Vannak még mazochista hajlamú emberkék a csoportban, akik szeretnek múmiákat feltámasztani: tudok egy 1980-as 1100 Katanát műszaki nélkül 150e Ft.-ért. Motort nem láttam, gőzöm sincs az állapotáról. Egy másik szülő szólt az iskolában, mert látta rajtam a motoros ruhát.
Ha már GS rezonancia, a GS800 úgy ráz, mint az istennyila, legalábbis azon elzsibbadt a jobb kezem, mutató-közép és hüvelykujj egyaránt, soha nem volt még ilyen. Ezt leszámítva jó gép lenne, csak talán kicsit ingerszegény, de kanyarodni azt lehet vele!
Ez a gond sajnos nálam is meg van, a több órás gurulásokon az első 3/4 - 1 óra alatt piszokul rá tudok zsibbadni a kormányra. Érdekes, hogy ez ennyi idő alatt viszont elmúlik, később sokkal jobb.
A GS-nél említett rezonancia ettől teljesemn független, abban a tartományban az egész motor rezonál. Másnál is, nem csak nálam.
Tavaly vettem egy kici oco magyar akksit. Már új állapotában is gyengébben forgatott mint a gyári. A gyári 2008 óta bírta tavalyig. Ez mindösze egy évet. Oco volt, annyit is ért. Holnap érkezik a nem oco Yuasa, igaz ki is kell nyitni miatta a pénztárcát. Soha többet nem veszek bele noname akksit.
Nem rezonancia és kormányproblémátok van. Kéz zsibbadást motoron eü probléma okoz. Bizonyos szögben tartott kézben romlik a vérellátás, nyomódik egy ideg. Google: T.O.S. szindróma. Nekem mindkét kezemen zsibbad az 1-2-3 ujj. Ez különösen erősebb ha a bőr alá vastagabb pulcsit húzok, jobban szorít a bőrruha, valamint ha nehezebb fizikai munkát végzek a háznál. Ilyenkor bedurrannak a karok. Olyankor hetekig sokkal jobban és hamarabb zsibbadok.
A GS500-ban van kiegyenlítő tengely, 5500-6000 fordulat között mégis vibrál, terhelés nélkül különösen feltűnően (gázfröccsel visszaváltás közben például).
Sziasztok Banditások!
A segítségeteket szeretném kérni, nem tudja valaki, hogy 600-as banditon milyen hosszú a gyári első felső fékcső? Arról lenne szó, amelyik a fékkartól a fékcsőelosztóig megy. Elég sos lenne, ért szerelőnél van a vasam és egy fékcső miatt nem tudom elhozni... Előre is nagyon köszi!
Nem, én az elbXXXszott formájú és méretű talicskakormány miatt. Enyém nem vibrál, az a legendás légolajos még, amiről kobzosok
énekelnek hőskölteményeket.
A GS-nél említett rezonancia ettől teljesemn független, abban a tartományban az egész motor rezonál. Másnál is, nem csak nálam.
De hajrá Kakucs.
Amúgy kocog s4 zsibbaszt mer mostanáig asse tudtam miaz.
A segítségeteket szeretném kérni, nem tudja valaki, hogy 600-as banditon milyen hosszú a gyári első felső fékcső? Arról lenne szó, amelyik a fékkartól a fékcsőelosztóig megy. Elég sos lenne, ért szerelőnél van a vasam és egy fékcső miatt nem tudom elhozni... Előre is nagyon köszi!
énekelnek hőskölteményeket.