Tudod a legegyszerűbb dolog az lenne hogy nem válaszolnál neki, egyszer megtetted mint ahogy más is.
A többiek nem foglalkoznak vele, neked sem kellene, felesleges ez a túlpörgés!
No megint elkezdődött! Maxxy bár személyesen nem ismerlek Banditod van és igen jó pálinkákat is tudsz főzni Bajai vagy ott gyerekeskedtem rendes tag lehetsz de ezt azért nem kellene! Ezt írják a fórum társak is, Taschi nem egy tánctanár modorú de szerintem most nem így kellene reagálni a dolgokra! Taschinak egy nagy baja van nem tud vezetni gőzmozdonyt! A személyeskedés helyett osztom Zoli véleményét válasszunk Szotyinak motort!
Taschner! Maradj meg a gőzmozdonyok szintjén Te idióta! Te egy mekkora egy barom vagy bazzeg! Kb.leragadtál a Trabantok szintjén,mert max azt még meg tudod barkácsolni Te anyád barma Te! Miért akarsz Te mindenkinél okosabb lenni idióta? Az az ember akiről beszélek a béjemvés bajai srác téged a kisújjából kirázna műszaki téren! Ő saját maga vette le és javította meg az automata váltóját! Sehol nem lennél hozzá műszakilag sem,meg technikai szerelés terén sem! Akkor biztos ő is hazudik hogy hazahúzta alapjáraton az autóját Szerbiából tökfej! Meg az a haverom sem ért hozzá aki ezer éve béjemvéket szerel mi? Mert mindkettő állítja hogy alapjáraton lehet húzni a béjemvét Te anyád majma! De Csabun keresztül le kontaktálhatja bár ki az én igazamat,mert Csabu ismeri a bajai havert!
Szerintem Graz jobb, sokszor voltunk Bécsben és sokszor volt hiány abból amiért mentünk, Graz ugyan kisebb viszont oda nem járnak a csehek és szlovákok így mégis van a holmikból.
A többiek nem foglalkoznak vele, neked sem kellene, felesleges ez a túlpörgés!