elso 20 fokos,napsuteses hetvegen ra fognak csapni.
Fekete bandi elroppent mar a haztol?