Mondjuk nem ártana, ha részletesebb listát nyomnál a kritériumokról + keretösszeg megjelölés, aztán a helyes megfejtők között kisorsolhatnál egy ajándékcsomagot
Érdekes, egy havernak van egy olyan triplája, biznisznek vette hoki-maki állapotban, a világ boldogabbik felén, aztán azóta is örömmel használja, de el nem akar kelni....
Az lenne a egyszerű ha nem kötnének bele a emberbe, és akkor szépen meg lennénk itt .. az meg hogy névtelenül okosak mondasz ? , és úgy gondolod te vagy a próféta ? , .. már be is skatujáztad magad ! .. hiszen egyenes ember ilyet nem csinál csak majom aki szemüveget hord hogy értelmesebb legyen ........... de még is csak majom és makog béke .
szerintem neked kéne meg nézetni magad orvosal .................... 3 éve is ebbe torkolotunk,,, hogy csak a dumád van semmihez nem értesz csak a szarkavaráshoz .. ja meg a nagy arcod van a semire .............evvel szebmben
nekem mühelyem van ,, tiszteséges állásom fasza motorjaim . fasza autoim , házam... telkem nyaralom .. neked meg csak az oltári pofád de nem sértésből mondom ezt ugy hogy szeretném ha vissza dugnád a felyed a segedbe és el felejtenél .. most sem szolt hozzád senki te kötötél belém .............. béke legyen veled és ved vissz az üvegeket ...... mesélj a nyaralásaidrol ,, és hogy mekora király vagy a saját pocsojádba de légyszi hanyagoljál ... béke
Egy Husky Nudaert minden eszervet felre tudnek dobni.....
A képen látható szereplők összesen 100 év felett vannak :D
Az megvan h 4 ficko lebabettazott montenegroba?
nekem mühelyem van ,, tiszteséges állásom fasza motorjaim . fasza autoim , házam... telkem nyaralom .. neked meg csak az oltári pofád de nem sértésből mondom ezt ugy hogy szeretném ha vissza dugnád a felyed a segedbe és el felejtenél .. most sem szolt hozzád senki te kötötél belém .............. béke legyen veled és ved vissz az üvegeket ...... mesélj a nyaralásaidrol ,, és hogy mekora király vagy a saját pocsojádba de légyszi hanyagoljál ... béke
Amúgy Egy CB1000R lenne neked a legtökéletesebb.