Megalltunk kavera,to stimmel,fagyi nemvolt. . ezaz.akkor monte baldo.
Jo tudni annyi ilyen ut van arra hogy jo lesz felderiteni,csak draga ott az elet.
Az mongol,ez egy nagy darab félig sült zsír pici hússak az egyik végén pici szórrek a másikon................mennnyei......................éhesen jöttem el mert direkt kevés fűszeres minifasirtot ettem csöves kukoricával hogy maradjon hely a főételnek.................kár volt.
Az a nehézség, hogy akkor egy gsxr 1100 kartert kell feltenned, viszont akkor meg a olajhűtő olajcsöveit nem tudod csatlakoztatni, így azt is cserélni kell, vagy gyártatni két adaptert, amiken egyik vége kúposan csatlakozik a GSXR karterhez, a másik vége meg a mostani bandit olajcsövekkel kompatibilis. Utána fel tudod szerelni a gsxr 1100 89-92 leömlőjét. De kell majd egy felfogatás a leömlőnek kb a középállvány mélységében. Ès aztán kéne egy szép lábtartó a bal olalra is amin van felfogatásnak lehetösége dobnak...majd mikor kész és mész a következö vizsgára, akkor lehetséges egy nagy pofáraesés...ahogy mostanság a verebek csiripelik...
Jo tudni annyi ilyen ut van arra hogy jo lesz felderiteni,csak draga ott az elet.
Sose jöttem rá melyik az.
Vegyél inkább egy gsxr 1100-est! :-D