a pówerkedős pilóta gumeszem közel duplája de úgy érzem nekem az kell a szerpentinen ... persze lehet olcsóbb is jó lenne de ezzel eddig nem volt gond meg lehet ebben a szezonban kitart végig így hogy alig megyek
ááá dehogy, amibe van még 1000 km hogy tükörradiál Legyen eladják 80 százalékosnak alig 1-2 ember vesz új gumit de olyat is hallottam már hogy olaszba kikukázott fékbetéteket rak be az egyik mókus kukázott akksikat is ......
Rendkívüli vétel motorcsere előtt álló "élelmes" K6 tulajoknak. Felpattintja a gyári gumit, a megvigyázott 80-100 ezret futott 10 éves motort vissza is tekerheti bő 20-ra, pláne ha még kicsit közelebb is viszi a gumit a kopásjelzőhöz, hogy "hihető" legyen a sztori.
Szóval ezeket számításba véve, akár szemmel jól látható összeget is el lehet értük kérni.
Motorozz.hu hirdetés:
Nem kacat! Eladó 2006 os Suzuki Banditról levett 7200kmtert futott! gyári gumik nincs megkopva szinte! nem volt soha defektje más új gumi miatt lecserélve...
Bridgestone Battlax BT020R
120/70 17
160/60 17
Ez agyfasz.. vazz.. nem is tudom, mit mondjak?! Mennyit tud ezekért valaki kérni? És ki az a tulok, aki pénzt ad érte?!
Pedig de. Próbálj ki egyet :) Boxer motor, két hengeres. Valahol leadja azt a pár lóerőt (90 körül talán) de az nem biztos, hogy ott, ahol szeretnéd. A kisbandit lóerő és nyomatékgörbéje máshogy néz ki, főleg mivel sornégy. Sokkal kiegyenlítettebb. Persze ettől még a bömmer túrázni, krúzolni sokkal jobb, de nem olyan fickós, mint egy sornégy 60(5)0-s. A vizesek egy más világ, de ez még a régi vonal. Ettől még nem szar, csak más :)
Az nem fér bele a keretbe, pedig lenne olyan ami majdnem chopper :-)
Söt, még egy BMW-t is megkívántam, de olyat nem találok nagyon eladót, ami most útba esne. Tegnap a Brenner hágón láttam egy szép R 1100S-t, de olyan tuti állapotba, mintha most gurult volna ki a boltból. Nem volt olyan zúga ahol matt lett volna, vagy poros. Mindezt kb 30.000km-el. Rá ugyan nem ültem, de nem tűnt magasnak és az ülés kimondottan keskeny volt. Tetszettek az ülés alatti kipufogók is. BMW-töl szokatlan, motor formája volt.
Célegyenesben vagyok a Bandit pótlásában. Holnap és holnapután is 6-6 motort megyek megnézni. Viszont a kiszemeltek között van olyan is, amit eredetileg nem terveztem, hisz mindenképpen kisebbet, könnyebbet szerettem volna a Bandit helyett, de ez nem biztos, hogy összejön :-) Egyszerűen olyan szép egy motor, ha nagy :-)
lenn van de dagad a lábam még mindig, mostmár döcögök mankó nélkül is de cipőt nem tudok a lábamra húzni , igaz szombaton egész nap a banditot piszkáltam szelephézag olajcsere stb akkor mentem egy kis teszkós kört itt a környéken nyomtam egy kemény 20 km-t jobblábon befűzetlen 47es bakkancsal (mert az feljött még..) szerettem volna menni na de ez van nem baj ha betegek vagyunk fő az egészség !
Szóval ezeket számításba véve, akár szemmel jól látható összeget is el lehet értük kérni.
Nem kacat! Eladó 2006 os Suzuki Banditról levett 7200kmtert futott! gyári gumik nincs megkopva szinte! nem volt soha defektje más új gumi miatt lecserélve...
Bridgestone Battlax BT020R
120/70 17
160/60 17
Ez agyfasz.. vazz.. nem is tudom, mit mondjak?! Mennyit tud ezekért valaki kérni? És ki az a tulok, aki pénzt ad érte?!
Söt, még egy BMW-t is megkívántam, de olyat nem találok nagyon eladót, ami most útba esne. Tegnap a Brenner hágón láttam egy szép R 1100S-t, de olyan tuti állapotba, mintha most gurult volna ki a boltból. Nem volt olyan zúga ahol matt lett volna, vagy poros. Mindezt kb 30.000km-el. Rá ugyan nem ültem, de nem tűnt magasnak és az ülés kimondottan keskeny volt. Tetszettek az ülés alatti kipufogók is. BMW-töl szokatlan, motor formája volt.
Üdv
Prométheusz