Pontosan,teljesitmeny hasonlo,bar 3000 alatt csak rangat,szereti ha porgetik de 8-9000 kornyeken vege a musornak,tehat ha haladosra veszed valtogatni kell es nincs simasag csak vibralas,ha bejon jo.
A fek,futomu,suly sokkal jobb,egy keskeny ugribugri joszag,es az olaszok vazat meg feket mindig is tudtak csinalni,igy jo valasztas.
A lampa meg hat izles dolga,en gyari manias lettem,ugy jo egy gep ha olyan mint ahogy megalmodtak.
Persze egy gyari alkatresz mehet,a kormanybol vettem 2-3 fajtat de fene csak a gyari jott be meretre igaz keso bi evjarate.
Ha neked bejon ez a fazon felolem mehet.Ranezest minden meger,a motor mellett meg ugyis kiddrul sokminden.
Szevasztok.
Érdeklődnék, mit tudtok elmondani a GSF1250 hibáiról, ha vannak.
Típushibák, vagy gyengéi, problémákra hajlamos részek. Mennyire
strapabíró( igaz nem vagyok a sebesség megszállotja, de szeretnék
már lépni a 40 LE- től feljebb). Elszomorító, csak BP-en van legközelebb
kipróbálható gép. Ebben van ötlete valakinek? Én Borsodi vagyok.
Van valakinek ilyen járműve a közelben, amit megnézhetek? Esetleg
1 light-os karikára elvisz( de ez már igazán nem kötelező.)
Mi számít előre lépésnek? Nekem a Bandit csere azért merült fel, mert nehéz, nehézkes és széles. Teljesítménye elegendő. Még kevesebbel is beérném. Még egy új CB 500F-en is elgondolkodtam. Egész szezont lemotorozom úgy, hogy néha belefutok a 140-be előzés közben. Az utazóm 100-120 km/ó, még pályán is. Gyakran járok alsóbbrendű utakon, ahol az átlagsebesség csak 60 körüli. Utast soha nem viszek. A több napos túra, ha van, mindig csillagtúra. Cuccokkal nem motorozok. Mit tud többet a Raptor? Könnyebb, keskenyebb, jobb futómü, a kis tömeg miatt talán még jobb a fék is. Csupa olyan dolog, ami a kanyarvadászatnál jól jön. Mi a hátránya?
Az eredeti lámpát adja hozzá. Sokaknak tetszik az a Triumph lámpa, mert egyik haver is átalakította ilyen lámpásra az SV1000-ét. Az sem volt törött. Persze meg kell nézni. ha csukva volt, annak biztosan van nyoma.
A raptor egy sv650 jobb futomuvel,csak pici elorelepes a bandit helyett,nemis elorelepes csak mas ugyanabban a kategoriaban,ha nem akarsz csak es pusztan mast akkor nem rossz,kerdes bejon e.
A konkret peldanyon van egy nagy kerdojel,miert ronditottak el tipusidegen lampakkal?
Eses,tores vagy csak kifacsarodott izles?
Ez a lampa jo egy speeden,raptoron nem.
Ha jo az altalanos allapot venni kell ra raptor kereklampat ezeket meg atveszm kispenze.
Az enyém annak idején végigment pár kézen. Tizenévesek voltunk, áhítozva valami értelmes motorra a Simsonok, MZ-k nyergéből :-) A baráti körben az első "nyugati" motor egy RD 350 volt. Szemünkbe az volt a legvadabb motor a világon :-)
A fek,futomu,suly sokkal jobb,egy keskeny ugribugri joszag,es az olaszok vazat meg feket mindig is tudtak csinalni,igy jo valasztas.
A lampa meg hat izles dolga,en gyari manias lettem,ugy jo egy gep ha olyan mint ahogy megalmodtak.
Persze egy gyari alkatresz mehet,a kormanybol vettem 2-3 fajtat de fene csak a gyari jott be meretre igaz keso bi evjarate.
Ha neked bejon ez a fazon felolem mehet.Ranezest minden meger,a motor mellett meg ugyis kiddrul sokminden.