Elképzelhető hogy kint, de igazából ez engem sem zavar, az sem hogy széles a kormány rajta ha,legalább nagyobb az erőkar.
Természetesem jól átfogom nézni.
taschner:
Azért ezt nem így fejezném ki, önálló gondolat az van, mivel ez egy Bandit fórum és esetleg valaki akar venni vagy megtekintette ezt a vasat akkor tud róla véleményt alkotni ő hogy látta, milyen állapotú, esetleg ismeri a kereskedést, vásárolt már ott.Te sosem szoktál érdeklődni?
Csontiék bevallottan megfelelő áron adnak hozzá tartozó állapotot.
Ki lehet náluk fogni jót is de ugyanúgy hulladékot is.
Ami jó annak magasabb ami szar annak olcsóbb az ára.
Nagyon át kell nézni.
Mintha Vanyek vett volna náluk valamit ami jó volt.
Szerintem nem magyar vas, mert írták volna. Akkor meg a km nem valós, ami nem feltétlen baj, ezek a motorok kurva sokat elmennek, de kéne valaki hozzáértő aki átnézni mielőtt rámozdulnál. Azért 15 év az 15 év.. Nem csak a km. számít. Ki tudja hogy szervizelték, stb..
Ebből muszáj lenne alkudni sajnos. 4000 környékére gondoltam, indokolt esetben lehet több. Ez pl ennyiért jó lenne osztrák papírokkal. Mert erre jönne még 12% Nova, meg szerintem müszaki is, az olaszt nem hiszem, hogy elfogadják. Úgy meg már túl sok.
Itt van ilyen is-olyan is. Több tucat olyan motorról tudok, amiben tényleg nincs km, alig használják. Na meg olyanokat is akik stabilan évről évre legalább 10K-t mennek.
Természetesem jól átfogom nézni.
taschner:
Azért ezt nem így fejezném ki, önálló gondolat az van, mivel ez egy Bandit fórum és esetleg valaki akar venni vagy megtekintette ezt a vasat akkor tud róla véleményt alkotni ő hogy látta, milyen állapotú, esetleg ismeri a kereskedést, vásárolt már ott.Te sosem szoktál érdeklődni?