Tehát szerinted egy 1000kg-os futót nem húzhatsz egy 1500kg saját tömegű autóval aminek az össztömege 2300kg ? B kategóriával megengedett legnagyobb össztömeg 3500km. 2500kg össztömegű autó+1000kg futó (autó saját tömege több mint a a futó össztömege ez fontos), itt a kiskapu.
Nem tudom, hogy honnan szeditek ezt a 3750 kilót. Szó sincs ilyesmiről. 3,5 és punktum. Németben is. A másik dolog: Az utánfutó/lakókocsi tömege nem számít bele a B kategória 3,5 tonnàjába. Azt máshogy szabályozzák. B kategóriával max. 750 kg össztömegűt vontathatsz. Nehéz utánfutóhoz/lakókocsihoz pedig kell a B kategória mellé az E...
Szerintem ezekre vanvalami engedmény. De fogalmam sincs. Ugye a 3750kg is ossztomegben azert van a nemeteknel mert a lakokocsit huzzak a kis szar autokkal aztan borogatja be a futo az arokba.
Pl nekem 1000km a futom de az auto ossztomege 2510... nekem jo lenne a 3750kg, ha a passattal huzom az belefer siman de a futo mozgatja, ha a sharannal akkor kilogok belole de meg sem mozditja... ha transporterrel huznam azt hiszem az is beleferne a 3750be viszont az meg stabilabb lenne.
Halvány dunsztom sincs,alapból egy felmagas husszú ducato,pár bútor,mosdó,mosogató.1400-1600 kg terheléssel még csak 3,5 a cucc.Bár mindenki tulterheli durván őket,egyet nem láttam amit ne agyig pakolnának.
Város határában olcsó szállás, egy éjszaka, a tömegközlekedés kiváló, a taxi európában talán a legolcsóbb, szóval én nem mennék el mellette, pláne hogy az utána következő part közeli - nem rövid - etap eléggé ingerszegény. Még úgy sem hagynám ki, hogy már voltam ott és jól körül is néztem.
Szerintem is full fölösleges városnézésre motorral menni. Arra ott vannak ahogy mondod a hosszú hétvégés fapados járatok. 2-3 napra kimész, megnézed, visszajössz. Nem kell sietni, nem kell aggódni a vas miatt, 2-3 napra túl sok poggyász sem kell, nem rohadsz bele a motoros cuccba...stb, minden fine. Motorral motorozni szeret az ember (legalábbis én). Kilátók és csobbanási lehetőség jöhet 1000-rel, de minden más, ahol a motortól huzamosabb ideig kell távol lenni szerintem nem ilyen túrába való. Mondjuk pl Selmecbányán a Kálvária templomhoz még belefér a séta, főleg a panoráma miatt, de ennél nagyobb kutyagolás már nem.
Én barcelonaig mennék futoval de nem en szervezem, nekem meg mindegy mert idom van :D marokkoba mennék át leginkább. Nizzaig ha futozok onnan a spanyol resz megint messze van es nizza kornyeke azert nem a legjobbmotoros paradicsom, menton, monaco az a resz sokkal szebb vagy monaco-savona.
Barcelonaig vonat lenne a legjobb mint az olaszokhoz, bécs-lovorno 100euro, éjszaka megy a vonat
http://www.hasznaltauto.hu/lakokocsi/fiat/fiat_roller_team_zefiro_265-10738616
Pl nekem 1000km a futom de az auto ossztomege 2510... nekem jo lenne a 3750kg, ha a passattal huzom az belefer siman de a futo mozgatja, ha a sharannal akkor kilogok belole de meg sem mozditja... ha transporterrel huznam azt hiszem az is beleferne a 3750be viszont az meg stabilabb lenne.
https://www.avidarv.com.au/cam...
Barcelonaig vonat lenne a legjobb mint az olaszokhoz, bécs-lovorno 100euro, éjszaka megy a vonat